«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Konut Kredisi Kampanyası 2020

Vakıf Katılım Konut Kredisi Kampanyası 2020

vkbkonut

Vakıf Katılım Konut Kredisi Kampanyası 2020

Vakıf Katılım Konut Kredisi Başvurusu, Vakıf Katılım Konut Kredisi Faiz Oranları 2020, Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Hesaplama, 2020 yılı Vakıf Katılım Konut Kredisi Kampanyası, Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları ve Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları hakkındaki detaylar haberimizin devamındadır.

Vakıf Katılım müşterisi olmadan Vakıf Katılım konut kredisine başvuru da bulunamazsınız. Başvuru da bulunmadan önce güncel faiz oranları ve vade seçenekleri ile konut kredisi ödeme planı çıkarmalısınız. Belirlediğiniz ödeme seçeneğine uygun Vakıf Katılım konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bütün bu adımları nasıl yapacağınızı detaylı olarak bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Vakıf Katılım Konut Kredisi Faiz Oranları 2020

Vakıf Katılım Bankası konut kredisi faiz oranları 2020 yılında yüzde 1,05 olarak belirlenmiştir. Uygulanan bu cazip faiz oranından yararlanmak istiyorsanız hemen konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Hesaplama 2020

Vakıf Katılım Bankası konut kredisi hesaplama işleminizi gerçekleştirerek kendinize ödeme planı çıkartabilirsiniz. Konut kredisi hesaplama işleminizi otomatik olarak Vakıf Katılım resmi internet adresinden gerçekleştirebilirsiniz. İnternet adresine giriş yaptıktan sonra ‘Kredi Hesaplama Aracını’ seçmelisiniz. Hesaplama işleminizi yapmadan önce ne kadar kredi tutarına ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. İhtiyacınız olan tutarı hesaplama aracında bulunan ‘Kredi Tutarı’ bölümüne yazmalısınız. Vakıf Katılım konut kredinizi 3 aydan 60 aya varan vade seçenekleri ile belirleyebilirsiniz. İşleminizi tamamladıktan sonra kırmızı renkli ‘Hesaplama’ butonunu seçmelisiniz. Seçtikten sonra vakıf katılım bankası konut kredinizi otomatik olarak hesaplayabilirsiniz.

Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Yıllık Maliyet Oranları

Konut kredinizi hesaplayıp öğrendiğiniz gibi Vakıf Katılım Bankası konut kredisi yıllık maliyet oranları öğrenebilirsiniz. Konut kredisi başvuru sonunda çıkan toplam masraf ve konut krediniz ile yıllık maliyet oranınızı öğrenebilirsiniz. Vakıf Katılım Bankası müşteri temsilcileri sizin için bu maliyeti hesaplıyorlar.

Vakıf Katılım Konut Kredisi Başvurusu 2020

Size en yakın Vakıf Katılım Bankası şubelerine giderek konut kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Şubelerden Vakıf Katılım Bankası konut kredisi başvuru işleminizi zaman alıcı buluyorsanız Vakıf Katılım çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. Konut kredisi başvurunuz için ilk önce 0 850 202 1 202 numarayı aramalısınız. Ardından 3’ ü tuşlayarak kredi başvuru bölümüne direk bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcine istediği kişisel bilgilerinizi ve konut bilgilerinizi verebilirsiniz. Konut kredisi almanıza engel biri durum yoksa başvurunuz onaylanacaktır.

Vakıf Katılım Bankası Konut Kredisi Başvuru Evrakları

Vakıf katılım bankası konut kredisi başvuru için istenilen kişisel bilgiler için yanınıza mutlaka nüfuz cüzdanınızı almalısınız. T.C. kimlik numaranız, anne ve baba adınız ve cep telefon numaranız ile kişisel bilgilerinizi tamamlayabilirsiniz. Ardından alacağınız konutun bilgilerini girmelisiniz. Vakıf Katılım şubelerinde başvuru da bulunuyorsanız yanınıza konut Kat irtifakı tapusunun fotokopisini almalısınız. 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *