«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Denizbank Kurtaran Hesap Kredisi

Denizbank Kurtaran Hesap Kredisi

denizbank-kredi

DenizBank Kurtaran Hesap kredisi

Denizbank Kurtaran Hesap Kredisi ; Nakit paraya sıkışan müşterileri için 12 ay taksitle geri ödemeli olarak, müşterilerini nakit sıkıntısından kurtarmak için kredi veren Deniz Bank kredisinden istifade edebilmek için günün her saati Deniz Bank Müşteri temsilcilerini arayabilirsiniz. Cep telefonunuzdan “kurtaran” yazarak boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı da ekledikten sonra 32 80 numaralı hatta SMS atarsanız Deniz Bank Kurtaran Hesap kredisi başvurusu yapmış olacaksınız.

DenizBank’ın verdiği kurtaran Hesap kredisinin özellikleri

Denizbank Kurtaran Hesap Kredisi ; Bu Kredi sayesinde bankadaki hesabınızda herhangi bir yeterli bakiye olmadığı durumlarda limit dahilinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilmenizi sağlayan bir kredi paketidir. Geri ödemeler 12 aya varan taksitlerle ödenmektedir.

Bu hesabınızdan bağlı olduğu vadesiz hesap aracılığı ile su faturası elektrik faturası telefon faturası gibi otomatik ödeme gerektiren faturalarınızı gecikme faizi olmadan ödeme kolaylığı sağlar. Bu hesabı kullandığınız gün itibarıyla faiz hesaplanmaktadır bu hesabı kullanmadığınızda ise herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Deniz Bank’ın verdiği Kurtaran Hesap taksitlerini ödemek için internet bankacılığını kullanabilir ya da  ATM’leri kullanabilirsiniz. Deniz Bank Kurtaran hesap kredisi için minimum kullanım tutarı 200 liradır. Taksit seçenekleriniz ise sizin belirleyeceğiniz 3 aylık 6 aylık 9 aylık veya 1 yıllık periyotlarla sağlanabilir.

Ödeme ilk taksiti ise Kredi kullandıktan sonraki ayın 1. gününde yapılır. kurtarma hesabı ile ilgili ekstreler sizin belirleyeceğiniz email adresine banka tarafından gönderilmektedir

DenizBank Kurtaran Hesap kredisi başvurusu

Deniz Bank’ın verdiği bu krediden yararlanmak için herhangi bir Deniz Bank şubesine gidebilirsiniz veya mesaj yoluyla 32 80’e büyük harflerle “kurtaran” ardından boşluk bırakıp kimlik numaranızı yazarak Deniz Bank’a göndererek krediye başvurabilirsiniz. Kredi başvurunuzun sonucu 5 dakika içerisinde size geri dönüş yapılarak bildirilir.

DenizBank Kurtaran Hesap kredisi için ekstre bilgileri

Nakit sıkıntısı çektiğiniz ve acil ödeme yapmanız gereken durumlarda Deniz Bank’tan alacağınız Kurtaran Hesap kredisi için ekstre; hesap adı müşteri numarası şube vergi numarası İşlem tarihi açıklama ve işlem tutarı gibi ayrıntılı bilgilerden oluşuyor.

Ekstre içerisinde risk bakiyesi kullanılabilir limit normal limit aylık faiz oranı asgari ödeme tutarı hesap kesim tarihi gibi bilgilerin yanında son ödeme tarihi gecikme faiz oranı belirtilmektedir. Sonuç olarak ihtiyaç kredilerinde başvurabileceğiniz düşük faizli güzel bir kredi olduğunu söyleyebiliriz. Aylık uygulanacak faiz oranı ile ilgili detaylı bilgi edinmek için Deniz Bank müşteri temsilcilerini arayabilirsiniz.

DenizBank Diğer Kredi Kampanyaları

Deniz Bank müşterilerine çeşitli kampanyalar dahilinde uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranları ile kredi destekleri sunmaya devam ediyor. Deniz Bank kredi faizleri aylık yüzde 1.69 oranından başlıyor. Vadeler 1 yıldan başlayıp 60 aya kadar çıkabiliyor. Kredi tutarları ise 2.000 liradan başlayıp 10.000 liraya kadar çıkıyor. Acil 2.000 lira kredi çektiğinizde Deniz Bank 1.69 oran uygulayarak 12 ay boyunca her ay sizden 189 TL taksit tutarı talep ediyor.

Yine 10.000 Lira kredi çekip 12 ayda geri ödeme yapmak istediğinizde faiz oranı 2.10 olmakta ve taksitleriniz 976 TL olarak belirlenmektedir. Dilerseniz 10.000 TL krediyi 60 ayda da geri ödeyebilirsiniz. Bu durumda aylık 325 TL geri ödeme yapmanız gerekecek. Verilen kredi sadece 10.000 lira ile sınırlı olmayıp, 55.000 TL ‘ye kadar çıkarılabilmektedir.

Denizbank kurtaran hesap kredisi faiz oranları , Denizbank kurtaran hesap kredisi faiz hesaplama, kurtaran hesap özellikleri ve Denizbank kurtaran hesap kredisi ile kurtaran hesap avantajları hakkında aklınıza takılan sorularınızı Denizbank kurtaran hesap kredisi 2019 başlıklı makalemizin en alt kısmında bulunan yorum cevap bölümünden bizlere sorabilirsiniz.

Ayrıca Denizbank kurtaran hesap kredisi ve kurtaran hesap güncel faizleri hakkında Denizbank müşteri hizmetleri 0850 222 08 00 telefon numarasını arayarak denizbank müşteri temsilcilerinden denizbank kurtaran hesap güncel faizleri ve denizbank kurtaran hesap kredisi 2019 hakkında çok daha sağlıklı ve detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Bir başka husus ise yine Denzibank müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak Denizbank kredi kampanyaları hakkında bilgiler alabilirsiniz. Denizbank emekli kredisi, Denizbank borç kapatma kredisi, denizbank birleştiren ihtiyaç kredisi kampanyaları hakkında makalelerimiz mevcut olmaktadır. Söz konusu olan krediler hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz sitemizden bu haberlere rahatlıkla ulaşabilir ve sizler için gerekli olan bilgileri alabilirsiniz…

denizbank mobil şube url : https://www.denizbank.com/dijital-bankacilik/mobil-deniz

denizbank iletişim hattı url : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/denizbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-800/.html

denizbank_iletişim
Denizbank iletişim Hattı
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *