«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ODEABANK BANKA HESABI KAPATMA

ODEABANK BANKA HESABI KAPATMA

odeabank hesap kapatma

ODEABANK HESAP KAPATMA

Odeabank ülkemizde sayılı şekilde nitelikli çalışan bankalardan bir tanesidir. Odeabank ile çalışan ya da maaşlı müşterisi olan binlerce kişi bulunmaktadır. Odeabank adına açılmış bir hesap kullanılmıyor ise ve siz de bu hesabı kapatmak istiyorsanız bu işlemleri de nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda sizlere Odeabank hesap kapatma işlemlerine dair bilgilendirme yapacağız. Bu sayede sizler de kolay bir şekilde

Odeabank üzerinden açmış olduğunuz ister bireysel ister kurumsal olan hesaplarınızı kapatabileceksiniz. Vadeli hesap ya da vadesiz hesap fark etmeksizin hesap kapatmak için belirli adımları takip etmeniz gerekmektedir. Birçok yol ile hesapları kapatabilmeniz mümkündür. Bu yolları öğrenmek için yazımızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz.

 1. Odeabank Şubeden Banka Hesabı Kapatma

Odeabank müşterileri olarak herhangi bir Odeabank şubelerinden hesaplarınızı kapatabilirsiniz. Hesap kapatma talebi oluşturmandan önce hesabınızı ATM’lerden veya mobil şubelerden inceleyebilirsiniz. Odeabank hesabınızda para bulunuyorsa talep oluşturmadan önce paranızı çekebilirsiniz. Odeabank Bankasında adınıza ait herhangi bir borç bulunmaması gerekmektedir. Odeabank Hesap kapatma talebinizi adınıza ait borcunuzu ödedikten sonra oluşturabilirsiniz. Kimlik belgenizin yanında bu ödeme dekontlarını da yanınıza alabilirsiniz. Eğer hesap işletim ücreti ödememek için hesabınızı kapatıyorsanız önceki ödemediğiniz işletim ücreti alınabilir. Odeabank yıllık hesap işletim ücreti 88 TL olarak belirlenmiştir. Bu masraf banka hesabınıza yansıyabilir. Sizi bilgilendirmeden bu masrafı banka hesabınıza yansıtılmışsa, şubelerden dilekçe yazarak bu ücreti ödemeyebilirsiniz. Odeabank şubelerinden oluşturduğunuz hesap kapatma talebinden sonra 7 gün içerisinde hesabınızı kapatılabilir.

 2. Odeabank İnternet Bankacılığı ile Hesap kapatma

Odeabank Banka Hesap kapatma işlemleri banka şubelerinden gerçekleştiği gibi Odeabank internet bankacılığı aracılığıyla da gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için bankanın resmi internet sitesine giriş yapmalısınız. Odeabank’ın resmi internet adresine giriş yaptıktan sonra sağ tarafta internet şubesi bölümüne seçebilirsiniz. TC kimlik numaranız ve şifreniz ile Odeabank internet bankacılığını kullanabilirsiniz. TC kimlik numaranız yerine Odeabank  müşteri numaranızı da kullanabilirsiniz  Şifreniz bulunmuyorsa en alttaki ‘Anında Şifre’ menüsünü seçerek şifre edinebilirsiniz. Eğer Facebook veya Twitter hesaplarınızla giriş yapmak isterseniz yanındaki ‘Sosyal Ağ ile Bağlan’ menüsünü seçebilirsiniz. Hesaplarım bölümünden başvurular bölümüne gelmelisiniz. Başvurularım kısmından hesap kapatma talep formu bulunmaktadır. Odeabank Hesap kapatma talep formunu, eksiksiz ve yanlışsız şekilde doldurulduktan sonra sisteme başvurulabilir. Talebi oluşturduktan sonra Odeabank şubelerine giderek hesabınızı kapatabilirsiniz.

 3. Odeabank Çağrı Merkezi ile Banka Hesabı Kapatma

444 8 444 numarayı arayarak Odeabank hesabınızla ilgili her işleminizi yapabilirsiniz. Odeabank hesap kapatma işleminizi günün her saatinde gerçekleştirebilirsiniz. Sadece EFT ve altın alış – veriş işlemlerinizi mesai saatlerinde yapabilirsiniz. Odeabank çağrı merkezi hesap kapatmak için iletişime geçmeden önce hesaplarınızı inceleyebilirsiniz. Odeabank hesabınıza ait borç ve paranın bulunmaması gerekmektedir. Böyle bir durumda çağrı merkezini arasanız bile işleminiz gerçekleşemeyecektir. Müşteri hizmetlerine bağlanmadan önce bu sorunlarınızı çözebilirsiniz. Sorununuzu çözdükten sonra belirttiğimiz numarayı rahatlıkla arayabilirsiniz. Odeabank çağrı merkezinde işlem yapabilmek için özel şifre almanız gerekmeyebilir. Kart numarası ve kart şifrenizle de işlem yapabilirsiniz. Müşteri temsilcinizin istenilen kimlik bilgilerinizi ve güvenlik sorularına doğru yanıt vererek hesap kapatma işlemini yapabilirsiniz. Çağrı merkezleri ile hesap kapatma işleminiz 7 gün içerisinde gerçekleşebilir. Çağrı merkezi ile konuşmanız bittikten sonra hesaplarınıza ve kartlarınızla işlem yapamayabilirsiniz.

4. Odeabank Mobil Bankacılık ile Hesap Nasıl Kapatılır

Odeabank mobil uygulamasını sadece müşterileri kullanmayabilir. Hem Odeabank müşterileri hem de Odeabank müşterisi olmayanlar mobil uygulamasını kullanabilirler.

Odeabank mobil uygulaması şimdilik hesap kapatma hizmeti verememektedir.  Hesap kapatmak dışında birçok bankacılık hizmetiniz için kullanabilirsiniz. Android ve IOS uyumlu mobil cihazlarınıza ücretsiz indirebilirsiniz.

Değerli www.finanshaberi.net okuyucuları sizlerin bilgilerine sunmak maksadı ile yayınlamış olduğumuz Odeabank banka hesabı nasıl kapatılır, Odeabank internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden banka hesabı nasıl kapatılır, odeabank şubeden hesap kapatma ve Banka hesabı kapatma işlemleri ile alakalı bütün sorularınızı ve banka ve bankacılık işlemleri hakkındaki merak etmiş olduğunuz hususları sizlerin bilgilerine sunmak için yayınladığımız Odeabank hesap kapatma başlıklı haberimizin en alt kısmında mevcut olan ve sayfanın sol alt köşesinde yer alan cevap yaz bölümünden sorularınızı sorabilirsiniz.

Bizler söz konusu olan banka ve banka haberleri, banka hesabı açma, banka hesabı silme, banka hesabı kapatma ile ilgili en güncel bilgileri yayınlasak bile banka ve bankacılık işlemlerinde güncellemeler yapıldığı için söz konusu olan banka hesabı kapatma işlemlerinde de değişiklikler olabilmektedir. Söz konusu olan odeabank banka hesabı silme-kapatma hususunda odeabank müşteri hizmetleri aramanız doğrultusunda odeabank müşteri temsilcileri sizleri çok daha güncel bankacılık işlemleri hususunda bilgilendirecek ve sizler için gerekli olan en sağlıklı bilgileri verecektir. Odeabank müşteri hizmetleri ve Odeabank müşteri hizmetlerine kısa yoldan direk bağlanma ile ilgili haberimizi sitemizde bulabilir ve odeabank müşteri hizmetlerini kolaylıkla arayabilirsiniz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *