«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka 2020 Personel Alımı

Fibabanka 2020 Personel Alımı

Fibabanka Personel alımı

Fibabanka Personel Alımı 2020

Fibabanka’da bir kariyer geniş imkanların kapılarını açar ve bankacılık ve finans sektöründeki bireylerin becerilerini anlamlı şekilde kullanma konusunda birçok fırsat sunar. İşletme veya finans alanlarında uygun bir dereceyle mezun olan profesyoneller, ilk kez ev sahibi olacak kişilerin kredi almalarına yardım edebilir, yatırımcıları en iyi sektörlere yönlendirmek için danışmanlık yapabilir, uluslararası borsaları analiz edebilir, bireyler veya şirketler için bütçe fikirleri önerebilirler. Yasal uygulamaların izlenmesini sağlamak için finansal anlaşmalar yapmak veya mevcut finansal kayıtları denetlemek de banka çalışanlarının görevleri arasındadır.

Bankacılık alanı çok çeşitli olduğu için, içinde sayısız ilgi alanı ve beceriye sahip insanlar bulunabilir. Çeşitli müşterilerle çalışmaktan hoşlananlar genellikle yatırım ve kredileme departmanlarına yönelirler, oysa bireysel çalışmayı tercih edenler denetleme kısmında kariyer fırsatı bulabilirler. Hedefiniz ve beklentileriniz ne olursa olsun Fibabanka size uygun bir pozisyon sunacaktır. Fibabanka’nın geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu 2020 personel alımı ilanı da aradığınız kariyerin kapılarını sizin için aralayabilir.

Fibabanka 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Fibabanka yapmış olduğu duyuruda ve yayınladığı ilanda 2020 için personel alınacak pozisyonu gişe görevlisi olarak açıklamıştır. Banka İstanbul, Düzce, Kocaeli, İzmir, Ankara, ve Eskişehir illerindeki farklı şubelerde istihdam etmek üzere gişe görevlileri alımı yapacaktır. Her bir il için başvuru şartları ve başvuru yöntemi farklılık gösterebilir. İlgili pozisyonun kriterlerini karşılamanız durumunda personel alım şartlarını dikkatli okuduğunuzdan ve bulunduğunuz il ile ilgili link üzerinden başvuru yaptığınızdan emin olmalısınız.

Fibabanka 2020 Personel Alım Şartları

Fibabanka 2020 personel alım fırsatlarından yararlanabilmek için finans, muhasebe ve işletme gibi bölümlerden lisans diplomanız bulunması gerekmektedir. Ayrıca bankalar ekonomi, matematik veya mühendislik alanlarından mezun kişileri de istihdam etmekten memnuniyet duyabilirler. Mezun olduğunuz programın adı ne olursa olsun, işe alım esnasında bankanın gerçekten görmek istediği şey, sayılarla aranızın iyi olduğunu ve bu derecelerin her birinin hakkını verebildiğinizdir.

Okuldayken, öğrenciler başarılı bir bankacı olmak için ihtiyaç duyulan becerileri kazanmaya başlamalıdır. Sunumlar yapmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak, sayılar hakkında yetkili ancak erişilebilir bir şekilde konuşmayı öğrenmek ve birçok farklı insanla etkileşimde bulunmak, aynı zamanda kurslara giderek yardımcı beceriler geliştirmek Fibabanka personel alımında istihdam edilmenin yollarından sadece birkaçıdır.

Yaz stajı, bu sektörde önem verilen önemli bir adımdır ve işe alım aşamasında önemli avantajlar sağlar. Öğrenciler hala okurken deneyim kazanmak için bankaların staj programlarına başvurabilirler. Fibabanka da üniversite öğrencilerine ve yeni mezunlarına şubelerinde staj yapma ve bankacılık alanında deneyim kazanma fırsatı sunmaktadır. Böylece 2020 personel alımlarında da bir adım öne geçebilirsiniz.

Yüksek lisans derecesi giderek iş başvurularında bir norm haline gelmektedir. Bu seviyedeki akademik programlar, öğrencilerin öğrenmelerini gelecekteki kariyer planlarına uyarlamalarına izin verdiğinden, bankacılıkta yüksek lisans derecelerine sahip olmak rakipleriniz arasında sizi ön plana çıkaracaktır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmek de tercih sebebidir.

Başvuracak adayların bankacılık sektöründe, benzer pozisyonda en az bir yıl deneyimli olması istenmektedir. Ayrıca erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması, askerlikten muaf olunması ya da askerliğin tecilli olması gibi şartlar aranmaktadır.

Fibabanka 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Gişe görevlisi pozisyonu için Fibabanka 2020 personel alımı başvuruları kariyer.net üzerinden alınmaktadır. İstanbul, Düzce, Kocaeli, İzmir, Ankara, ve Eskişehir illeri için başvuru yapacak olan adayların İstanbul, Eskişehir, Düzce ve Kocaeli için başvurularını 8 Kasım 2019; Ankara ve İzmir için başvurularını ise 2 Aralık 2019 tarihine kadar yapabileceklerdir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *