«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İŞ BANKASI BES İPTALİ NASIL YAPILIR

İŞ BANKASI BES İPTALİ NASIL YAPILIR

iş_bankası_bes_iptal_etme

İş Bankası Bireysel Emeklilik İptal Etme / İş Bankası Bes İptali

İş Bankası Bes İptali : Aktif çalışma döneminizden emekliliğinize yatırım yapmak istiyorsanız kolayca İş bankasından bireysel emeklilik sistemi oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz bireysel emeklilik sistemine maaşınızdan belirli kesintiler uygulanarak birikim yapabilirsiniz. Maaşınızın kesintilerine ek olarak her 3 yılda ve her 5 yılda bir ek kesintiler uğratılacaktır. Kesintilerin yanında İş Bankasının ve devletin verdiği katkı payları ile birikiminize daha fazla değer katabilirsiniz.

İş Bankası Bireysel Emeklilik İptali : Maaşınızın kesintiye uğramasını istemiyorsanız ya da farklı bir bankadan bireysel emeklilik sistemi oluşturmak istiyorsanız sisteminizi iptal edebilirsiniz. İş Bankası diğer bankalara göre bireysel emeklilik sistemine banka tarafından ek avantajlar sağlanmaktadır. İş Bankasından bireysel emekliliğinizi iptal ederken tekrardan düşünmelisiniz. İş bankası şubelerinden, resmi internet adresinden ve çağrı merkezi ile bireysel emekliliğinizi iptal edebilirsiniz. İş Bankası Bireysel Emeklilik İptal etme işlemlerinizi nasıl yapacağınızı bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

İş Bankası Bes İptali Banka Şubesinden Nasıl Yapılır

Banka şubesinden İş Bankası Bes İptali :Herhangi bir İş Bankası şubesine giderek bireysel emeklilik sisteminizi iptal edebilirsiniz. İş Bankası şubelerine giderken yanınıza bazı belgeleri almalısınız. Bu belgeler İş Bankası banka kartınız ve nüfuz cüzdanınızdır. İş bankası şubesindeki müşteri temsilcinizle bireysel emeklilik iptal talebinizi oluşturabilirsiniz. İptal talebinizi oluşturmadan önce ne kadar birikim yaptığınızı buradan öğrenebilirsiniz. Ardından bireysel emeklilik sistemi iptaliniz için dilekçe oluşturmalısınız. Dilekçenizi oluşturduktan sonra 14 iş günü içerisinde paranız hesabınıza yatırılacaktır.

İş Bankası Bes İptali İnternet Şube İle Nasıl Yapılır

İş Bankası Bes İptali : İş Bankası resmi internet adresine girerek bireysel emeklilik iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için İş Bankası resmi internet adresine giriş yapmalısınız. İnternet adresine giriş yaptıktan sonra ‘Bireysel Emeklilik’ butonuna basmalısınız. Bu sayfada maaşınızdan ne kadar kesinti yapıldığına ne kadar kar olarak birikim yaptığınızı görebilirsiniz.

Sayfanın sol tarafından ‘Bireysel Emeklilik Sistemi İptali’ butonunu seçmelisiniz. Çıkan iptal formunu doğru bir şekilde doldurduktan sonra iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Formunuz onaylandıktan sonra e posta yoluyla bilgilendirilecekseniz. Bilgilendirme mesajınızı aldıktan sonra 14 gün iş günü içerisinde ana paranız İş Bankası hesabınıza yatırılacaktır.

iş bankası internet şube url : https://www.isbank.com.tr/online-bireysel-internet-subesi

İş Bankası BES İptali İletişim Hattı İle Nasıl Yapılır

İletişim hattı ile İş Bankası Bes iptali : 0 850 724 07 24 numarasını arayarak kolayca İş Bankası çağrı merkezine bağlanabilirsiniz. İş Bankasına bağlandıktan sonra bireysel emeklilik sistemi iptalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri temsilcinizin size sorduğu kişisel bilgilerinizi vererek talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Talebinizi oluşturduktan sonra hesabınıza ne kadar para iade edileceğini buradan öğrenebilirsiniz. En geç 14 iş günü içerisinde maaşınızdan kesinti yapılan paranız iade edilecektir. Güvenlik gerekçesi ile çağrı merkezindeki konuşmalarınız kayıt altına alınacaktır. Diğer banka işlemlerinizi de İş Bankası çağrı merkezine bağlanarak kolayca yapabilirsiniz.

iş bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

iş_bankası_iletişim
İş Bankası İletişim Bilgileri
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *