«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2019

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2019

ziraat-bankasi-subat-2019-tasit-kredisi-kampanyasi

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası Uygun Mu?

Değerli okuyucularımız T.C. Ziraat Bankası taşıt kredisi kampanyası son zamanlarda internet arama motorlarında en çok aranan haber ve internet haber sitelerinde ise en fazla okunan haberden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir çok vatandaşımız tarafından merak edilen konuların başında ise hangi bankada taşıt kredisi faizleri daha uygun ev ziraat bankası taşıt kredisi kampanyası faiz oranları uygun mu diye çok merak edilmektedir. Ülkenin yaşadığı ekonomik kriz nedeni ile hemen hemen bütün bankaların taşıt kredisi faiz oranları yüksek olsa bile bir kamu bankası olan Ziraat bankası taşıt kredisi kampanyası sizler için daha fazla uygunluk göstermektedir. Değerli okuyucularımız bütün bankaların taşıt kredisi faiz oranlarını ve vadelerini sizler için finanshaberi.net olarak araştırarak sitemizde yayımladık. Şimdi ise kamu bankası olan ziraat bankası taşıt kredisi faiz oranlarını bizzat siz değerli okuyucularımızın bilgisine sunmak amacı ile söz konusu olan bankanın taşıt kredisi yetkilisi personelleri ile görüşerek en doğru ve en sağlıklı bilgileri alarak sizlerle paylaşmak istedik. Eğer sizlerde bu hususta yani ziraat bankası taşıt kredisi kampanyası hakkında en doğru ve en sağlıklı bilgileri almak isterseniz lütfen yazımızı sonuna kadar okuyunuz. T.C. Ziraat Bankası 2019 taşıt kredisi kampanyası hakkında aklınızda kalan veya merak ettiğiniz konuları 2019 Ziraat bankası taşıt kredisi kampanyası hakkında bilmekistediğiniz her türlü soruları haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşarak sorular sora bilir ve bütün sorularınızın cevaplarını alabilirsiniz. Şimdi sözü fazla uzatmadan 2019 Ziraat bankası taşıt kredisi hakkında bilmeniz gereken bütün detayları vade seçenekleri ve kampanya dahilinde olan faiz oranlarını açıklayalım.

2019 Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası Detayları (0) Km ve İkinci El

Değerli okuyucularımız ziraat bankası taşıt kredisi kampanyası diğer bankalara göre değişiklikleri olan bir banka olarak karşımıza çıkmaktadır. 0 km ve İkinci el taşıt kredisi kampanyası faizleri genellikle aynı tutarda olmakta olup ziraat bankası taşıt kredisi kampanyasında diğer bankalarda mecburi olan kosko ve hayat sigortası mecburi tutulmayarak faiz oranları birbirinden ayrılmıştır. Fakat bizim size tavsiyemiz mutlaka hem Kasko sigortasını hemde kredi çekenin hayat sigortasını mutlak suretle yaptırmanız şeklinde olacaktır.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Özellikleri ve Faiz Oranları 2019

Değerli okuyucularımız ziraat bankası araba kredisi kampanyasında vade oranlarını 48 ay olarak belirlemiş ve 48 ay vade ile vermektedir. Sizler isterseniz eğer daha az faiz ödemek için daha düşük vade seçeneklerini de kullana bilirsiniz. İkinci el taşıt kredisinde istemez iseniz yapmadığınız hayat sigortası ve kasko sigortası 0 sıfır km arabada mecburdur. Aynı zaman da ziraat bankası araba kredisi kampanyasında kredi notunuz düşük ise sizlerden ek teminat da istene bilmekte olup almak istediğiniz araca kredinin vadesi bitene kadar rehin konmaktadır. Ziraat kredisi taşıt kampanyası kapsamında minibüs, pick-up ve kamyonet almak isteyen vatandaşlarımız da bu kredi kampanyasından yararlana bilmektedir. Yine söz konusu olan taşıt kredisi yani araba kredisi kampanyası kapsamında taşıt diğer ürün paketi faiz oranı ise yüzde 2,32 olarak banka tarafından belirtilmektedir.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası Kredi Ve Faiz Hesaplama 2019

Değerli okuyucularımız şimdi ne kadar ziraat bankası araba kredisi kullandınız ve ne kadar faiz ödeyeceksiniz hepsini tek tek inceleyelim.

