«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Bank 2020 Personel Alımı

ICBC Bank 2020 Personel Alımı

ICBC Personel

ICBC Personel Alımı 2020

Bankacılık ve finans sektörü hızlı tempolu, sürekli zorlu bir kariyer fırsatı sunmaktadır. Küresel ticaret, finans ve ekonomi dengesi her gün değişmektedir. Bu da ICBC Bank’ta bir kariye sahip olmayı bu kadar popüler kılmaktadır.  Alım satım tabanındaki değişim hızı ICBC Bank 2020 personel alımı kapsamında yüksek düzeyde teşvik edici bir kariyere sahip olabileceğiniz anlamına gelir.

ICBC Bank gibi kurumsal bankalarda çalışmak, size bankaların uzun tarihi boyunca denenmiş ve test edilmiş, yapılandırılmış eğitim ve gelişim fırsatlarından yararlanma fırsatı sunar. Aynı zamanda, izlediğiniz rotaya bağlı olarak, kariyerinizde ilerlerken profesyonel bir nitelik de elde edebilirsiniz. CV’nizde ICBC Bank gibi saygın bir finans kurumunda deneyime sahip olmak, yalnızca sektördeki kişiler tarafından değil, işverenler tarafından olumlu olarak değerlendirilir. Bu sebeple 2020 personel alımları kariyerinizdeki basamakları hızla tırmanmanız için büyük bir şans olabilir.

ICBC Bank 2020 Personel Alınacak Pozisyon

ICBC Bank personel alım ilanlarını kariyer.net ve yenibiris.com üzerinden yayınlamakta ve başvuruları da yine bu siteler üzerinden kabul etmektedir. Şu anda 2020 yılı için personel alımına devam edilen 13 açık pozisyon bulunmaktadır. Personel alınacak pozisyonlar İstanbul, Adana ve Mersin illerini kapsamaktadır. ICBC Bank bünyesinde deneyimsiz yeni mezunlardan, üniversite öğrencisi stajyerlere ve profesyonel uzmanlara kadar çok farklı statüdeki kişilere de istihdam sağlamaktadır. Ancak şu anda alım yapılacak olan 2020 pozisyonları büyük çoğunlukla deneyim isteyen departmanlardır. Yine de ICBC Bank kariyer sayfasını düzenli takip ederek güncel ilanlara ulaşabilirsiniz. İlerleyen dönemlerde deneyimsiz kişiler ve bankacılık, ekonomi, finans gibi alanlarda eğitim görmemesine rağmen bu sektörlerde kariyer hedefleyen kişiler için de ilanlar açılacaktır. 2020 yılı için şu anda başvuruları devam edecek açık pozisyonlar ise şöyledir:

  • İç Kontrol Uzmanı / Kıdemli Uzman – İstanbul
  • Uyum Uzmanı / Kıdemli Uzman – İstanbul
  • Bilgi İşlem Sorumlusu Müdür Yardımcısı – İstanbul
  • Kıdemli Ağ Uzmanı – İstanbul
  • Ağ Uzmanı – İstanbul
  • Kartlı Sistemler Analisti – İstanbul
  • İş Analisti (Junior) – İstanbul
  • İş Analisti (Bireysel Krediler / Dış Ticaret) – İstanbul
  • Avukat – İstanbul
  • Bireysel Bankacılık Yöneticisi – Adana
  • Kurumsal Bankacılık Satış Yöneticisi – Mersin

ICBC Bank 2020 Personel Alım Şartları

Kendinizi bankacılık sektöründe geliştirmek ve kariyerinize ICBC Bank ile yön vermek istiyorsanız 2020 personel alım ilanlarını değerlendirmeniz şiddetle tavsiye olunur. Bankanın ilgili pozisyonlarda istihdam sağlamak için elbette ki birtakım personel alım şartı bulunmaktadır.

  • İlgili pozisyonu kapsayan bir lisans eğitimi almış olmanız şarttır. Lisansüstü eğitim değerlendirmede artıdır.
  • Hem sözlü hem de yazılı İngilizce dil bilgisi önemlidir.
  • Benzer pozisyonlarda 1 -8 yıl arasında pozisyona göre değişen sürelerde deneyim sahibi olunması istenmektedir.
  • Analitik düşünme becerisi önemlidir.
  • ICBC Bank dahilinde çalışacak kişilerin ekip çalışmasına yatkın olmaları gerekmektedir.
  • Kişilerin sorun çözme becerisi, çözüm odaklı olması ve ikna kabiliyeti de dikkate alınacak diğer kriterlerdir.

ICBC Bank 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

ICBC Bank 2020 personel alımı için açık pozisyonlar kariyer.net üzerinden pratik bir şekilde takip edilebilir. Banka ön başvuruları site üzerinden kabul etmekte olup, adayların sundukları CV ve bilgiler kapsamında ön elemeyi geçen kişiler mülakata davet edilir. Banka gerekli gördüğü durumlarda sınav uygulayabilir. Şimdilik açık pozisyonlarla ilgili duyurulmuş herhangi bir sınav başvurusu ya da sınav tarihi bulunmamaktadır. Açık pozisyonlara başvurmak için son başvuru tarihlerini kaçırmamanız önemlidir. 2020 personel alımı başvurularının son başvuru tarihleri 3 Kasım 2019 ile 16 Aralık 2019 arasında değişmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *