«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. GARANTİ BBVA 2020 MEVDUAT FAİZİ ORANLARI

GARANTİ BBVA 2020 MEVDUAT FAİZİ ORANLARI

Garanti Emekli

Garanti BBVA Mevduat Faizi Oranları 2020

Garanti Bankası şubesi müşterisi olmadan da mevduat hesaplarını açabilirsiniz. Mevduat hesabı adı altında elma mevduat hesabı, e- vadeli mevduat hesabı ve mevduat altın hesabı oluşturabilirsiniz. Garanti bankasında açacağınız bu mevduat hesaplarının güncel faiz oranlarını sitemizde bulabilirsiniz.

Garanti Elma Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Elma mevduat hesabı açabilmeniz için Garanti vadesiz TL hesabına sahip olmalısınız. Bulunan bu vadesiz TL hesabınıza her gece belirli faiz oranları uygulayarak birikim yapabilirsiniz. Vadeli TL hesabından farkı olarak istediğiniz zaman paranızı çekebilirsiniz. Bu mevduat hesabı ile vadesiz TL hesabınıza gecelik yüzde 6 faiz oranı uygulayabilirsiniz. Elma mevduat hesabını Garanti BBVA şubelerinden ve çağrı merkezinden oluşturabilirsiniz.

Garanti BBVA Mevduat TL Hesabı 2020

Garanti BBVA şubelerinden, internet adresinden ve şubelerden Türk lirası cinsinden mevduat TL hesabı oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz mevduat TL hesabınızı minimum 100 TL olacak şekilde açmalısınız. Garanti BBVA tarafından vade sürenize göre faiz uygulanmaktadır. İlk bir ayda yüzde 0,25; 6 ayda 0,50 ve 9 ayda 0,75 faiz oranı uygulanmaktadır. 9 aydan sonra yüzde 1,25 oranında faiz uygulanmaktadır. Ne kadar birikim yapacağınızı Garanti BBVA ‘Kar Hesaplama’ bölümünden hesaplayabilirsiniz.

Garanti BBVA E-Vadeli Mevduat Hesabı Faiz Oranları 2020

Çoğu mevduat hesaplarınızda önceden belirlediğiniz süre dolmadan paranızı çekemezsiniz. Garanti Bankası e- vadeli hesabı ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Paranızı vadenizi bozmadan istediğiniz zaman çekebilirsiniz. Yüzde 10’ a varan faiz fırsatlarıyla e- vadeli mevduat hesabınızı oluşturabilirsiniz. Garanti e- vadeli mevduat hesabınızı internet üzerinden ve Garanti mobil uygulamasından açabilirsiniz. E- vadeli mevduat hesabınızı Türk lirası, Dolar ve Euro cinsinden açabilirsiniz. Türk lirası cinsinden mevduat hesabınızın süresini en fazla 370 güne kadar belirleyebilirsiniz. Buna karşılık alacağınız faiz oranı yüzde 6,50’ dir. Yabancı para mevduat hesapları altında Euro ve Dolar mevduat hesabı oluşturabilirsiniz. Bu hesabınıza 32 güne karşılık yüzde 0,25 faiz oranı uygulamaktadır. Son 1 ayda Garanti Bankasından e-vadeli mevduat hesabı açıyorsanız ‘Hoş Geldin Kampanyasından’ yararlanabilirsiniz.

Garanti BBVA Mevduat Altın Hesabı Faiz Oranları 2020

Garanti Bankası mevduat altın hesabı ile geleceğinize yatırım yapabilirsiniz. Altın mevduat hesabınızı belirlediğiniz vade süresinden önce çekemezsiniz. Vade sürenizi 32 – 370 gün aralığında seçebilirsiniz. Mevduat altın hesabınıza her 3 ayda bir yüzde 5 oranında faiz oranı uygulanmaktadır. Garanti Bankası mevduat altın hesabı açmadan önce vadesiz altın hesabı açmalısınız. Mevduat altın hesabınızı en az 10 gram altın ve katları olacak şekilde oluşturabilirsiniz. Vade süreniz boyunca belirlediğiniz altın tutarına göre her ay altın ödeminiz yapmalısınız.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *