«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI KUVEYT TÜRK’ E TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI KUVEYT TÜRK’ E TAŞIMA 2020

emekli-maaşı-kuveyt-türk'e-nasıl-taşınır

Emekli Maaşını Kuveyt Türk’ e Taşıma

Emekli maaşını Kuveyt Türk’ e Taşıma 2020 başlıklı yazımızda, emekli maaşını yeni yılda taşımak isteyen müşterilere özel içerikler yer almaktadır. Emekli maaşını taşıma işlemi bir emeklinin vereceği en zor kararlardan bir tanesidir. Dolayısıyla bu kararlar da profesyonel şekilde değerlendirmeye alınmalıdır. Kuveyt Türk emeklilerine sunulan imkanlardan yararlanmak isteyen müşteriler için yeni yılda emekli maaşını Kuveyt Türk’ e taşıma imkanı sunulmaktadır.

Bankasından memnun olmayan ve Kuveyt Türk ile yeni bir yılda yeni bir banka avantajı anlayışı ile çalışmaya katılmak isteyen emekli müşterilere özel imkanlar bulunur. Bu imkanlardan ve yapılması gereken işlemlerden faydalanmak için en kısa sürede yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Kuveyt Türk Emekli Maaşı Taşıma

Emekli maaşınızı mevcut bankadan Kuveyt Türk’ e taşıdığınız zaman maaşınıza oranla promosyon kazanabilme şansınız bulunmaktadır. Bu sayede direkt olarak emekli maaşını taşırsınız bununla birlikte promosyon alırsınız. Ayrıca Kuveyt Türk’ ün müşterileri için sunmuş olduğu emekli maaş imkanlarından da yararlanmış olursunuz.

Kuveyt Türk Adrese Teslim Emekli Maaşı

Kuveyt Türk sağlık problemi yaşayan emekli müşterilerinin maaşlarını evlerine getirmektedir. Bunun için müşterinin Kuveyt Türk’ e emekli müşterinin yakınından noter tasdikli olarak talep formu götürülmesi gerekmektedir. Emekli müşterinin şubeye gelemeyecek ve maaşını çekemeyecek durumda olması tam teşekküllü bir devlet hastanesi tarafından sağlık raporu ile kanıtlanmış olmalıdır.

Emekli Maaşı Taşıma Promosyon Ödemesi

2020 yılında maaşlarını Kuveyt Türk’ e taşımak isteyen emeklilerin maaşlarından alacakları promosyon ödemeleri değişiklik göstermektedir. 1000 TL değerinde emekli aylığı alan müşterilere bir kereye özgü olarak 300 TL değerinde promosyon; 1000 TL ile 2000 TL arasındaki emekli aylığı alan kişilere özel olarak 375 TL promosyon ödemesi, 2000 TL üzerinden emekli aylığı alan Kuveyt Türk müşterilerine de bir kereye özgü olarak 450 TL değerinde promosyon verilmektedir.

Verilecek olan bu promosyon bir kerelik olarak banka hesabına bir sonraki ay yansıtılacaktır. Bu promosyon ödemelerini alabilmek için maaşlarını Kuveyt Türk’ e taşıyan emeklilerin 3 yıl boyunca Kuveyt Türk müşterisi olma sözü vermesi ve bu konudaki taahhütnameyi imzalamış olması gerekmektedir. Buna ek olarak promosyon dışında Kuveyt Türk’ ün emekli müşterilerine özel kampanya ve promosyonları da dönemlik şekilde olacaktır.

Emekli Maaşımı Kuveyt Türk’ Nasıl Taşırım?

Emekli maaşını Kuveyt Türk’ e aktarmak için PTT şubelerine giderek, buradan e devlet şifresi almanız gerekir. e – devlet şifreniz var ise, emekli maaşınızı direkt buradan aktarabilirsiniz. E devlet şifresini ilk kez alacak olanlar PTT şubelerine gitmek durumundadır. İkinci kez şifre almak isteyen mevcut şifreyi unutmuş olan kişiler ise, internet üzerinden yeni e devlet şifresi alabilmektedirler.

kuveyt-türk-emekli-maaşı-taşıma
Emekli Maaşı Kuveyt Türk’e Nasıl Taşınır

Emekli maaşını Kuveyt Türk’ e takılmak isteyen emekliler bağlı bulundukları SGK İl Müdürlüğü’ ne giderek, bankasını değiştirmek istediklerini beyan edebilmektedir. Eğer bu işlemleri yapmak istemeyen emekliler var ise, direkt kendilerine en yakında bulunan Kuveyt Türk şubesine giderek maaşlarını Kuveyt Türk’ e taşımak istediklerini beyan edebilirler. Bunun için emekli başvuru sahibinin TC kimlik numarası yeterli olacaktır.

Kuveyt Türk’ un SGK il müdürlüğü ile çalışmasının ya da PTT şubeleri üzerinden alına şifre ile e devlet üzerinden çalışma sağlamasının bir nedeni vardır. Çünkü Kuveyt Türk emekli müşterilerine oldukça değer verir. Sağlık problemi yaşayan emekli müşterilerinin maaşlarını bizzat ev adreslerine getirerek elden teslimini sağlar. Bunun için de yasal olarak izin alması ve e devlet üzerinden kayıt birimi oluşturması gerekmektedir. Her şeyin yasalara uygun olarak işlenmesi için gerekli prosedürlerin yerine getirilmesi önemlidir.

kuveyt türk iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/kuveyt-turk-musteri-hizmetleri/.html

kuveyt türk mobil : https://isube.kuveytturk.com.tr/Login/InitialLogin

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *