«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası İhtiyaç Kredisi Oranları 2019

İş Bankası İhtiyaç Kredisi Oranları 2019

iŞ BANKASI

2019 Yılı İş Bankası Kredi Kampanyası Devam Ediyor

Değerli okuyucularımız eskilerin bir lafı vardır kış ayı dert ayıdır diye. Bu söz çok doğru bir sözdür. Neden diye baktığımızda kış ayların da genellikle hemen hemen herkesin masrafları normalin üzerine çıkmaktadır. Bu masraflara örnek verecek olursak eğer kış aylarında artan doğalgaz faturaları ve elektrik faturaları ayrıca hepinizin de malum olduğu üzere gıda fiyatlarının yine kış mevsimin de yükselmesi ister istemez masraflarımızın yani giderlerimizin artmasına sebep olarak bizlerin nakit ihtiyaçlarını artırmaktadır. Değerli okuyucularımız sizlerinde bildiği üzere artan nakit ihtiyaçlarımız bizleri kredi kullanma noktasına getirmektedir. Bu hususta Ülkemizin en köklü ve en eski bankalarından birisi olan İş Bankası her zaman öncülük ederek uygun faiz oranları ile kredi kampanyaları düzenleyerek İhtiyaç kredisi sağlayan bankalar arasında da öncülük etmektedir.

İş Bankası yıllardır bütün kredi türlerinde olduğu gibi ihtiyaç kredisinde de uygun faiz oranları ile bireysel kredi kampanyaları düzenlemektedir. İş Bankası tarafından uygulanan bireysel ihtiyaç kredileri 2019 yılı için de uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile İş Bankası tarafından halka sunulmaktadır. Bizde finanshaber.net olarak İş Bankası ve bütün bankaların düzenlemiş oldukları kredi kartı, bireysel ihtiyaç kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi ve bütün banka haberleri ve kampanyalarından siz değerli okuyucularımızın daha doğru ve net bilgi sahibi olmanız için sitemizde yayınlıyoruz. Sizlerde sitemizi takipte kalarak bankalar ve bankaların düzenlemiş ve uyguladıkları bütün kredi kampanyalarından haberdar olabilirsiniz. Şimdi asıl konumuz olan İş Bankası ihtiyaç kredisi oranları 2019 yılında nasıl onlara göz atalım. İş Bankası 2019 yılı İhtiyaç kredisi kampanyasının detayları faiz oranları ve vade seçeneklerini hep beraber inceleyelim.

İş Bankası 2019 Yılı İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları Nelerdir?

Değerli okuyucularımız Türkiye İş Bankasının uygun faizli kredi kampanyasında en çok çekebileceğiniz kredi tutarı toplam 40.000 Bin TL olmaktadır. İş Bankası tarafından başlatılan 2019 yılı bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında kredi tutarı 10.000 Bin TL ile 40.000 TL arasında olarak belirtilmiştir. İş Bankası bu 2019 yılı için düzenlemiş olduğu kredi kampanyasını kendi sitesinden duyurmuş ayrıca diğer yayın organları be medya kuruluşları tarafından da reklam yolu ile yayımlatmıştır. Bu hususta müşterilerin çok memnun kaldığı ve yoğun talebin yaşandığı İş Bankası bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası bütün internet sitelerinde de mevcut konuma gelmektedir.

İş Bankası Uygun Faizli Bireysel İhtiyaç Kredisi 2019

İş Bankasının uyguladığı bireysel ihtiyaç kredisi 2019 yılı kampanyası kapsamın da Faiz oranı 2.5 olarak belirtilmiştir. Bu banka tarafından düzenlenen kredi de sizinde kendi kredi notunuza göre bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasında faiz oranınız değişe bilmektedir. Kredi notunuzun yüksel olması faiz oranını düşürürken kredi notunuzun düşük olması kredi faiz tutarını yükseltecektir.

İş Bankası 10.000 TL Kredi Başvurusu ve Detayları Faiz oranları ve Vade Seçenekleri

İş Bankası tarafından düzenlenen uygun faizli bireysel kredi kampanyasında 10 Bin liraya ayda ödemeniz gereken nakit ödeme tutarı 465.50 TL olmaktadır. Bu bireysel ihtiyaç kredisi tutarında ödediğiniz tutar günlük 15 lira civarında olurken yine aynı kredide sizlere banka tarafından 36 ay vade seçeneği sağlamaktadır. Bu kredi kullanımında 36 ay vade sonucun da bankaya ödeyeceğiniz toplam faiz ve anaparanın tutarı 16 Bin 760 lira olacaktır.

İş Bankası 2019 yılı Bireysel İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başvurusu

Eğer banka müşterisi iseniz bankanıza gitmeden de bu krediye yani iş bankasının 2019 yılı kampanyalı bireysel ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz. Telefon bankacılığı , internet bankacılığı ve SMS ile de başvura bilirsiniz. Ayrıca İşCep kullanıcılarıda kolaylıkla başvuru yapa bilmektedirler. Banka müşterisi değil iseniz sizler de İş Bankasının 2019 yılı Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isterseniz mutlaka size en yakın İş Bankası Şubesine uğramanız gerekmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *