«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. HSBC 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

HSBC 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

HSBCTAŞIT

HSBC Bank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

HSCBC Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası isimli yazımızda, HSBC Bank hakkında bilgi verilmiştir. Bankanın taşıt kredisi kapsamında sunmuş olduğu sıfır veya ikinci el araç alımları için sunacağı kredi miktarı ve vade oranları hakkında bilgi verilmektedir. HSBC Bank müşterilerine özel olarak başvuru şartları ve taşıt kredisinin 2020 yılı avantajları hakkında bilgi sahibi olabilmek için sizler de yazımızdan yararlanabilirsiniz. Bu sayede taşıt kredisi çekim talebinde bulunmadan önce bankaların sunmuş olduğu yıl içi kampanya faiz oranları hakkında karşılaştırma yapabilme imkanı elde edersiziniz. Sizin için en kapsamlı taşıt kredisi çekiminde bulunmak için sizler de yazımızdan yararlanabilir ve hem HSBC Bankası hem de diğer bankalar hakkında taşıt kredisi başvuru için gerekli koşulları öğrenmiş olursunuz.

HSBC Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

HSBC Bank %1, 40 faiz oranı ile birlikte taşıt kredisi imkanını kendi müşterilerine sunmaktadır. Bu sayede HSBC Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020 yılına özel bir şekilde oldukça düşük tutulmuştur. Başvuru sahiplerinin kredi risk raporları ve krediyi vadelendirme durumlarına bağlı olarak HSBC Bankası’ nın sunmuş olduğu faiz oranlarında değişim söz konusu olabilmektedir. Kredi faiz oranının kişiden kişiye göre değişiklik göstermesinin temelinde yatan sebep ise, kişisel bazlı kredi risk raporunun bulunmasıdır. Kişinin kredi raporu, kredi vermeye uygun ise ancak sınırda bulunuyor ise faiz oranında artış meydana gelebilmektedir.

HSBC Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

HSBC Bankası 0 km araç ya da 2. El araç alımları için kendi banka müşterilerine özel bir şekilde taşıt kredisi sunmaktadır. Sunulan bu araçlar için taşıt kredisi çekim talep miktarı aracın fiyatına göre değişmektedir. Aracın değeri 50.000 TL nin altında kalıyor ise, çıkacak olan kredi bu miktarın % 70 ini kapsamaktadır. Ancak aracın değeri 50.000 TL nin üzerinde kalıyor ise, HSBC Bank taşıt kredisi bu aracın miktarının % 50 değerini vermektedir. 50.000 TL nin altında kalan kredi çekimlerinde maksimum 60 ay vade; 50.000 TL nin üzerinde kalan kredi çekim taleplerinde ise maksimum 48 ay vade ile hesaplama yapılması gerekmektedir. HSBC Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020 yılına özel olarak vade farkı, çekilen kredinin miktarı ve alınan kredinin 2020 yılına özel ve kişiye özel faiz oranı ile birlikte yapılmaktadır.

HSBC Bank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

HSBC Bank taşıt kredisi başvurusu 2020 yılına özel avantajlardan yararlanmak amacı ile sizlere en yakın HSBC Bank’ a giderek taşıt kredisi kapsamında başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu işlemlerin ardından ilgili taşıt kredisi başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır. Kredi risk raporunuz izlemeye alınacak ve eğer uygun görülürse sizlere kısa süre içerisinde tatil kredisi çıkacaktır. Başvuru işlemlerini yapmak oldukça basittir. Başvuru işlemlerinin onaylanmasının ardından kredi çekim talebinde bulunulabilir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *