«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Yapı Kredi Temassız Ödeme Açma

Yapı Kredi Temassız Ödeme Açma

Yapı kredi temassız ödeme açma

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Temassız Ödeme Açma

Yapı Kredi Bankası Türkiye’ de geniş işlem gören bir bankadır. Kredi kartı çeşitleri ile de her meslek dalına uygun olarak ya da müşterisinin kendi isteklerine uygun olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Yapı Kredi Bankası profesyonel bir çalışma sonucunda birçok kredi kartı ürününü güncellemiştir. Uzun zamandır var olan temassız özellikli kredi kartının bu limitini de güncellemiş olup, kullanıcılarına daha konforlu bir hizmet sağlamaktadır. Ancak sizlere ulaştırılan Yapı kredi kredi kartı temassız özelliği kapalı olarak gelmektedir. Bunun temel nedeni güvenliktir. Sizler de kredi kartınızın temassız özelliğini kullanabilmek adına Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma ile ilgili yazımızı okuyabilir ve bu adımları uygulayabilirsiniz.

Yapı Kredi World Kart Temassız Ödeme Nasıl Açılır

Worldcard Yapı Kredi Bankası’ nın temassız özelliği bulunan kredi kartıdır. Kendi içerisinde birçok World Card seçeneği vardır. World Card, World Card Gold, Yapı Kredi Word platinium gibi kendi kartına ait özellikleri bulunan kredi kartı ürünleri söz konusudur. Bu ürünler göz önüne alındığı zaman temassız özelliğinin de açılması kartları daha güvenlikli hale getirmektedir. İlgili ürünlerin birçok farklı şekilde temassız özelliğinin açılması mümkündür. Kullanıcılara kredi kartı ürünleri temassız özelliği kapalı olarak gelir. Bunun nedeni kargo yolu ile gelen kartın güvenlik nedeni ile şifre girilerek ilk işleminin oluşturulmasıdır. Ayrıca kart şifresini de kullanıcı belirlediği için temassız özelliğini de otomatikman kullanıcı açmak durumundadır. Kartını alan kullanıcı şifre belirlemek için birçok yönteme başvurabilir. Aynı yöntemler doğrultusunda kredi kartının temassız ödeme özelliğini de açabilmektedir.

Yapı Kredi Word Kart Temassız Özelliği Açma

Yapı Kredi Word Kart Temassız ödeme özelliği Açma işlemleri için birçok farklı kanal söz konusudur. Bunlar şube aracılığı ile, telefon bankacılığı, mobil bankacılık, internet bankacılığı gibi yöntemlerin kullanılarak şifre belirlenmesi ve kartın temassız özelliğinin açılmasıdır. Ancak güvenlik nedeni ile kartın temassız ödeme özelliği açılmış dahi olsa ilk alışveriş Pos cihazına takılarak şifre ile gerçekleşmek durumundadır. Bundan sonraki alışverişlerde 100 TL ye kadar olan harcamalarda kredi kartının temassız özelliği kullanılabilmektedir. Ancak Korona virüsü salgını nedeni ile temassız özelliğinin limitinde de artış gözlemlenmiştir. Güncel olarak kredi kartı limitleri kişiye göre ve kredi kartının limitine uygun olarak artmıştır. Artık daha çok limit ile kredi kartı temassız ödeme özelliği kullanabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Yapı Kredi Bankasına ait temassız özellikli bir kredi kartınız olduğu zaman şubeye giderek bu kartın temassız özelliğini açtırabilirsiniz. Yapı kredi internet bankacılığı ya da mobil bankacılığına giriş yaparak NFC teknolojisinin bir ürünü olan temassız özelliği kullanabilirsiniz. Bunu yapmak için de ana ekran üzerinden kredi kartı ikonunu seçmeniz gerek. Burada kredi kartınızı bularak ayarlar kısmından temassız özelliği açma yapabilirsiniz. Eğer internet bankacılığı ya da mobil bankacılık kullanmıyor iseniz telefon bankacılığını kullanarak Yapı Kredi Müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. Buradan da Yapı Kredi Word Card temassız ödeme özelliğini açmak bu anlamda mümkün olmaktadır.

yapı kredi iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/yapikredi-musteri-hizmetleri-444-0-444-0850-222-0444/.html

yapı kredi mobil şube : https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/mobil-bankacilik/yapi-kredi-mobil/

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *