«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Katılım İletişim Hattı

Ziraat Katılım İletişim Hattı

ziraat_katılım_iletişim_hattı

Ziraat Katılım İletişim Hattı 0850 220 50 00

Ziraat katılım iletişim hattı ; Katılım bankası olarak hizmetler veren banka müşterilerine her zaman avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajların başında ise finansman sağlaması gelir. Katılım Bankaları, özel cari ve katılma hesapları yoluyla fon toplarlar. Toplanan fonları ise faizsiz olarak finans yöntemlerine uygun işlemleri kullanarak finans sağlama görevini üstlenirler. Bu bankalarda katılım payı olarak işlem yapılır ve hesap açılır. Kullanılan her finansın ya da yatırım yapılan her tasarrufun katılım payı olur. Katılım payı üzerinden müşterilerine kar kazanç yükseltme olanağı sağlanır.

Bugün ki haberimiz Ziraat katılım iletişim hattı bilgileri üzerine olacaktır. Ziraat katılım iletişim hattı bilgileri, Ziraat katılım iletişim hattı telefon numaraları ve Ziraat katılım iletişim hattı ile yapılan banka işlemleri hakkında haberimizi okuyarak bilgiler alabilirsiniz. Ziraat katılım iletişim hattı bilgileri ve Ziraat katılım iletişim hattı ile yapılan bankacılık işlemleri alt başlıklarımızda yer almaktadır.

Ziraat Katılım İletişim Hattı Destek Numarası 0850 220 50 00

Ziraat katılım iletişim hattı müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 220 50 50 ‘dir. Bu numara üzerinden banka müşterileri destek ve hizmetler alırlar. Banka müşteri olmayan kişiler ise yine bu numara üzerinden destek alıp hesap açma işlemleri için başvuru yapabilirler. Bankalar bir çok yöntemleri kullanarak müşterilerine hizmetler sunarlar. Bu yöntemler iletişim kanalları ve dijital kanallar olarak adlandırılır. Dijatal kanallar ve iletişim kanalları ile yapılan işlemler bankacılık işlemlerimizi hızlı olarak yapmamızı sağlar. Söz konusu olan kanallardan yapılan işlemler sayesinde zaman kaybı yaşamayız. Özellikle istediğimiz zaman işlem yapma olanağını bizlere sağlar.

Ziraat Katılım İletişim Hattı İle Açılan Hesaplar

Ziraat katılım iletişim hattı ; Bankanın iletişim hattını aradığınızda sizleri her zaman konunun uzmanı müşteri temsilcileri karşılar. Müşteri temsilcilerine yapmak isdeğiniz işlemleri söylemeniz durumunda sizleri ilgili menüye aktaracaktır. Ziraat katılım iletişim hattı ile gümüş hesabı açabilirsiniz. Aynı zamanda Ziraat katılım iletişim hattı üzerinden vadeli ve vadesiz hesaplarda açabilirsiniz. Dilerseniz bu hesaplarınıza bağlı olarak Döviz hesabı açmanızda mümkündür. Ayrıca Ziraat katılım iletişim hattı ile altın hesabı açabilir ve birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz.

Ziraat Katılım İletişim Hattı İle Hangi Bankacılık İşlemleri Yapılır?

Ziraat Katılım iletişim hattı ile yapılan banka ve bankacılık işlemleri; Bankanın iletişim hattı üzerinden bir çok bankacılık işlemlerini yapmanız mümkündür. Ziraat katılım iletişim hattı ile hesap açma ve hesap kapatma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Dilerseniz İletişim hattı ile fatura ödemelerinizi yapabilir ve otomatik fatura ödeme talimatı verebilirsiniz. Ziraat Katılım iletişim hattı üzerinden şifre alma ve şifre yenileme işlemlerinizi yapmanızda mümkündür. Hem banka kartlarınız için şifre alabilir hemde dijital kanallar için şifre yenileme yapabilirsiniz.

Ziraat Katılım iletişim hattı ile yapılan banka ve bankacılık işlemleri ; Özellikle İletişim hattı üzerinden finansman başvurularınızı da yapabilirsiniz. Ayrıca Ziraat katılım iletişim hattı üzerinden kredi skor puanı sorgulama işleminizi anında yampanızda mümkündür. Ziraat katılım iletişim hattı üzerinden finansal konular üzerinde bilgi ve destekler alabilirsiniz. İletişim hattı ile kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi notu sorgulama işlemini ziraat katılım iletişim hattı üzerinden nasıl yapacağınızı merak ediyorsanız verilen url’ye tıklayarak bilgiler alabilirsiniz.

ziraat katılım kredi notu sorgulama : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ziraat-katilim-kredi-notu-ogrenme/.html

Ziraat Katılım İletişim Hattı Bilgileri / Ziraat Katılım Telefon Rehberi

Ziraat katılım iletişim hattı başlıklı haberimizin son başlığı altında bankaya ait bir çok bilgiyi bulabilirsiniz. Söz konusu bilgiler Ziraat katılım SWİFT kodu, adres bilgileri ve internet sitesi adresleridir.

Ziraat Katılım Bankası A.Ş.
Ticaret Sicil No : 962000  /   0209-00990-034
Ziraat katilim Swift Code : ZKBATRIS / 0212 404 10 00
Mersis No : 0998-0793-1170-0015 / 0212 404 10 80
Vergi Dairesi No : Büyük Mükellefler Vergi Dairesi​ 9980793117
Merkez Adresi : Hobyar Eminönü Mah. Hayri Efendi Cad. Bahçekapı No:12 34112 Fatih/İstanbul
ziraat_katılım_iletişim
Ziraat Katılım iletişim Hattı
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *