«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

ICBC Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

ıcbctaşıt

ICBC Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

ICBC Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası yazımızdan yararlanarak, Taşıt kredisi çekmek için ön bilgi toplamanız mümkündür. ICBC Bank hakkında bilgiler, sunmuş olduğu taşıt kredisi ayrıcalıkları ve taşıt kredisi başvuru işlemlerine dair tercih edeceğiniz bankanızın kredi faiz oranları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Araç sahibi olmak için para biriktirmenize ve bekleme yapmanıza hiç gerek kalmadan, istediklerinizi anında alabilmek ve sonrasında kendinizin ödeme planına uygun şekilde belirlemiş olduğunuz vadelendirme seçeneklerinden yararlanmak için her zaman taşıt kredisi karşılaştırmalarımızdan yararlanabilirsiniz. Banka kredi başvurularınız, kredi hesaplama işlemleriniz ve ICBC Bank kredi faiz oranları 2020 güncel bilgileri ile siz değerli okurlarımıza sunulmaktadır.

ICBC Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

ICBC Bank taşıt kredisi 2020 yılına özel “Yeni Arabam Kredisi” ismi ile birlikte ICBC Bank müşterilerine sunulmaktadır. Bilindiği üzere ICBC Bank yurt dışı menşeili bir banka ve Türkiye şubeleri ile de birlikte yurt dışına sık çıkan kişilerin ortak bankası olarak kullanılmaya devam ediyor. ICBC Bank her özel ve devlet bankası gibi, Türkiye’ de sınırlı sayıda bulunan şubeleri ile birlikte Yeni araba kredisi adı ile müşterilerini araba sahibi yapıyor. Yeni arabam kredisi denilmesinin en büyük nedeni ise, kişilerin ister 0 km ister 2. El alacakları araçlarının heyecanını yansıttığı için olarak ifade ediliyor. ICBC Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020 yılına özel şekilde %1,3 şeklinde değerlendirilmektedir. Bu oran talep edilen kredi miktarı ve vade seçeneği çerçevesinde değişiklik göstermektedir.

ICBC Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Yeni arabam kredisi kapsamında sunulacak olan 0 km ya da 2. El araçların fiyatının 120.000 TL den az olması halinde bu araç miktarının % 70 e kadar olan miktarını kredi olarak sunmaktadır. 120.000 TL den yukarıda bir fiyatı olması halinde ise çekilecek olan kredinin % 50 ye kadar olan miktarını finanse edebilmek mümkündür. Ayrıca kredi çekimin ardından alınacak araçlarda trafik sigortası ve araç kaskoları da ICBC Bank şubelerinde yapılabilmektedir. ICBC Bank taşıt kredisi ile birlikte değeri 120.000 TL nin altında olan araçlarda 60 ay vade seçeneği; değeri 120.000 TL nin üzerinde olan araç alımlarında ise 48 ay seçeneği ile müşterilerine kolaylık sunulmaktadır. ICBC Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020 yılına özel faiz oranı, vade sayısı ve çekilen kredi miktarına uygun olarak değişiklik göstermektedir.

ICBC Bank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

ICBC Bank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020 yılında ICBC Bank şubeleri, telefon bankacılığı, internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden gerçekleşmektedir. ICBC Bank telefon bankacılığı iletişim numarası 444 00 50 olarak Türkiye şubesi şeklinde belirlenmiştir. Bu iletişim numarasını arayarak ICBC Bank yeni arabam kredisinden yararlanmak istediğinizi bildirebilirsiniz. Ayrıca internet şubesi ve mobil şubede bulunan online başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bütün bunlara ek olarak en yakın ICBC Bank şubesine giderek Yeni Arabam taşıt kredisi çekim talebinde bulunmak istediğinizi de söyleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *