«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING 2020 Personel Alımı

ING 2020 Personel Alımı

ING Personel

ING Bank Personel Alımları 2020

ING Bank’ta kariyere tecrübe veya lisans derecesi olmadan da başlayabilir ve deneyimini giriş seviyesi bir pozisyonda edindikten sonra çeşitli uzmanlık alanlarından birini seçebilirsiniz. İşte bu heyecan verici alana nasıl başlayacağınız ile ilgili yöntemleri  bu yazıyı okuyarak öğrenebilirsiniz. Bankacılık kariyeri ile uyumluluğunuzu belirleyin. Ayrıntılara dikkat ediyor musunuz, mükemmelliğe yöneliyor, hedeflere ulaşmaktan, sürekli yeni bilgi ve becerileri öğrenmekten, güvenilir bir imaj sunmaktan ve insanlarla çalışmaktan hoşlanıyor musunuz? Cevabınız evet ise, siz de ING Bank 2020 personel alımı ilanlarından birine başvurarak kariyerinizi bu yönde şekillendirebilirsiniz.

Kendinize uygun ve kriterlerini sağladığınız herhangi bir iş başvurusunda bulunabilirsiniz. ING Bank yöneticileri hem deneyim hem de diploma gerektirmeyen bir iş olan gişe personeli alımından, üst düzey profesyonellik gerektiren yöneticilik pozisyonuna kadar çok sayıda iş fırsatına sahiptir. Şu anda güncel olarak alım yapılan açık pozisyonları ve nasıl başvuracağınızı öğrenmek için okumaya devam edin.

ING Bank 2020 Personel Alınacak Pozisyon

ING Bank 2020 personel alımı kapsamında İstanbul ve Kahramanmaraş’ta farklı pozisyonlarda kişiler istihdam edecektir. Yayınlanan ilanlarda yarı zamanlı iş fırsatlarından profesyonel fırsatlara kadar çok dayıda seçenek bulunabilir. Yeni yıl için personel alınacak pozisyonlar arasında çağrı merkezi müşteri temsilcisi, yazılım uzmanı, dönemsel müşteri deneyimi yöneticisi, yarı zamanlı genç yetenek programı, veri merkezi ve sistem operasyon uzman yardımcısı, kıdemli denetçi ve geçici genel müdürlük çalışanı yer almaktadır.

ING Bank 2020 Personel Alım Şartları

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi

Çağrı merkezi temsilcisi, hesap taleplerini, ING Bank müşteri şikayetlerini veya destek sorunlarını ele alabilir. Nihayetinde daha fazla müşteri memnuniyetine yol açan çeşitli sorumlulukları vardır.

Yazılım Uzmanı

Yazılım uzmanları, ING Bank çalışanlarının bir bilgisayarda veya başka bir cihazda belirli görevleri yapmasına izin veren uygulamaları, cihazları çalıştıran veya ağları kontrol eden temel sistemleri geliştirir.

Müşteri Deneyimi Yöneticisi ( Dönemsel)

Müşteri deneyimi yöneticisi, ING Bank’ın müşterilerinin beklentilerini karşılama veya aşmada başarılı olmasını sağlamakla görevlidir.

Genç Yetenek Programı (Yarı Zamanlı)

ING Bank genç yetenek programıyla üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunların banka bünyesinde deneyim kazanmalarını ve kariyerlerine yön vermelerini sağlamayı amaçlar.

Veri Merkezi Ve Sistem Operasyon Uzman Yardımcısı

Veri merkezi operatörleri, ING Bank’ın veri merkezleri için standart işletim prosedürleri yazar ve tüm sistem konfigürasyonlarını korur.

Kıdemli Denetçi

Üst düzey bir profesyonel olarak, kıdemli denetçi fazlaca sorumluluk alır ve bir denetim yöneticisine rapor verir.

Genel Müdürlük Çalışanı (Geçici)

ING Bank genel müdürlük çalışanı, ofiste büro işçisi olarak çalışan bir bireydir. Görev tanımı, üst düzey görevlilerine verilen görevler konusunda yardım sağlamayı gerektirir.

İlgili pozisyonların görev tanımlarını sağladığınızı düşünüyorsanız ING Bank 2020 personel alım şartlarını karşılamanız durumunda başvurunuzu yapabilirsiniz.

  • Staj için üniversitelerin 3. Ve 4. Sınıflarında okuyor olmanız gerekmektedir;
  • İyi derece İngilizce bilgisine sahip olmak;
  • Ön lisans ya da lisans diplomasına sahip olmak;
  • Uzmanlık gerektiren alanlarda deneyimli olmak adaylarda aranan özellikler arasındadır.

ING Bank 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

ING Bank 2020 yılı içi personel alımları başvurularını kariyet.net üzerinden almaktadır. Her bir pozisyon için ayrı başvuru yapabilirsiniz. İnternetten ön başvurunuzun değerlendirilmesi sonucunda uygun görülen adaylar mülakata çağırılacaktır. Ayrıca banka, gerekli görmesi durumunda adayları sınava da tabi tutabilir. Pozisyonların son başvuru tarihleri ise şöyledir:

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi – Kahramanmaraş – 13 Aralık 2019

Yazılım Uzmanı – İstanbul – 19 Aralık 2019

Müşteri Deneyimi Yöneticisi ( Dönemsel) – İstanbul – 13 Aralık 2019

Genç Yetenek Programı (Yarı Zamanlı) – İstanbul – 7 Aralık 2019

Veri Merkezi Ve Sistem Operasyon Uzman Yardımcısı – İstanbul – 23 Aralık 2019

Kıdemli Denetçi – İstanbul – 17 Kasım 2019

Genel Müdürlük Çalışanı (Geçici) – İstanbul – 7 Aralık 2019

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *