«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Temassız Ödeme Özelliği Açma

Şekerbank Temassız Ödeme Özelliği Açma

Kredi ve Banka Kartı Temassız Özelliği Açma

Şekerbank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / Şekerbank Banka Kartı Temassız Özelliği Açma

Şekerbank Türkiye’ de çok fazla müşterisi olan bir bankadır. Şekerbank müşterisi iseniz sizler de bu bankanın kredi kartını ürünlerini kullanıyorsunuz demektir. Bu yazımızda son dönemlerin ne önemli özelliği olan kredi kartında temassız özelliği hakkında bilgi verilmektedir. Bu sayede Şekerbank’ ın kredi kartı ürününde de temassız özelliği olduğunu görebilirsiniz. Sizler de bu ürünün adını ve çalışma koşullarını görebilirsiniz. Şekerbank Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma nasıl yapılır diye merak ediyor iseniz sizler de bu koşullarda yazımızdan yararlanabilirsiniz. Şekerbank kredi kartlarının kapsamlı ve güvenilir şekilde ilerlemesinin ardından sizler de temassız özelliğini istediğiniz ölçüde kolay ve etkili olarak açabilirsiniz.

Şeker Kart Kredi Kartı Temassız Özelliği Nasıl Açılır / Şeker Kart Kredi Kartı Temassız Ödeme Nasıl Açılır

Şeker Kart kredi kartı; kart ücreti olmayan bir karttır. Ayrıca temassız özelliğinin bulunması ile birlikte sizler de bu kredi kartına başvuruda bulunabilirsiniz. Şeker Kart kredi kartının temassız özelliği ile yapılan alışverişlerde maksimum limiti 90 TL dir. Ancak Korona salgını nedeni ile bankalar güncelleme yapmış ve bu limitleri yukarı çekmiştir. Geçici bir süreliğine Şekerbank da bu limiti 250 TL ye çıkarmıştır. Bu sayede daha pratik ve hızlı şekilde alışveriş yapabilmenizin önü açılmış olur. Şeker Kart müşterileri temassız özelliğini kullanabileceği profesyonel ve bol avantajlı bir kredi kartına sahip olmuş olurlar. Son yapılan güncellemeler ile birlikte Şekerbank müşterilerinin ilgili kredi kartını kullanımı da oldukça kolaylaşmıştır.

Şeker Kart Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Açma

0850 222 78 78 numaralı iletişim numarası Şekerbank’ ın müşteri hizmetleri numarasıdır. Bu sayede telefon bankacılığını kullanarak da ilgili numarayı ararsınız. Şeker kart kredi kartı temassız Ödeme özelliği açma işlemi için telefon bankacılığını da kullanabilirsiniz. Bunun için sesli yanıt sistemi ile direkt olarak kredi kartı temassız özelliği diyerek ilgili menüye yönlendirilirsiniz. Kapalı konumdaki temassız özelliği onay vererek açtırabilirsiniz.

Size en yakın Şekerbank şubesine giderek de şube aracılığı ile ilgili kredi kartının temassız özelliğini açtırabilirsiniz. Ayrıca Şekerbank mobil şube ve internet şubesine kendi özel şifreniz ile giriş yaparak da kredi kartınızın temassız özelliğini kolay bir şekilde kendiniz açabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *