«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. İş Bankası Tekne Kredisi

İş Bankası Tekne Kredisi

iş-bankası-yat-kredisi

İş Bankası Tekne Kredisi / İş Bankası Yat Kredisi

İş Bankası Tekne Kredisi ile İş Bankası Yat Kredisi; Son günlerde kredilere yönelik ihtiyaçlar artış göstermektedir. Özellikle sonbaharın gelmesi, kış mevsiminin hazırlıkları derken birde okulların açılacak olması yeni nakit ihtiyaçlarını karşımıza çıkartmaktadır. Bu gibi acil ihtiyaçların dışında birde isteklerimiz ve hayallerimiz için nakit ihtiyacı duyarız. Bu hayaller arasında Yat almak ve Lükx tekne alma hayalleri de yerini almıştır. Peki hayalimiz olan Yat ve Lükx tekneyi nasıl alırız.

İş bankası hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için sizlere kredi imkanı sağlıyor. Banka tarafından sağlanan kredi türlerinden olan İş Bankası Yat Kredisi ve İş Bankası Tekne Kredisi hakkında siz okurlarımıza bu haberimizde bilgiler vermek istiyoruz. İş Bankası Tekne Kredisi Nasıl alınır, İş Bankası Yat kredisi nasıl alınır ve İş bankası Tekne kredisi kampanyası hakkında önemli detaylar haberimizin devamındadır. Sizlerde haberimizi okuyarak İş Bankası Tekne Kredisi başvurusu ve İş Bankası Yat Kredisi Kampanyası hakkında ihtiyaç duyduğunuz bilgileri öğrenebilirsiniz.

İş Bankası Tekne Kredisi Kampanyası / İş Bankası Yat Kredisi Kampanyası

İş Bankası Tekne Kredisi ile İş Bankası Yat Kredisi kampanyası için hakkında gerekli bilgiler için
haberimizden faydalanabilirsiniz. Banka tarafından başlatılan kampanya devam ediyor. Tekne ve Yat
kredisi için kampanyaya katılarak hayallerimizi gerçeğe dönüştürebiliriz. Yalnız İş Bankası Tekne
kredisi kampanyasına nasıl katılım sağlanır sorularının detaylarını öğrenmeniz sizler açısından
önemlidir. Burada verilen bilgiler dahilinde işlemlerinizi çok daha hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası Tekne Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır ?

İş Bankası Tekene kredisi ve İş Bankası Yat kredisi başvurusu bankanın bütün şubelerinden yapılabilmektedir. Söz konusu olan İş Bankası Tekne Kredisi kampanyasına katılım dijital kanallar üzerinden gerçekleştirilmiyor. Fakat İş Bankasının dijital kanalları üzerinden İş Bankası Tekne Kredisi başvurusu ve İş Bankası Yat Kredisi başvurusu hakkında bilgiler almanız mümkündür.

Ayrıca İş Bankası Yat kredisi ve İş Bankası Tekne Kredisi için iletişim hattı üzerinden de bilgiler alabilirsiniz. Banka şubesinden başvurunuzu yapmanız için gerekli evraklarınızın tamamlanmış olması gerekir. Evraklarınızın tamamını hazır etmeniz halinde başvurularınız çok daha hızlı olarak ilerleyecektir. Bir alt başlıkta İş Bankası Tekne Kredisi ve İş Bankası Yat Kredisi için gerekli evrakları bulabilirsiniz.

İş Bankası Tekne Kredisi ve İş Bankası Yat Kredisi İçin Gerekli Evraklar

İş Bankası Tekne Kredi ve İş Bankası Yat kredisi için başvuru esnasında gerekli olan evraklar bu başlık
altında belirtilmiştir. Sizlerden istenilen evraklar ile başvurunuzu yapmanız dahilinde işlemleriniz hızlı
ve kolay olacaktır.

Tekne kredisi ve Yat Kredisi için istenilen evraklar ; Başvuru formu ve Müşteri talimatı ile başvuru sahibi sahibinin ve kefilin gelir belgesi istenir. Ayrıca Tekne kredisi için Nüfüs cüzdanı, ehliyet ya da pasaport gibi kimliğinizi belirten belgelerden herhangi birisi istenir. Yat kredisi için bu evraklar varsa kefilden de istenecektir. Bilhassa elektrik , su ya da doğalgaz gibi adınıza düzenlenmiş fatura istenir.

İş Bankası tekne kredisi için istenilen diğer bir evrak ise ikamet belgenizdir. Ayrıca varsa gayrimenkulleriniz olan ev, arsa ve araç ruhsatınızın fotokopileri de sizlerden istenilen evraklar olacaktır. Kira geliriniz mevcut ise gelirinizi gösteren belgede istenilen evraklar içerisindedir. Emekli kişilerden maaş cüzdanlarının fotokopisi de banka tarafından istenilen evraklardan biridir.

Tekne kredisi için serbest meslek sahiplerinden son yıla ait vergi levhasının fotokopisi istenir. İş Bankası ikinci el Tekne kredisi için ise Liman başkanlığı huzurunda düzenlenmiş satış belgesi ile ruhsatname esas olarak alınacaktır. İş Bankası Tekne Kredisi ve İş Bankası Yat kredisi başvurusu için https://www.isbank.com.tr/ adresinden bilgiler alabilirsiniz.

İş Bankası Tekne ve Yat Kredisi Detayları

Yat Kredisi ve Tekne kredisi vade seçeneği 1 ile 36 ay vade seçeneği ile sunuluyor. Tekne kredisi için banka tarafından belirlenen faiz oranı ise %3.10 ‘dur. Teminat olarak banka konut ipoteği istemektedir. Söz konusu olan İş Bankası Tekne kredisi için Kredi tahsis ücreti % 0.5 olarak belirlenmiştir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredinin binde beşidir.

iş_bankası_tekne_kredisi
İş Bankası Tekne ve Yat Kredisi Detayları

İş Bankası İletişim Hattı Üzerinden Tekne Kredisi İçin Bilgi Alma

İş Bankası müşteri hizmetleri sizlere gece gündüz demeden günün her saati hizmetler sunar. Bankanın iletişim hattı 365 gün 7/24 aktif olarak çalışmaktadır. Sizlerde iletişim hattını arayarak ihtiyaç duyduğunuz bilgiler için danışabilir ve bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca haberimizin konusu olan İş Bankası tekne kredisi başvurusu nasıl yapılır ve İş Bankası Yat kredisi başvurusu hakkında da müşteri temsilcilerinden detaylı bilgiler alabilirsiniz.

İş bankası iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/is-bankasi-musteri-hizmetleri-444-02-02/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.