«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası 2019 Yılı Güncel Mevduat Faizi Oranları

Ziraat Bankası 2019 Yılı Güncel Mevduat Faizi Oranları

ZİRAAT

Türkiye Ziraat Bankası Mevduat Faizi Oranlarını Güncelledi

Değerli okuyucularımız Bankalar sırası ile mevduat faizi oranlarını güncelliyor. 2019 yılına girdiğimiz şu günlerde hatta bazı bankalar aralarındaki rekabetten ötürü mevduat faizlerini açıklamadan önce başka bankaların açıklamasını bekliyor ve ona göre güncelleme yapıyorlar. Bizlerde siz değerli okuyucularımızın daha net bilgilere sahip olmanız için bankaların hepsini takip ederek açıklayacakları oranları sizlere daha net ve doğru olarak aktarmak istiyoruz.

Değerli okuyucularımız bundan bir hafta önceye kadar bazı bankalar mevduat faizi oranlarını güncelledi ve bizlerde sizlerin net ve doğru bilgi sahibi olmanız için bu açıklanan oranları sitemizde yayınladık. Bugün ise Ülkemizin en köklü Bankası olan 150 yıllık bir geçmişe sahip Ziraat Bankası mevduat faizi oranlarını güncellemiştir. Bizde siz değerli okuyucularımız için söz konusu olan Ziraat Bankasının mevduat faizi oranlarını hesapladık ve sitemizde yer ver verdik. Vatandaşlarımızın şuan ki ekonomik ve piyasalardaki dengesizlik konusunda tedirgin olması ve bu nedenle altın, dolar ve euro gibi yatırımlardan korkması ve kararsız kalmasına neden olan enflasyon koşullarından da kaynaklı hazır da buluna paralarını Bankaların mevduat faizli hesaplarına yatırmasına sebep olmuş ve vatandaşlarımız da haklı olarak en yüksek mevduat faizi veren Banka hangisi diye internet sitelerinde gezerek bilgi sahibi olmak istemişlerdir.

Vatandaşlarımızın TL’nin her geçen gün değer kaybetmesi karşısında paralarını mevduat faizli hesaplara yatırarak değer kazanmasını istemesi ve hazırda bulunan paralarının değer kaybetmek yerine para kazanmasını istemesi kadar doğal bir şey yoktur. Diğer yatırım araçlarının riskli olması ve bu sene piyasalardaki darlıktan ötürü bankalar arası rekabetin artması ve mevduat faizi oranlarının geçen yıla oranla daha yüksek olmasını saplamıştır. Şimdi söz konusu olan Ziraat Bankasının güncel mevduat faizi oranlarını hep beraber inceleyelim.

Ziraat Bankası 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranları

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

10.000 TL                 32 Gün                          % 18,50                            137.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

25.000 TL                 32 Gün                          % 18,50                            344.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

100.000 TL               32 Gün                          % 18,50                          1.378,00 TL

NOT: Değerli okuyucularımız üstteki şablonda oluşturulan mevduat faizi oranları Bankanın kendi sisteminden hesaplanmış olarak siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunulmuştur. Şuan ki ziraat bankasını vermiş olduğu faiz oranlarının çok iyi olduğunu belirterek yüzde 18,50 ile 32 günlük faizli oranlar olduğunu bilgilerinize sunarız. Sizlerde bu imkandan yararlanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey size en yakın Ziraat Bankasına giderek mevduat faizi hesabı açtırmanız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *