«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Akbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

akbank-sms-kredi-nedir

Akbank SMS ile kredi başvurusu nasıl yapılır sorularınız için haberimizi okumaya devam ediniz. Akbank bankacılık platformunda her zaman yeniliğe ilk adımı atan bankadır. Banka tarafından sunulan hizmetler arasından SMS kredi başurusu da yer almaktadır. Akbank SMS kredi başvurusu nedir, Akbank  SMS kredi başvurusu nasıl yapılır, Akbank SMS kredi başvurusu detayları ve Akbank SMS kredi özelikleri hakkında bilgiler haberimizin devamındadır.

Akbank SMS Kredi Nedir

Akbank SMS kredi başvurusu kişilerin üzerlerine kayıtlı olan telefon numaraları üzerinden SMS yolu ile kredi başvurusu yapmasıdır. SMS kredi başvurusu cep telefoları ile yapılır. Cep telefonunuz ile bankanın SMS numarasına mesaj göndererek yapılan kredi başvurusu işlemi olarakta tanımlanır. Yapılan kredi başvurusu işlemi mutlak suretle isminize kayıtlı telefon numarası ile yapılmalıdır. Aksi takdirde başvuru olumsuz olarak neticelenir. Bir başkasının üzerine kayıtlı telefon ile SMS kredi başvurusu yapılamaz. Başvuru yapılmış olsa dahi başvuru sonuçsuz kalır. SMS ile kredi başvurusunun sonuçsuz kalmasının nedeni telefonun kayıtlı olduğu kişi ile bir başkasının TC kimlik numarasının uyuşmamasıdır. Akbank SMS kredi başvurusu ancak kendi TC kimlik numaranıza kayıtlı telefonlar ile gerçekleştirilir.

Akbank SMS Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır

Akbank SMS ile kredi başvurusu yapmak için tek iftiyacınız SMS gönderme özelliği olan telefondur. SMS özelliği olan bütün telefonlar ile Akbank SMS kredi başvurusu yapabilirsiniz. SMS mesajlaşmanın kısa adıdır. SMS ile anlık bildirimler gönderilir ve anlık sonuçlar alınır. Halk dilinde mesaj olarak bilinsede SMS kısa olarak gönderilen mesaj türüdür. Akbank SMS Kredi başvurusu için yapmanız gereken işlem bankanın SMS numarasına mesaj göndermektir. Akbank SMS numarası 4425’dir. Akbank SMS kredi başvurusu yapmak için telefonunuzun mesaj menüsüne giriş yapın. Mesaj bölümüne giriş yaptıktan sonra < Kredi yazın bir boşluk bırakın TC1111….111 > 4425′ SMS gönderin. Örnekte gösterilen işlemi uyguladığınız zaman Akbank SMS kredi başvurusu işlemini tamamlamış olursunuz.

akbank-sms-ile-kredi-başvurusu-nasıl-yapılır
Akbank SMS İle Kredi Başvurusu

Akbank SMS Kredi Başvurusu Önemi ve Avantajları

Akbank SMS kredi başvurusu yapmak nakit ihtiyacı olan kişiye zaman kazandırır. SMS ile kredi başvurusu anında hızlı ve güvenli olarak yapılır. Bu işlem en uzun bir dakika gibi zamanınızı alacaktır. Akbank SMS kredisi başvurusu yaparak kredi alanlar isterlerse 3 ay ertelemeli olarak ödemelerini başlatabilirler. SMS uygulaması ile yapılan kredi başvurusunun diğer bir önemi ise belgesiz ve imzasız olarak kredi verilmesidir. Kredi başvurusu için SMS yöntemini seçenler anında başvuru yapabildikleri gibi sonuçlarıda hızlı olacaktır. Akbank SMS kredi başvurusu yapıldıktan sonra başvurunuz değerlendirmeye alınır.

Bu değerlendirme süresi içinde banka KKB’den kredi skor puanınızı sorgular. Kredi skor puanınız üzerinden değerlendirilecek olan kredi başvurunuzun sonucu en kısa zaman içerisinde olumlu ya da olumsuz olarak sizlere bildirilir. Akbank SMS kredi başvurusu yapmadan önce kredi notunuzu sorgulatmanız sizlerin faydasına olacaktır. Çünkü olumsuz sonuçlanan kredi başvurusu kredi notunuzun düşmesine sebebiyet verir. Akbank ile kredi notu sorgulama yapmak isterseniz; sayfamızda yer alan Akbank kredi notu sorgulama https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-kredi-notu-sorgulama/.html haberimizden faydalanabilirsiniz.

SMS İle Kredi Başvurusu Vadeleri / SMS İle Kredi Başvurusu Limitleri

Akbank SMS kredi başvurusu için belirlenen üst limit 20.000 Bin TL’dir. SMS uygulaması üzerinden sadece tüketici kredisi ve ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Akbank SMS kredi başvurusu için belirlenen vade süresi ise en fazla 36 aydır. SMS uygulaması üzerinden başvuruda bulunmak iseteyenler en fazla 36 ay vade ile başvuruda bulunabilirler. Akbank SMS kredi başvurusu için en güncel bilgiler bankanın resmi web sitesi adresinde yer almaktadır. Akbank SMS ile kredi başvurusu detayları için url’tıklayınız. https://www.akbank.com/kredi-basvuru

SMS İle Yapılan Bankacılık İşlemleri

Akbank SMS numarası ile diğer banka ve bankacılık işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir. Bu işlemler SMS bankacılığı ile kredi skor puanınızı sorgulama, kredi kartı başvurusunda bulunma ayrıca SMS uygulaması ile kredi kartı limit artırma işleminizi gerçekleştirirsiniz. Akbank SMS ile ne kadar kredi alabileceğinizi anında öğrenebilirsiniz. Akbank SMS kredi başvurusu nedir, Akbank SMS kredi başvurusu nasıl yapılır sorularınız için akbank iletişim hattını arayarak bilgi ve destekler de alabilirsiniz. Akbank iletişim hattı için url’ tıklayınız.

akbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/akbank-musteri-hizmetleri-akbank-direk-baglanma-444-25-25/.html

 

 

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.