ÖRNEK: Değerli okuyucularımız 20.bin lira araba kredisi kullanımında 24 ay vade seçeneğinde 1.153 lira aylık taksit tutarınız olacak ve 24 ay vade sonunda ödeyeceğiniz faiz ve anaparanın toplam tutarı 27.687 lira olacaktır. 20 bin lira 36 ay vadeli araba kredisi seçeneğinde ise aylık taksit ödemeniz 886.80 lira olurken vade bitiminde ödemeniz gereken toplam tutar 31.924 TL olmaktadır. Yine 20 bin liralık bir kredide 48 ay vade de aylık taksit ödemesi 760.30 lira olurken 48 ay vadenin sonunda toplamda anapara ve faiz ödemenizin tutarı 36.494 Bin lira olarak sizlere yansıyacaktır. Değerli okuyucularımız şimdi 30 bin TL olan krediyi açıklayalım. Ziraat bankası taşıt kredisi 30 bin lira kullanımında aylık taksit 1.730 lira 24 ay sonunda ödenecek toplam faiz ile anapara tutarı ise 47.886 bin TL olarak sizlere yansıyacaktır. aynı miktarda yani 30 bin TL kredinin 36 ay vadeli seçeneğinde ise aylık taksit 1.330 lira vade sonunda ödenen toplam tutar ise 47.886 lira olacaktır. 30 bin lira 48 ay vede seçeneğinde ise aylık taksit tutarı 1.140 lira olacak ve vade sonu ödemeniz gereken faiz ve anaparanın toplam tutarı da 54.741 lira olarak sizlere yansımış olacaktır. 40 Bin tl 24 ay vade kredi aylık taksit 2.307 lira vade sonu toplam ise 55.374 lira yine 40 bin lira 36 ay vadeli taşıt kredisi aylık taksit 1.773 lira vade sonu toplam tutarı 63.849 lira olmaktadır. Yine 40 bin lira ziraat bankası taşıt kredisi kullanımında 48 ay vade seçeneğinde aylık taksit tutarı 1.520 lira olurken vade sonu ödenen faiz ve anapara toplam tutarı 72.999 lira olmaktadır. Değerli okuyucularımız 60 bin lira 48 ay vadeli araba kredisinde aylık taksit ödemesi 2.280 olurken vade sonu toplam faiz ve anapara 109.482 bin lira olarak sizlere yansıtılmaktadır.

Ziraat Bankası Transfer Taşıt Kredisi Taşıma 2019

Değerli okuyucularımız bu husus dikkat etmeniz gereken ve mutlak suretle bilmeniz gereken önem arz eden bir konu olan kredi taşıma şu şekildedir. Örneğin başka bir bankadan taşıt kredisi kullandınız eğer o kredinin faiz oranı yüksek ise ziraat bankası kredisi ile karşılaştırıp ve ziraat bankası araba kredisi faiz oranı düşük ise o krediyi ziraat bankasına taşıyarak ödeyeceğiniz faiz oranlarını da düşüre bilme imkan ve olanaklarına da sahip olursunuz.

Ziraat Bankası Değişen Taşıt Kredileri 2019 (0) Sıfır km ve İkinci El Taşıt Kredisi

Kasko sigortası yapılmayan Taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,38 Taşıt ürün paketi faiz oranı yüzde 2,30 kasko sigortası yapılan taşıt kredisi faiz oranı yüzde 2,36 olmaktadır. Bu oranlar hem 0 km taşıt kredisi hemde ikinci el taşıt kredilerinde geçerlidir.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası Başvurusu

Değerli okuyucularımız söz konusu olan araba kredisi başvurularını size en yakın banka şubesinde ve ziraat BANKASI ATM lerinden de yapıla biliyor. Ayrıca Ziraat mobil bankacılık işlemleri üzerinden ve Ziraat bankası internet sitesinden de yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *