«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. 30 yıl vadeli konut kredisi veren bankalar

30 yıl vadeli konut kredisi veren bankalar

30-yıl-vadeli-konut-kredisi-

30 yıl vadeli konut kredisi veren bankalar Var mı? 2019

Değerli okuyucularımız günümüz koşulları öyle bir hal almış durumdaki neredeyse kredi almak intihar etmek gibi bir şey oldu. Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz her geçen gün daha çok büyümeye devam ediyor. Enflasyon uçmuş döviz fiyatları malumunuz birde yüzde yüz artan gıda fiyatları almış başını giderken vatandaş evini zor geçindirirken nasıl konut alsın nasıl yüksek faizli kredinin altına girsin. 30 yıl vadeli konut kredisi veren bankalar haberimize gelecek olur isek bu krediyi sadece mortgage sisteminde verilmektedir. Bankacılık düzenleme denetleme kurulunun aldığı ve resmi gazetede yayımlanan bildirimine göre Bankalar konut kredisi altında verebilmektedir.

Şekerbank Mortgage 2019- 30 Yıl Vadeli Konut Kredisi

Ülkemizde mortgage sistemini asıl uygulayan dört banka olmaktadır. Fakat o bankalar da en fazla mortgage sisteminde 240 ay vade ile kredi verebilmektedir. 30 yıl vadeli konut kredisi veren bankalar yazımızda sadece bulduğumuz ve bu krediyi mortgage sisteminde veren tek banka Şekerbank olmaktadır. Değerli okuyucularımız internet arama motorlarında ve internet haber sitelerinde en çok aranan ve en çok okunan haber olarak en başlarda gelen 30 yıl vadeli konut kredisi veren banka haberimizde bizlerde finanshaberi.net olarak siz değerli okuyucularımız için bizzat Şekerbenk yetkilisi ile görüşerek söz konusu olan Şekerbank 30 yıl vadeli konut kredisi hakkında sizlerin mutlak bilmeniz gereken bütün detayları araştırarak sizlere en doğru ve en sağlıklı haberi vermek için yayımlıyoruz. Sizlerde bu çok merak edilen ve internet arama motorlarında ve internet haber sitelerinde en çok okunan haber olan 30 yıl vadeli konut kredisi veren banka hakkında ve Şekerbank 30 yıl vadeli konut kredisi hakkında aklınıza takılan ve merak etmiş olduğunuz bütün sorulara ulaşmak isterseniz lütfen sizler için yayımladığımız haberimizi sonuna kadar okuyunuz. Hatta aklınıza takılan ve cavabını alamadığınız bir husus olur ise eğer haberimiz en alt kısmında bulunan yorum bölümünden bizlere ulaşa bilir ve aklınıza takılan bütün soruları sorabilirsiniz. Şimdi sözü fazla uzatmadan sizler için hazırladığımız Şekerbank 30 yıl vadeli konut kredisi hakkında bütün merak etmiş olduğunuz detaylara ve bu uzun vadeli konut kredisini faiz oranlarına ve sizlere karımı zararımı var bunları hep birlikte tek tek inceleyelim.

Şekerbank Mortgage 30 Yıl Vadeli Konut Kredisi Detayları

Değerli okuyucularımız normal şartlarda BDDK’nın almış olduğu karar neticesinde konut kredisi 120 ay olurken Şekerbank Mortgage sisteminde 30 yıl vadeli konut kredisi verme imkan ve olanağına sahiptir. Şimdi bu Şekerbank 30 yıl vadeli ev kredisi nasıl oluyor ve faiz oranları ne kadar bunları açıklayalım. Şekerbank 30 yıl ev kredisi kapsamında faiz oranı vade çok uzun olduğu için kredinin bütün vadelerindeki faiz oranı yüzde 1,97 olarak belirlemiştir. Değerli okuyucularımız şimdi ise Şekerban 30 yıl vadeli konut kredisi hesabı nasıl oluyor bunlara 10 yıl 20 yıl ve 30 yıl olmak üzere hesabını yaparak bakalım. Biraz öncede hatırlattığımız üzere krediyi ister 10 yıl ister 20 yıl isterseniz de 30 yıl vadede kullanın faiz oranı hepsinde yine yüzde 1,97 olacak ve değişmeyecektir.

ÖRNEK: Değerli okuyucularımız diyelim düz hesap olan 100.000 Bin TL konut kredisi kullandınız. Bu kredide aylık ödemeniz gereken tutar 2.179.76 lira olacaktır. Toplamda ödeyeceğiniz tutar ise yani 10 yılda ödeyeceğiniz ana para ve faiz tutarı ile birlikte 261.570,15 Lira olacaktır.

ÖRNEK: Yine aynı oranda kredi kullandınız diyelim.
100.000 Bin lira ev kredisi kullandınız. Bu kredide aylık ödemeniz gereken tutar 1.988,41 TL olmaktadır. Toplamda sizin ödeyeceğiniz tutar ise yani 20 yılda ödeyeceğiniz ana para ve faiz tutarı ile beraber 477.233,95 TL olarak size yansıyacaktır

ÖRNEK: Yine aynı tutarda fakat 30 yıl vadede ev kredisi kullandınız bunun hesabına bakalım.
100.000 Bin lira olarak konut kredisi kullandınız. Yine bu kredide aylık ödemeniz gereken tutar ise 1.971,76 lira olurken toplamda ödeyeceğiniz tutar ise yani 30 yılda ödeyeceğiniz ana para ve faiz tutarı ile birlikte 709.667.15 Lira olarak sizlere yansıyacaktır.

Şekerbank Mortgage 30 Yıl Vadeli Konut Kredisi Başvurusu

Değerli okuyucularımız bu kredide sizlerden çok fazla evrak istenmeyecek olup ev zaten ipotek altında olmuş olacaktır. Sizlerde bu krediye başvuruda bulunmak isterseniz eğer Şekerbank dijital ortamlarından da başvuru yapa bilir veya size en yakın olan Şekerbank şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştire bilirsiniz.

Önemli Uyarı: Değerli okuyucularımız bizim sizler için söylemek istediğimiz husus 30 yıl vadeli de olsa bu kredinin altına girmek akıl alır bir şey değildir. Ayrıca ülke ekonomisi ve ülkede yaşanan kriz her geçen gün daha fazla kötüye gittiği için sonunda ne olacağı bu ortamlarda asla ve asla bu kadar yüksek faizli kredilerin altına girerek hayatınızı ipotek etmenizi siz değerli okuyucularımıza asla ve asla tavsiye etmiyoruz. Değerli okuyucularımız yine de bu hususta Şekerbank 30 yıl vadeli konut kredisi hakkında veya bütün banka haberleri ile ilgili alakalı hususlarda örnek verecek olutsak konut kredisi, bireysel ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, kredi kartı kampanyaları, kredi taksitlendirme, kredi kartı yapılandırma ve kredi kampanyaları hakkında aklınız da oluşan ve merak içinde olduğunuz ve cevabını bulamadığınız dolar, euro, altın, borsa ve ekonomi ve finansal bütün işlemler ve gelişmeler hakkında bizlere her türlü soruları sitemiz haberleriniz en alt kısmında buluna yorum bölümünden bütün soruları sora bilir ve aradığınız bütün cevapları alabilirsiniz. Tekrar hatırlatmak isterim ki bu faiz oranlarında bu denli krediyi kullanmanız alacağınız evden çok sizi yani hayatınızı ipotek altına almış olacaktır. İşte bu nedenlerden dolayı bu kadar yüksek faizli kredi kullanmanızı asla tasvip etmiyoruz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *