«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2020

PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2020

PTTihtiyaç

PTT Bank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2020

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası PTT Bank ile Aktif bank anlaşmalı olarak sağlanmaktadır. PTT ihtiyaç kredisi kampanyası için bütün vatandaşlarımızın başvuru hakkı bulunmaktadır. PTT ihtiyaç kredisi kampanyası başlattığını ilk olarak kendi sitesinden duyurmuştur. PTT bank müşterilerine SMS yolu ile PTT bank ihtiyaç kredisi hakkında küçük bilgiler verilmiştir.  PTT ihtiyaç kredisi kampanyasını anlaşmalı kredi vereceği banka olan Aktif bankta kendi resmi web sitesinde yayımlayarak söz konusu olan PTT ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında müşterilerine bilgiler vermiştir. 

PTT Bank Aktif Bank Anlaşmalı İhtiyaç Kredisi

PTT bank ihtiyaç kredisi kampanyası aktif bank anlaşmalı olarak bütün vatandaşlarımızı yararlandıracak şekilde düzenlenerek her iki banka tarafından kendi resmi web siteleri üzerinden kamuoyuna duyurularak bilgiler verilmiştir. Bundan önceki dönemlerde PTT Bank kredi sağlamak için beş ayrı banka ile anlaşma sağlayarak vatandaşlarımız ihtiyaçlarına karşılık vermiştir.

PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan kişiler çoğunlukla emekli vatandaşlarımız olmuştur. Şimdi ise PTT bank ihtiyaç kredisi kampanyası başlatmış ve bu kredi için ülkemizde son zamanların en hızlı büyüyen bankalarından birisi olan Aktif Bank ile kredi anlaşması sağlamıştır. Daha önceleri en çok emekli ve memur vatandaşlarımıza kredi sağlayan PTT bank yeni başlatmış olduğu PTT bank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında bütün vatandaşlarımıza hitap etmek ve vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak istemektedir. Şimdi yeni başlatılmış olan yani PTT bank ile Aktif bank anlaşmalı bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasının vadeleri ve faiz oranları hakkında sizler için gerekli olacak bilgileri açıklamak istiyorum.

PTT İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları 2020

Sayın okurlarımız Yeni başlatılan ve PTT bank ile Aktif bank arasındaki anlaşma ile ihtiyaç kredisi kampanyasına bütün vatandaşlarımız katılabilirler. PTT bank tarafından başlatılmış olan kampanya kapsamında kredi faizleri hakkında net bir açıklama yapılmamış ve alınan bilgilere göre PTT ihtiyaç kredisine başvuruda bulunan kişilerin kredi notu üzerinden değerlendirileceği belirtilse bile tahmini kredi faiz oranın en düşük yüzde % 2,29 olarak ile % 2,69 aralığında olmaktadır. Müşterinin kredi notuna göre kredi faiz oranını değişiklik göstermektedir.

PTT bank ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında söz konusu olan ihtiyaç kredisi faiz oranlarının en fazla 60 ay olarak sağlanacağı belirtilmiştir. Sayın okurlarımız her geçen gün bir banka farklı farklı kredi kampanyası başlatmaktadır. Bizim sizlere tavsiyemiz bütün bankaların ihtiyaç kredilerini karşılaştırmanız sizlerin yararına olacaktır. Bunun içinse sitemizde bulunan en uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar, en düşük faizli kredi veren bankalar 2020 başlıklı haberleri sitemizde bulabilir ve en uygun kredi veren bankayı tespit edebilirsiniz. Ayrıca bir tavsiyede daha bulunmamız gerekirse eğer günümüz koşullarında bütün bankaların kredi faiz oranları normalin çok ama çok üzerinde olmaktadır. Bu nedenlerden dolayı çok zor durumda kalmadığınız müddetçe kredi kullanmanızı tavsiye etmemekteyiz.

PTT İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2020

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler PTT bank şubelerinden başvurularını yapabilirler. Bunun için yapmaları gereken tek yol banka şubesine giderek TC kimlim numarası ile PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda bulunmak olacaktır. 

PTT ihtiyaç kredisi kampanyası başvurusunda bulunmak isteyen bütün vatandaşlarımız Aktif bank şubelerinden, Aktif bank resmi web sitesinden ve Aktif bank müşteri hizmetleri üzerinden PTT bank ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuruda buluna bilirler. Kredisi onaylanan kişilere kredileri aynı gün içinde verilmektedir.

Değerli okurlarımız söz konusu olan PTT ihtiyaç kredisi hakkında çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler almak isterseniz eğer PTT bank şubelerinden ve Aktif bank şubelerinden bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca yine PTT bank ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında bilgiler almak için PTT bank müşteri hizmetlerini arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden ve Aktif bank müşteri hizmetlerini arayarak aktif bank müşteri temsilcilerinden PTT ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında sizler için gerekli olan bütün bilgileri alabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *