«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk 2020 Personel Alımı

Albaraka Türk 2020 Personel Alımı

Albaraka Türk Personel

Albaraka Türk Personel Alımı 2020

Albaraka Türk’te bankacılık sektöründe kariyer, ırk, cinsiyet, ulusal köken, yaş veya fiziksel yeteneklerden bağımsız olarak herkese açıktır. Bankalar, öğrenmek ve çalışmakla ilgilenen insanları işe alır ve eğitir. Yetenek ve tutum, başarınız için çok önemlidir. Bankacılık alanında kariyer yapmak isteyen bir bireyseniz ve sorumluluk almaya istekliyseniz, Albaraka Türk 2020 personel alımı ilanları ilginizi çekecektir.

Albaraka Türk 2020 Personel Alınacak Pozisyon

Albaraka Türk birçok iş görevi ve kariyer yolu seçeneği sunmaktadır. Çoğu banka sağlık sigortası ve maluliyet sigortası, hastalık izni, tatil ve emeklilik seçenekleri gibi mükemmel faydalar sağlar. Bankalar yüksek düzeyde denetlenirler. Bu sayede güvenli, keyifli ve ödüllendirici pozisyonları mevcuttur. Tüm bu özellikler kariyerde bütünlük ve istikrar sunar. Şu anda 2020 yılı için Albaraka Türk’te alım yapılan pozisyonlar şöyledir:

  • Müfettiş yardımcısı (İstanbul – Asya)
  • İş geliştirme uzmanı (İstanbul – Asya)
  • İş analisti (İstanbul – Asya)
  • Network uzmanı (İstanbul – Asya)
  • Linux sistem uzmanı (İstanbul – Asya)
  • DevOps mühendisi (İstanbul – Asya)
  • Yazılım uzmanı (İstanbul – Asya)
  • Genç Albaraka akademisi (İstanbul – Asya / Avrupa)
  • Genel başvuru (İstanbul – Asya / Avrupa)

Bilgi ve becerilerinizi Albaraka Türk bünyesinde genişletmek için birçok fırsat bulunur. Banka, diğer bankalarda olduğu gibi iş başında eğitim sunar ve çeşitli kurslar, seminerler ve eğitim programları aracılığıyla kendinizi işinizde ilerletmenizi teşvik eder. Bankalar, çalışanların mevcut ve gelecekteki pozisyonları için kapasitelerini arttırmalarına yardımcı olmak için sık sık işle ilgili kurslar için öğrenim yardımı ve programları hazırlar. Birçok büyük bankanın, çalışanlarının banka içi eğitim programları aracılığıyla becerilerini ve yeteneklerini en üst düzeye çıkarmasına yardımcı olmaya yönelik eğitim departmanları vardır.

Albaraka Türk 2020 Personel Alım Şartları

Banka çalışanları genellikle çok iyi organize çalışır ve güçlü bilgisayar becerilerine sahiptir. Ayrıca, iyi iletişim becerilerine sahiplerdir, insanlarla ilişkileri mükemmeldir ve hizmet odaklılardır. Tüm bankalar gibi Albaraka Türk de dürüst ve güvenilir adayları işe alır. Ayrıca, sayıları doğru hesaplayabilen personeller ararlar. Çalışanlarının bankaların uyması gereken tüm kural ve düzenlemelere uymaları gerekmektedir. Bankacılık bir hizmet sektörüdür. Başarılı olmak için insanlarla çalışmaktan zevk almalısınız. Banka çalışanları, hayatın her kesiminden ve her türlü mali formda insanlarla uğraşmaktan keyif alırlar.

Bankacılığa girmek isteyen adayların giriş seviyesi pozisyonlarının çoğu için en az lisans diplomasına sahip olmaları gerekir. Muhasebe, Finans, İşletme, İletişim, Ekonomi, Pazarlama veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, MIS, Bilgisayar Mühendisliği alanlarında bir üniversite diploması, iş başvurusunda bulunanlara yalnızca işe alındıklarında değil, aynı zamanda bankacılık sektöründe terfi ararken de yardımcı olacaktır. Ek olarak yüksek lisans ve doktora gibi lisansüstü eğitimler de işe alımlarda sizi diğer adayların bir adım önüne geçirecektir. Daha önce banka tarafından yapılmış olan mülakatlarda başarısız sayılmamış olmak da önemlidir.

Albaraka Türk 2020 Personel Alımı Sınav Tarihleri ve Sınav Başvurusu

Albaraka Türk 2020 personel alımı için başvurular kariyer.net üzerinden yapılmaktadır. Online başvuru neticesinde bilgileri incelenen adaylar arasından başvurusu olumlu değerlendirilenler sınava davet edilecektir. Sınav İstanbul’da yapılacak olup pozisyona göre farklı içerikler bulunacaktır. Adaylar Sayısal – Sözel Yetenek, Kompozisyon, İngilizce ve Alan Bilgisi’nden sorumlu olacaklardır. Alan Bilgisi’nin kapsamı hukuk, bankacılık, finans, işletme ve muhasebedir. Her bir pozisyon için son başvuru tarihleri aşağıdaki gibidir:

  • Müfettiş Yardımcısı: 16 Aralık 2019
  • İş Geliştirme Uzmanı: 09 Aralık 2019
  • İş Analisti: 1 Kasım 2019
  • Genel Başvuru: 1 Kasım 2019
  • Network Uzmanı: 1 Kasım 2019
  • Linux Sistem Uzmanı: 1 Kasım 2019
  • DevOps Mühendisi: 1 Kasım 2019
  • Genç Albaraka Akademisi: 1 Kasım 2019
  • Yazılım Uzmanı: 1 Kasım 2019
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *