«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank 2020 Personel Alımı

Burgan Bank 2020 Personel Alımı

Burgan Bank Personel

Burgan Bank Personel Alımları 2020

Bankacılar ekonomide çok önemli bir rol oynamaktadır, çünkü insanlar bankaları para yatırmak, zaman içinde finansal kayıt ve kredi oluşturmak için kullanırlar. Tipik bir insanın bir ev ya da araba satın almak ya da bir iş kurmak için yeterli para biriktirmesi genellikle yıllar veya on yıllar alacaktır. Bankalar tüketicilere ve işletmelere kredi sağlayarak işlerin yürütülmesini sağlar. Bu hem bireye hem de şirkete yardım eder ve aynı zamanda tüm ekonomide para dolaşımına yardımcı olur. Bu önemli ve hassas sürecin bir parçası olmak için siz de Burgan Bank 2020 personel alımı ilanlarına göz atarak kariyerinize Burgan Bank bünyesinde şekil verebilirsiniz.

Burgan Bank 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Burgan Bank, yakın zamanda yayınlamış olduğu 2020 personel alımı ilanlarına istinaden Ankara ve İstanbul illerinde değerlendirilmek üzere gişe görevlisi alınacağını duyurmuştur. Bu ilanlara başvurabilmeniz için öncelikle personel alınacak pozisyon şartlarını karşılamanız gerekmektedir. Eğer kendinizi Burgan Bank’ta gişe görevlisi olarak çalışmaya uygun görüyor ve kariyerinize bu yönde devam etmek istiyorsanız vakit kaybetmeden başvurunuzu yapabilirsiniz. Uygunluk durumunuzu belirleyebilmek için öncelikle gişe görevlilerinin ne iş yaptığını ve sizi nasıl bir çalışma ortamının beklediğini bilmek isteyebilirsiniz.

Burgan Bank bünyesinde çalışan gişe görevlileri genellikle bu görevlerin bir kısmını veya tamamını yapar:

  • Banka müşterilerinin, bankanın ürün ve hizmetlerini kullanarak finansal hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur;
  • Müşteri varlıklarını güvenceye alır ve kredi ihracı yoluyla pozitif nakit akışı yaratır;
  • Müşterilerin gecikme veya kesinti olmadan fonlara erişebilmelerini sağlamak için yasalara ve kurallara uygun hareket eder;
  • Müşterilere çeşitli finansal ürünler ve yatırımlar sağlar;
  • Kurumsal veya kişisel müşterilerle tanışır ve onların ihtiyaçlarını ve hedeflerini dinler;
  • Müşterilerin tüm bankacılık, vadeli / vadesiz hesap işlemlerini gerçekleştirir.

Bankacılık mesleğinde çalışabileceğiniz bankanın türü, çalışma ortamınızı da belirleyecektir. Burgan Bank 2020 personel alımı ilanlarıyla personellerine üst düzeyde bir çalışma ortamı, kurum içinde kendilerini geliştirme fırsatı ve asla bitmeyen kurum içi eğitim olanakları sunmaktadır.

Burgan Bank 2020 Personel Alım Şartları

Burgan Bank’ın 2020 yılı için yayınlamış olduğu personel alım ilanına başvurmak istiyorsanız hem İstanbul hem de Ankara şubeleri için değerlendirilmek üzere alınacak gişe yetkilisi pozisyonu için bir takım alım şartları bulunmaktadır.

  • Burgan Bank’ta gişe yetkilisi olmak istiyorsanız en az ön lisans mezunu olmanız gerekmektedir. Lisans mezunu olmanız lehinize olacaktır.
  • Benzer pozisyonlarda, kurumsal ya da ticari banka şubelerinde en az 2 yıl deneyiminiz olması gerekmektedir.
  • Şubede yapmakla yükümlü olacağınız tüm nakit işlemleri, kasa sayımı, gişe işlemleri, krediler, dış ticaret, kasa mutabakatı konularında bilgili olmalısınız.
  • İstanbul için İstanbul Avrupa yakasında; Ankara şubelerine başvuru için ise Ankara’da ikamet ediyor olmanız önemlidir.
  • Erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış ya da muaf olmaları istenmektedir.
  • Burgan Bank 2020 personel alımı başvurusunda bulunacak kişilerin iletişim becerilerinin kuvvetli olması beklenmektedir.
  • İngilizce bilmek tercih sebebi olacaktır.

Burgan Bank 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Burgan Bank’ın 2020 yılı için İstanbul ve Ankara’da gişe görevlisi alımları için başvurular kariyer.net üzerinden yapılmaktadır. Siteden başvuran adayların CV’leri incelendikten sonra banka ön elemeyi geçen kişilere daha detaylı bilgi verecektir. Şu anda açıklanan bir personel alımı sınavı tarihi bulunmamasına rağmen, banka değerlendirme sürecinde adayları sınava tabi tutabilir. Burgan Bank’ta gişe görevlisi olmak için İstanbul Avrupa Yakası başvuruları ve Ankara başvuruları ayrı ayrı yapılmaktadır. Alınacak toplam personel sayısı belirtilmemiş olup, başvurular 9 Ekim 2019 tarihinde başlamıştır; 7 Aralık 2019’da son bulacaktır. Bu sebeple elinizi çabuk tutmak faydalı olacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *