«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi

İş Bankası Sıfır Faizli Hoşgeldin Esnaf ve Kobi Kredisi

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi Kampanyası 2023

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi nedir, İş Bankası Sıfır faizli Kobi kredisi nasıl alınır 2023 ve İş Bankası Sıfır faizli Kobi ve Esnaf Kredisi başvurusu nasıl yapılır bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. İş Bankası tarafından başlatılan Sıfır faizli Kobi ve Esnaf Kredisi kampanyası hakkında merak edilen bütün bilgiler haberimizin içeriğinde yer alıyor. Sizlerde haberimizi okuyarak İş Bankası Sıfır Faizli Kobi ve Esnaf Kredisi 2023 hakkında gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi 2023

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi ; Esnaf ve KOBİ’lerin iş ihtiyaçlarını karşılamak için 12 ay vadeli 50.000 TL’ye kadar sermaye kredisi olanağı Ayrıca hoş geldin kredisi kullanan yeni müşterilere 100 adet havale , 100 adet EFT işlemi, 2 adet 10 sayfalık çek defteri, İşCep kanallarından 1 yılda yapılabilecek 10 adet çek tahsilatı içeren ücretsiz hoş geldin paketi de sunuluyor. Dilerseniz sizlerde İş Bankası sıfır faizli Kobi Kredisi kullanarak bu avantajlardan faydalanabilirsiniz.

İş Bankası Sıfır Faizli Esnaf ve Kobi Kredisi Nedir

Sıfır faizli kobi kredisi nedir ; İş Bankası ile 2023 yılında çalışmaya başlayan veya başlayacak olan atıl durumda olan Esnaf ve KOBİ'lerin nakit ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İş Bankası tarafından sunulan bir kredi olmaktadır.

İş Bankası Hoş geldin Kredisi Kampanyasının Geçerlilik Tarihi

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi  ; Hoş geldin kredisi Kampanya başvuruları 28.05.2023 tarihine kadar geçerli olacaktır. İş Bankası Üye iş yerleri ve KOBİ’leri eklenen hoşgeldin kredisi ve hoş geldin paketini başvuru yaparak anında alabilirler. Hoş Geldin Kobi ve Esnaf Kredisi Başvurusu Hoş Geldin Paketi başvurularınızı şubelerden veya anında başvur alanından gerçekleştirebilirler. Kobiler ve Esnaflar Hemen başvur alanından Kredi talebinde bulunması dahilinde müşteri temsilcileri anında sizinle iletişime geçer ve destek olur.

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kampanyası Şartları

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi ; Hoş Geldin Kobi Kredisi Vade ve Tarih Aralığı Kredi süresi nedir minimum 3 ay, maksimum 12 ay vade ile sunuluyor. Hoş Geldin Kobi Kredisi Vade ve Tarih Aralığı Kredi süresi nedir minimum 3 ay, maksimum 12 ay vade ile sunuluyor. Hoş geldin kredisi ve hoş geldin paketinden yararlanmak için isCep, Şirket kredi kartı, KTMH, tüm ticari ödeme kartı ürünlerine sahip olmanız gerekir. Ayrıca Açık bankacılık hizmetleri ile en az 1 ek banka hesabı eklenmesi gerekir. Bu hususlara ek olarak İş Bankası Hoş Geldin Kobi Kredisi için DijiKolay, İşNet E-Belge 1500 kontör 1 TL kampanyasına dahil olmakta gerekiyor. İş Bankası Sıfır faizli kobi kampanyasına katılmak için en az iki adet olmak üzerek otomatik fatura ödeme talimatı da istenmektedir. Bu istenilen şartları tamamlamış olan esnaf ve kobi’ler İş Bankası Sıfır faizli Kobi Kredisi kampanyasına katılım sağlayabilirler.

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır

İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi ;Hoş Geldin Kredisi başvurusunu İş Bankasının bütün şubelerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Sizlerde Kobi ya da Esnaf iseniz size en yakın İş Bankası Şubesinden kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Sıfır Faizli Kobi ve Esnaf Kredisi için dilerseniz Hemen Başvur bölümünden de kredi başvurunuzu anında yapabilirsiniz. İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi şartları, İş Bankası Sıfır Faizli Kobi Kredisi Başvurusu ve İş Bankası Sıfır Faizli Kobi kredisi detayları için müşteri temsilcilerinden çok detaylı bilgiler alabilirsiniz. İş Bankası Müşteri hizmetleri bilgileri için URL’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html tıklayınız. Hoş geldin sıfır faizli Esnaf ve Kobi kredisine İşCep üzerinden başvuruda bulunmak için url’ye https://www.isbank.com.tr/iscep tıklayınız.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.