«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI ŞEKERBANK’ A TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI ŞEKERBANK’ A TAŞIMA 2020

emekli-maaşını-şekerbanka-taşıma

 Şekerbank’a Emekli Maaşını Taşıma

Şekerbank’a Emekli maaşı taşıma; Şekerbank’ tan emeklilere şeker gibi kampanyalar sunulur. Bunun yanında bir de yeni yılda emekli maaşlarını Şekerbank’ a taşımak isteyen emeklilere özel olarak ekstra şeker kampanyalar sizleri beklemektedir. Emekli maaşını Şekerbank’ a Taşıma 2020 başlıklı yazımızdan yararlanmak için en kısa sürede sizler de yazımızdaki bilgileri keşfedebilirsiniz. Bu yazı içeriği emekli maaşını 2020 yılı için Şekerbank’ a taşımak isteyen müşterileri ilgilendirmektedir. Dolayısıyla da profesyonel anlamda adımları takip ederek sizler de bu fırsatlardan yararlanabilir ve Şekerbank emeklisi olabilirsiniz.

Şekerbank Kazandıran Emekli Paketi

Şekerbank’a Emekli maaşı taşıma; Emekli maaşını Şekerbank’ a taşıyan emekliler SGK ile banka anlaşmasının yanında ayrıca banka promosyonları kazanmaya da devam etmektedir. Bunlardan ilki 2100 TL değerinde nakit olarak sunulan karşılıksız ve geri ödemesiz imkanlar ile hediyeleri kapsamaktadır. SSK, emekli sandığı ve bağkur anlaşmasına uygun şekilde maaşını Şekerbank’ a taşıyan emekli müşteriler, maaşları orantısınca emekli ikramiyesi ve promosyonu kazanmaktadır.

Emekli Promosyonları

Maaşı 1000 TL değerinde olan emekli müşterilere; 300 TL Promosyon
Maaşı 1000 TL ile 2000 TL arasında olan emekli müşterilere 375 TL Promosyon
Maaşı 2000 TL nin üzerinde bulunan emekli müşterilere , 450 TL Promosyon değerinde emekli paketi sunulmaktadır.  Görüldüğü üzere emekli maaşına oran işe verilen promosyonlardan bir kereye mahsus olarak yararlanma avantajı bulunmaktadır.

Emekli maaşı orantısına uygun şekilde kademeli olarak sunulan maksimum 2100 TL değerinde hediye nakit kazanma imkanı bulunmaktadır. 2 farklı alanda otomatik ödeme talimatı vermiş olan yeni emekli müşterilere ekstra 150 TL değerinde nakit imkanı sunulmaktadır. Emekli maaşını Şekerbank’ a taşıması için tanıdıklarını yönlendiren kişilere de emekliler ile birlikte 150 TL verilmektedir. Emekli maaşını Şekerbank’ a taşımış olan emekli müşteriler, tüm ortak ATM lerden Şekerbank kartı ile ücretsiz olarak para çekme avantajına sahiptir.

Emekli paketi Özellikleri

İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden ücretsiz olarak sunulan bu imkanlar ile birlikte Şekerbank emeklileri finansal para transferlerini de ücretsiz olarak yapmaktadır. İnternet şubesi üzerinden yapılan EFT ve havale işlemleri üzerinden ücretsiz olarak yararlanabilme imkanı bulunmaktadır. Şekerbank’ a emekli maaşını taşıyan emeklilerin kredi kartı çıkarmalarına imkan sağlanmaktadır. Çıkarmış oldukları kredi kartından ilk yıl muafiyet kapsamında hiçbir şekilde ücret alınmamaktadır.

Kredi çekmek isteyen emeklilere özel olarak emekli faiz oranı işleme alınmaktadır 0,90 oranından başlayan bu kredi imkanı vade süresine veya çekilecek olan kredinin tutarına uygun şekilde değişiklik göstermektedir. Emekli maaşını Şekerbank’ a taşımış olan emeklilere özel olarak ilk yıl kasa kiralamak ücretsiz olarak sunulmaktadır. Yapılan her türlü finansal durumdan hesap işletim ücreti kesintisi alınmamakta ve emekliler bu işlemlerden de muaf tutulmaktadır.

Şekerbank emeklileri, Şekerbank’ ta yapılacak olan şube işlemlerinde sıra beklemeden öncelikli sıra ile avantajlı bir şekilde işlem yapmaktadır. Şekerbank emekli destek hattı olan 444 0 344 nolu iletişim numarasından ücretsiz olarak yararlanabilme imkanı bulunmaktadır.

Emekli Maaşımı Şekerbank’ a Nasıl Taşırım?

Şekerbank’a Emekli maaşı taşıma; Emekli maaşını Şekerbank’ a taşımak isteyen emekliler kendilerine en yakında bulunan Şekerbank şubesine giderek, mevcut durumdaki bankasından Şekerbank’ a mevcut emekli maaşını taşıyabilme imkanına sahiptir. Ayrıca emekliler bir kişinin yönlendirmesi ile geldikleri takdirde hem kendileri promosyon kazanma hem de Şekerbank’ a gelmesine vesile olan kişiye 150 TL kazandırma imkanına sahip olmaktadır. Anında taşınan emekli maaşı ile birlikte promosyon ödemeleri ilk emekli maaşı ile birlikte karşılıksız olarak bir defaya mahsus yatmaktadır. Bunun için 3 yıl Şekerbank’ ta kalmak için taahhütname imzalamak ve söz vermek gereklidir. Bunun dışında sadece TC kimlik belgesi ile maaş taşıma işlemi kolaylıkla yapılabilmektedir.

şekerbank-emekli-maaşı-taşıma
Emekli Maaşı Şekerbanka Nasıl Taşınır

şekerbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/sekerbank-musteri-hizmetleri-sekerbank-iletisim-hatti/.html

şekerbank mobil şube : https://www.sekerbank.com.tr/subesizbnk/seker-mobil-sube

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *