«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank taşıt kredisi uygun mu?

Vakıfbank taşıt kredisi uygun mu?

vakifbank-tasit-kredisi

2019 Vakıfbank Taşıt kredisi  O KM ve İkinci El 2019

Değerli okuyucularımız son zamanların en çok bahsedilen ve halk arasında en çok konuşulan konulardan birisi olan Vakıfbank taşıt kredisi uygun mu konusu internet arama motorlarında ve internet haber sitelerinde de en çok aranan haber ve en çok okunan haberlerin başında gelerek karşımıza çıkmaktadır. Günümüz koşullarında da bu husus hakkında bilgi edinmek gerçekten çok ama çok önemli olacaktır. Çünkü günümüz koşulları o kadar çok kötü durumdaki hiç kimse bir gün sonra kalktığında faiz oranları ne olu dola, euro ve altın ne olur bilinmemektedir. Ülke genelinde bir çok vatandaşımız farkında olmasa bile yıllardır gelen alım gücü düşüklüğü ve ekonomik kriz 2018 yılında gerçek yüzünü göstermiş ve girdiğimiz 2019 yılında da dahada ilerleyerek devam etmektedir. Değerli okuyucularımız Vakıfbank taşıt kredisi uygun mu başlıklı haberimizi siz değerli okuyucularımızın en doğru ve en sağlıklı bilgilere kavuşmanız için bizde finanshaberi.net olarak sizler için vakıfban taşıt kredisi oranlarını bizzat vakıfbank taşıt kredisi hakkında yetkili olan personelleri ile bire bir görüşerek siz değerli okuyucularımıza en sağlıklı bilgileri vermek adına 2019 vakıfbank taşıt kredisi uygun mu haberimizi yayımlamak istedik. Dğerli okuyucularımız sizlerde vakıfbank taşıt kredisi uygun mu konusu hakkında çok merek ettiğiniz ve aklınıza takılan bütün soruları haberimizin en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşarak aklınıza takılan ve cevabını bulamadığınız ve merak etmiş olduğunuz soruları sorabilir ve en doğru ve sağlıklı cevapları alabilirsiniz. Sözü daha fazla uzatmadan 2019 Vakıfbank taşıt kredisi uygun mu haberimizin bütün detaylarını ve aylık faiz oranlarını ve kullanılan kredi limiti doğrultusunda sizlerin kredi sonunda faiz ve ana para olarak toplam ne kadar ödemeniz olacak bunların hepsine tek tek göz atalım.

2019 Vakıfbank UygunTaşıt Kredisi Detayları

Değerli okuyucularımız Vakıfbank uygun taşıt kredisi en fazla 48 ay vade olarak belirtilmiştir. Ayrıca Vakıfbank taşıt kredisi kullanmanız halinde bankanın size sağladığı başka bir avantaj ise kredi taksitlerinizi aylık Üç aylık ve daha değişken olan taksit imkanları bile de ödeme imkan ve olanağına sahip olabiliyorsunuz. Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranı ise yüzde 2,99 olarak belirlenmiştir. Vakıfbank taşıt kredisi imkan ve olanağından yararlanmanız için mutlaka kredi notunuzun yüksek olması ve bankaya geliriniz olduğunu gösteren gelir belgesini göstere bilmeniz gerekmektedir. Yine söz konusu olan hususta yani Vakıfbank taşıt kredisi kullandığınız taktirde banka tarafından teminat olarak alacağınız araca rehin konacak ve kredi borcunuzun bitimin de bu rehin kaldırılacaktır. Yine başka bir önemli husus ise vakıfbank taşıt kredisi kullamanız dahilinde krediyi kullanan kişiye hayat sigortası yapılmaktadır. Ayrıca başka önemli bir husus ise oda diyelim banka gelir belgenizi yeterli görmediği takdir de sizden ek teminat talebinde de buluna bilmektedir.

2019 Vakıfbank UygunTaşıt Kredisi ve Kredi Tutarı Örnekleri

Değerli okuyucularımız şimdi sizler için vakaıfbank taşıt kredisi ve kullanılan kredi tutarı ve ödemeni gereken net tuatarhakkında örnekler verelim.

ÖRNEK: 50.000 Bin TL kredi kullanımın da 36 ay vade seçeneğinde aylık ödemeniz gereken vakıfbank taşıt kredisi taksit tutarı 2.495 TL olurken 36 ayın sonunda ödeyeceğiniz faiz ve ana paranın toplamı 89.837 TL olacaktır. Yine 50.000 Bin lira kredi kullanımında 48 ay vede seçeneğinde aylık taksit tutarınız 2.198 lira ve toplamda ödemeniz gereken faiz ve anaparanın toplam tutarı 105.559 TL olmaktadır. 70 bin lira vakıfbank taşıt kredisi kullanımında 48 ay vade ile olursa aylık ödenecek taksit 3.078 TL olurken kredi bitiminde ödenecek faiz ve ana para toplam tutarı 147.766 lira olacaktır. 80 bin lira vakıfbank taşıt kredisi kullanımında ise aylık kredi taksit tutarı 3.518 lira olacak 48 ay bitiminde ise ödenecek kredi faiz ve ana paranın toplam tutarı 168.876 lira olacaktır.

Vakıfbank İkinci El Taşıt kredisi hesaplama ve Detayları 2019

Değerli okuyucularımız vakıfbank ikinci el taşıt kredisi detaylarına baktığımız da ikinci el taşıt kredisi 5 ile 8 yaşında olan taşıtlar için verilmektedir. 8 yaşından büyük araçlara taşıt kredisi verilmez. Bir başka önemli detay ise vakıfbank ikinci el taşıt kredisi kullandığınız zaman size hayat sigortası aldığınız araca ise kasko sigortası yapılacaktır. Faiz oranları ise aynı olacak yukarıda bahsettiğimiz tutarlarda kredi çekerseniz ikinci el taşıt kredisinde de aynı tutarları ödersiniz. En son bildirmek istediğim detay ise aynı sıfır araç taşıt kredisinde olduğu gibi ikinci el araç taşıt kredisinde de vade seçenekleri 36 ay ile 48 ay olmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *