«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ANADOLU BANK Hesap Kapatma

ANADOLU BANK Hesap Kapatma

anadolubank-hesap-kapatma

Anadolu Bank Hesap Kapatma ; Banka hesabı kapatma işlemleri belirli nedenlerle gerçekleşebilmektedir. Banka ile anlaşmanın sona ermesi ya da o hesabın kullanılmamasına bağlı olarak hesap kapatmak isteyen kullanıcılar bulunmaktadır. Bazı kişiler bankalar ile çalışırken hesap açtıktan sonra yeni banka ile çalışmaya başladığında eski hesabını kapatmaz. Bu durum onun kredi notuna yansımaktadır.

Anadolu Bank Hesap Kapatma Hesap Silme

Anadolu Bank Hesap Kapatma ; Özellikle kredi notu düşük olan kişilerin kendi adına açılmış bir sürü banka hesabı olduğu görülmektedir. Bu nedenle açılmış ve kullanılmayan banka hesaplarının kredi notunuzu düşürmesine izin vermememiz gerekmektedir. Sizler de Anadolu Bank ile zamanında çalışmış ve sonrasında çalışmayı durdurduğunuzda bu bankadan hala hesabınızı kapatmadıysanız kredi notunuzda düşüşler meydana gelebilir.

Her yeni açılmış banka kartı her alınmış kredi kartı kişinin kredi risk raporuna yansımaktadır. Bu rapordan olumlu sonuç almanın yolu ise, kullanılmayan hesapların kapatılmasından geçmektedir. Sizler de kullanmadığınız Anadolu Bankhesabınızı kapatabilirsiniz. Bunun için Anadolu Bank hesap kapatma yazımızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Anadolu Bank Maaş Hesabı Kapatma

Anadolu Bank Hesap Kapatma ; Anadolu bank  maaş hesabı kapatma işlemleri diğer banka hesabı kapatma işlemleri ile arasında tek bir fark olmaktadır. Maaş hesabı kapatma işlemleri çalışmış olduğunuz Devlet kurumu veya özel şirket ise kurum veya şirket mutebeti tarafından anlaşmalı olunan bankaya maaş hesabının kapatılması için dilekçe veya üst yazı ile bildirerek kapatılmaktadır.

Anadolu Bank Hesap Kapatma Dilekçe Örneği

ANADOLU BANK …………….. ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

Anadolu Bank  …………..….. şubesinden açtırmış olduğum …………………. numaralı banka hesabımın ve ek Anadolu Bank hesaplarımın kapatılmasını talep etmekteyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tarih : …./…./..

Telefon :

Adres :

Ad – Soyad :

İmza :

Anadolu Bank Hesap kapatma talebinizi yazılı dilekçe ile yapmanız sağlıklı olacaktır.

Çağrı Merkezi Aracılığı ile Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

Anadolu Bank Hesap Kapatma ; Anadolu Bank çağrı merkezini arayarak hesabınızı kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Çağrı merkezinde çok kısa bir sürede işinizi halledebilirsiniz. Çağrı merkezi ile konuştuktan sonra o günün tarihin ve aradığınız numarayı bir yere not alabilirsiniz. İstenmeyen olaylara karşı bir önlem alabilirsiniz. Talebi oluşturduktan sonra 7 gün içerisinde hesabınız kapatılmış olacaktır. Bu 7 gün içerisinde banka işlemlerinizi Anadolu Bank’tan gerçekleştiremezsiniz. Eğer askıya alınan hesabınızı aktifleştirirseniz tekrardan hesap kapatma işleminde bulunabilirsiniz.

anadolubank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/anadolubank-iletisim-hatti-0850-222-55-50/.html

anadolubank-iletişim-bilgileri
Anadolubank İletişim Hattı Destek Numarası

İnternet Bankacılığı ile Baka Hesabı Kapatma

Anadolu Bank internet bankacılığı ile ana hesap kapatma veya silme hizmeti vermemektedir. İnternet bankacılığı ile ek hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Öncelikle www.anadolubank.com adresine giriş yapmalısınız. TC kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yapabilirsiniz. Şifreniz yoksa Anadolu Bank şubelerinden temin edebilirsiniz. Siteden hesaplarım bölümüne gelerek ek hesaplarınızı kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Ek hesaplarınıza göre hesap kapatma işleminiz değişebilir. Eğer ana hesabınızı kapatmak istiyorsanız yukarıdaki bahsettiğimiz yolları deneyebilirsiniz.

Mobil bankacılık ile Hesap Kapatma

Anadolu Bank mobil uygulaması ile hesap kapatma veya silme hizmeti vermemektedir.  Bu durum zamanla değişebilir. Anadolu Bank mobil uygulamasında başka finansal işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Mobil uygulamasını ücretsiz bir şekilde teknolojik cihazlarınıza indirebilirsiniz. Yukarıda söz konusu olan hesap kapatma işlemlerinden bir tanesini tercih ederek kolay şekilde sizler de Banka hesabınızı kapatabilirsiniz.

www.finanshaberi.net okuyucuları Anadolu bank Altın hesabı kapatma, Anadolu bank maaş hesabı kapatma, döviz hesabı kapatma, Anadolu bank vadeli ve vadesiz TL hesabı kapatma işlemleri ve Anadolu bank yatırım fonu hesabı kapatma işlemlerinin hemen hemen hepsi birbirine benzer işlemler ile kapatılmaktadır. Maaş hesabı kapatma işlemi ise bütün bankalarda olduğu gibi Anadolu bankta da farklı işlem ile yapılmaktadır.

anadolubank mobil şube : https://www.anadolubank.com.tr/dijital/anadolubank-mobil

Şube Aracılığı ile Banka Hesabı Nasıl Kapatılır

Anadolu Bank 324 şubesi ile hizmet vermektedir. Bu şubelerden herhangi birisinden hesabınızı kapatabilir veya hesabınızı silme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Hesap kapatma işlemini sadece hesabınızı oluşturduğunuz Anadolu Bank şubesinden kapatamazsınız. Herhangi Anadolu Bank şubesinden kolaylıkla kapatabilirsiniz. Anadolu Bank şubelerine giderken yanınızda banka kartınız ve kimlik belgenizin olması gerekmektedir. Kimlik belgeniz yoksa pasaport veya ehliyet kimlik yerine geçebilir. Anadolu Bank hesabınızda herhangi bir borç bulunmuyorsa talebiniz alınır ve dilekçe oluşturmanız istenebilir.

Banka hesabınızda paranız bulunuyorsa bu para size dilekçe yazıldıktan sonra verilir. Şubelerden hesap kapatma dilekçenizi oluşturarak hesap kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Hesap kapatma dilekçesi yazma hakkında bir bilginiz yoksa aşağıda yazdığımız örnek dilekçeden faydalanabilirsiniz.  Eğer banka hesabınıza ait borç bulunuyorsa hesap kapatma işleminizin süresi uzayabilir. Hesap kapatma işlemini ücretsiz bir şekilde şubelerden yapabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *