«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma

Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma

kuveyt-türk-gümüş-hesabı-nasıl-açılır

Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma

Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma ; Bankalar farklı birikimler için vadeli ya da vadesiz hesap türleri ile hizmet veirler. Söz konusu hesaplar altın hesabı, döviz hesabı ve kur korumalı TL hesabı gibi olan banka hesapları olmaktadır. Yalnız bu hesapların özellikleri bankaya göre farklılık göstermektedir. Bu değişiklik bankanın hesaba tanımladığı nitelikler üzerinde gerçekleşir. Kuveyt Türk Bank’ta kendi hesaplarına ayrı nitelikler tanımlamıştır.

Bu niteliklerden faydalanmak adına sizlerde hesap açmak isteyebilirsiniz. www.finanshaberi.net olarak sizlere Kuveyt Türk gümüş hesabı açma ve Kuveyt Türk gümüş hesabı özellikleri konusunda bilgiler açıklayacağız. Böylelikle haberimizi okuyarak Kuveyt Türk gümüş hesabı açma ve Kuveyt Türk gümüş hesabı açma metotları hususunda ki bilgilerden faydalanabilirsiniz.

Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Nasıl Açılır

Kuveyt Türk Gümüş hesabı nasıl açılır ; Gümüş hesabı açmayı dileyen okurlarımız yazımızdan faydalanabilirler. Kuveyt Türk gümüş hesabı açma işlemlerinizi bankanın bütün şubelerinden yapabilirsiniz. Ayrıca Kuveyt Türk Mobil şube ve internet şube üzerinden Kuveyt Türk gümüş hesabı açma işlemleri rahatlıkla yapılmaktadır. Kuveyt Türk müşterisiyseniz vadesiz veya vadeli hesapları mevcut ise çağrı merkezi üzerindende Kuveyt Türk Gümüş Hesabı açma işlemlerinizi yapabilirsiniz.

İletişim Hattı Üzerinden Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma

Kuveyt Türk gümüş hesabı açma ; Bu hesap bankanın müşteri hizmetleri üzerinden anında gerçekleştirilir. Fakat Kuveyt Türk gümüş hesabı açma işleminizin gerçekleşmesi için bankada vadeli ya da vadesiz bir hesabınızın olması gerekir. Bankada vadeli ya da vadesiz bir hesabı olan kişiler rahatlıkla çağrı merkezi üzerinden gümüş hesabı açabilirler. Kuveyt Türk iletişim hattı müşterilerine 365 gün 7/24 olarak hizmetler sunmaktadır.

Bu hizmetlerden kaynaklanarak istediğiniz saatte müşteri hizmetlerini arayarak gümüş hesabınızı aktif hale getirebilirsiniz. Dilerseniz müşteri temsilcilerinden Kuveyt Türk gümüş hesabı açma ve Kuveyt Türk gümüş hesabı özellikleri konusunda bilgiler de alabilirsiniz.

kuveyt türk iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/kuveyt-turk-musteri-hizmetleri/.html

Mobil Şube ve İnternet Şube Üzerinden Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma

Kuveyt Türk gümüş hesabı açma ; Mobil bankacılık ve iletişim şubeden gümüş hesabı açılabilmektedir.Bu Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma işlemi dijital kanallardan hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Gümüş hesabını açmanız için vadeli veya vadesiz  olan TL, Dolar ile euro cinsinden hesabınızın olması gerekir.

Kuveyt Türk gümüş hesabı açma işleminizi vadesiz ya da vadeli hesabınız üzerinden aktif hale getirdikten sonra gümüş birikimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Kuveyt Türk gümüş hesabı açma bilgilerine mobil şube üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. kuveyt türk mobil şubeye giriş için url : https://www.kuveytturk.com.tr/subesiz-bankacilik/mobil-sube/kuveyt-turk-mobili-kullanirken

Gümüş Hesabı Başvurusu Nasıl Yapılır

Kuveyt Türk Gümüş hesabı açma işlemi için başvuruda bulunmayı arzulayanlar bu yazımızdan bilgiler alabilirler. Kuveyt Türk gümüş hesabı açma başvurusu bankanın şubelerinden anında gerçekleştiriliyor. Ayriyeten Gümüş hesabı başvurusu çağrı merkezi üzerinden de yapılmaktadır. İsterseniz Bankanın dijital kanalları üzerinden de Kuveyt Türk Gümüş Hesabı açma başvurusunda bulunabilirsiniz. Kuveyt Türk Gümüş Hesabı Açma işlemlerini tamamlamak isteyenler eğer banka müşterisi değilseler arzulanan evraklar ile şube’den başvuru yapabilirler. Kuveyt Türk Gümüş hesabı açma başvurusu için istenilen belgeler.

Herhangi bir kamu kurumu tarafından düzenlenmiş belge

İkamet Tezkeresi (Türkiye’de yerleşik yabancı uyruklu müşteriler için)

Kimlik Belgesi (T.C. Nüfus Cüzdanı, Ehliyet ya da pasaport)

3 aydan eski olmamak kaydi ile abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin fatura

Yerlesim yeri için (İkametgah) Belgesi (İkamet Tezkeresi ya da pasaport)

Gümüş Hesabı Özellikleri Nelerdir ?

Kuveyt Türk gümüş hesabı açma ve hesap özellikleri konusunda bilgiler bu başlık altında bulunuyor. Kuveyt Türk gümüş hesabı özellikleri aşağıda belirtilmiştir. Sizlerde hesap özelliklerinden faydalanmak isterseniz Kuveyt Türk gümüş hesabı açma işleminizi tamamladıktan sonra gümüş birikimi yapabilirsiniz.

Alım satımı yapılan Gümüş 999/1000 saflıktadır.

Gümüş Hesabında minimum işlem tutarı 0.01 gramdır.

Gümüş Hesap birikiminizi güvenle değerlendirmenizi sağlar.

Söz konusu hesap ile Türk Lirası, Amerikan Doları ve Euro karşılığında alım satım eyleminde bulunabilirsiniz.

Gün içersinde istediğiniz saatte alım satım yapma olanağı sağlar.

Birden Fazla Kuveyt Türk Gümüş Depo Hesabı Açabilirsiniz.

Bankada yer alan diğer gümüş hesaplarınıza havale yapmanızı sağlar.

kuveyt_türk_gümüş_hesabı
Kuveyt Türk Gümüş Depo Hesabı Açma

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.