«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranları

İş Bankası 2019 Yılı Mevduat Faizi Oranları

is_bankasi_vadeli_mevduat_

İş Bankası 2019 Yılı İçin Mevduat Faizi Oranlarını Güncelledi

Değerli okuyucularımız 2019 yılına yeni girdiğimiz şu günlerde artık bütün Bankalar mevduat faizi oranlarını güncellemeye başladı. Bizlerde siz değerli okuyucularımızın daha net bilgi sahibi olmanız için açıklanan mevduat faizi oranlarını sitemizde yayınlıyoruz. Mevduat faizi oranları hemen hemen bu sene geçtiğimiz yıllara oranla daha yüksek olması dikkat çekmektedir.Fakat bu sene Bankaların mevduat faizlerinin yüksek olmasının bazı sebepleri bulunmaktadır. Ülkemizde bozulan ekonomi yükselen enflasyon artan işsizlik ve dolar, euro ve altının ne olacağının belli olmaması ayrıca en önemli faktör ise Hazine ve Maliye Bakanlığının altına ve dövize faiz vermesi bankalar arasındaki rekabeti artırmış ve mevduat faizlerinde yükselişe sebep olmuştur. Piyasalardaki darlık ve Devletin de bu işe girmesi ile Hem Devlet hemde bankalar arasında ki rekabeti artırmış ve mevduat faizlerinin yükselmesinin önünü açmıştır. Bireysel baktığımız da iyi görünen bu artışlar Ülke gelişimi ve iş yatırımcılarını bu yöne yöneltmiş ve yeni sanayi veya tarımsal alanda yapılacak yatırımların da önünü kesmektedir. Burada asıl anlatmak istediğimiz bireysel olarak iyi görünen mevduat faizi oranlarının yüksekliği mutlaka ticari yatırımların önünü kapatacağı için gelişmekte olan Ülkeler için hiç iyi sayılmamasıdır.

İş Bankası Mevduat Faizi Oranları Çok İyi

Değerli okuyucularımız sizlerde risk almadan bir yatırım yolu arıyor iseniz bu sene İş Bankasının mevduat faizi oranlarının çok iyi olduğunu rahatlıkla söyleye biliriz. Hali hazır da olan paranızın boş yere beklemesi paranızın değer kaybetmesine neden olacak iken kredili mevduat hesaplarına yatırdığınız paranız mutlak suretle değer kazanacak ve sizlere kar sağlayacaktır. Sitemizde her gün Başka bir bankanın mevduat faizi oranları paylaşılmakta olup bunları karşılaştırarak sizlerde istediğiniz bankaya mevduat hesabı açtıra bilirsiniz. Söylediğimiz üzere İş Bankasının Mevduat faizi oranları çok iyi görünmekte eğer sizlerde bu fırsatı değerlendirmek isterseniz size en yakın İş Bankası Şubesine giderek mevduat hesabı açtırın ve paranız değer kazansın.

İş Bankası Güncel Mevduat Faizi Oranları 2019

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

10.000 TL                 32 Gün                          % 17,00                            126.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

30.000 TL                 32 Gün                          % 17,00                            380.00 TL

Miktar                    Vade Sayısı                    Faiz Oranı                    Net Kazanç

100.000 TL               32 Gün                          % 18,00                          1.364,00 TL

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *