«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Konut Kredis 2020

ING Konut Kredis 2020

İNG KONUT

ING Bank Güncel Konut Kredisi 2020

ING Bank Konut Kredisi Faiz Oranları, ING Konut Kredisi Hesaplama, ING Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, ING Bank Güncel Konut Kredisi, ING Bank Konut Kredisi Başvurusu ve ING Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkındaki detayları makalenin içerisinde bulabilirsiniz.

TOKİ başvurusuna katılmak, hayallerinizdeki eve sahip olmak, sadece ev değil gayrimenkul için de konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kolay ödeme seçenekleri ve uygulanacak cazip faiz oranları ile ING Bankasına başvurabilirsiniz. ING Bank konut krediniz ile kafanıza takılan herhangi bir soruya bu yazımızda cevap bulabilirsiniz.

ING Bank Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

ING Bank konut kredisi faiz oranları 2020 yılında daha da uygun hale gelmiştir. 2019 yılında yüzde 1,50 faiz oranları uygulanırken 2020 yılında ise yüzde 0,94 olarak belirlenmiştir. Uygulanan cazip faiz oranı ile ING Bank konut kredisine başvuru da bulunabilirsiniz.

ING Konut Kredisi Hesaplama 2020

ING Bank şubelerinden ve web adresinden ING Bank konut kredisi hesaplama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. ING Bankası şubelerine giderseniz konut kredinize uygulanacak güncel kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. Uygulanacak ING Konut Kredisi kampanyaları için ayrıca başvuru yapmalısınız. Web adresinden kredi hesaplamak istiyorsanız ilk olarak ING Bankasının web adresini ziyaret etmelisiniz. Ardından ana sayfa üzerinde bulunan ‘MortgageMetre’ seçeneğini seçmelisiniz. ING Bank konut kredinizi kredi tutarınıza ve taksit tutarınıza göre iki farklı yoldan hesaplayabilirsiniz. Vade seçeneğinizi ise 3 aydan 120 aya kadar seçebilirsiniz.

ING Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

ING Bank konut kredisi yıllık maliyet oranları hesaplamanızı ING Bankası müşteri hizmetlerinden yapabilirsiniz. ING Bankası müşteri hizmetlerine 0 850 222 0 600’ ü tuşlayarak bağlanabilirsiniz. Müşteri hizmetlerinize kredi tutarınızı, geri ödenecek tutarı ve ING Bankın uyguladığı faiz oranını söylemelisiniz. Sonrasında ING Bankası müşteri temsilcinizden kısa sürede yıllık maliyet oranlarınızı öğrenebilirsiniz.

ING Bank Konut Kredisi Başvurusu 2020

Size en yakın ING Bank şubelerine giderek konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. ING Bank şubelerine giderken başvuru için gerekli evrakları yanınıza almalısınız. Müşteri temsilciniz ile seçtiğiniz kredi tutarı ve vade seçeneği ile ödeme planınızı çıkarmalısınız. Ardından konut kredisi başvuru formunu doldurmalısınız. Formu tamamladıktan sonra başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz. Konut kedisi almaya bir sakıncanız yoksa kredinizi ING Bank hesabından alabilirsiniz.

ING Bank konut kredisi başvuru işleminizi daha kolay yoldan yapabilirsiniz. ING Bank resmi internet adresini ziyaret ederek anında konut kredinize başvuru da bulunabilirsiniz. Resmi internet adresine giriş yapmak için www.ıngbank.com.tr bağlantısını seçebilirsiniz. Sitenin ana sayfasının sağ tarafında bulunan ‘Bireysel Giriş’ bölümünden giriş yapmalısınız. T.C. Kimlik numaranızla ve ING Bank internet bankacılığı şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra ING Bankası internet adresi üzerinden bankacılık işlemlerinizi ve kredi başvurularınızı yapabilirsiniz. Konut kredisi başvurusunda bulunacağınız için ‘ING Bank Bireysel Krediler’ bölümüne giriş yapmalısınız. Bireysel krediler içerisinde ‘ING Bank Konut Kredisi’ ni seçmelisiniz. Bu sayfa üzerinden anında konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

ING Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları

ING Bank konut kredisi başvurusu yapmadan önce nüfuz cüzdanınızın ön ve araka yüzünün fotokopisini yanınıza almalısınız. Fotokopinin yanında ikametgâh belgenizi ve adınıza düzenlenmiş faturayı almalısınız. Bu belgeleriniz son 3 aya kadar alınmış olmalıdır. Konutunuzun veya gayrimenkulünüzün tapu fotokopisini almalısınız.

 

ING Bank konut kredisi başvuru evrakları bunlarla sınırlı değildir. Bu belgelere ek olarak maaş bordrosunuz da hazır etmelisiniz. Maaş bordronuz son 6 aya kadar içermektedir. Emekli ING Bank müşterisi iseniz Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından düzenlenmiş kimlik belgenizi yanınıza almalısınız. Serbest meslekte çalışıyorsanız yanınıza sadece nüfuz cüzdanınızı ve vergi levhanızın fotokopisini alabilirsiniz. Son olarak çiftçi iseniz çiftçi belgenizi almalısınız. ING bankası çiftçi müşterileri için uyguladığı kampanyalara ING Bankası şubesinden yararlanabilirsiniz.

 

ING Bank Konut Kredisi Faiz Oranları, ING Konut Kredisi Hesaplama, ING Bank Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları, ING Bank Güncel Konut Kredisi, ING Bank Konut Kredisi Başvurusu ve ING Bank Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkında aklınıza takılan sorularınız için İNG Müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *