«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Albaraka Türk Döviz Hesabı Nasıl Açılır

Albaraka Türk Döviz Hesabı Nasıl Açılır

albaraka-türk-döviz-hesabı-açma

Albaraka Türk döviz hesabı nedir, Albaraka Türk döviz hesabı açma, Albaraka Türk döviz hesabı nasıl açılır, Albaraka Türk döviz hesabı avantajları, Albaraka Türk döviz hesabı yaş sınırı, Albaraka Türk döviz hesabı özellikleri, mobil şube ile Albaraka Türk döviz hesabı açma ve internet şube ile Albaraka Türk döviz hesabı açma yöntemleri hakkında gerekli bilgiler haberimizin devamında bulunmaktadır. Haberimizi okuyarak söz konusu olan döviz hesabı açma ve döviz hesabı özellikleri hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Albaraka Türk Döviz Hesabı Açma İşlemleri

Yurtdışıyla işlem yapanlara yönelik Albaraka Türk döviz hesabı, hemen yabancı para yatırmak zorunda kalmadan gelen yabancı fonları almak isteyen kişiler içindir. Türkiye’de yaşayan ve kazancını döviz cinsinden dönüştürmek ve biriktirmek isteyenlere yöneliktir. Türkiye’de yaşıyor ve maaşınızı döviz cinsinsen alıyorsanız, Euro dolar hesabı açma tasarruflarınızı kendi para biriminizde tutmanın ideal bir yoludur. Maksimum mevduat bakiyesi sınırsızdır ve liraya dönüştürme işlemini istediğiniz zaman güncel kur değerleri üzerinden yapabilirsiniz. Para çekerken veya yurt dışına para aktarırken belge ya da işlem ücreti gerekmez.

Albaraka Türk dolar hesabı ve Euro hesabı, fonlarını hemen Türk lirasına çevirmek zorunda kalmadan yabancı para biriminde para biriktirmeyi tercih eden kişiler için uygundur. Herhangi bir hesap açma limiti olmaksızın bir tasarruf, sabit mevduat veya cari hesap seçeneklerinden biri ile hesap açabilirsiniz.

Albaraka Türk Döviz Hesabı Nedir?

Albaraka Türk döviz hesabı açma yoluyla farklı para birimlerinde kolay bir şekilde para gönderip alabilirsiniz. E-ticaret ile uğraşıyorsanız, farklı bir ülkeden gelen bir geliriniz varsa ya da yurtdışına para göndermeniz gerekiyorsa döviz hesabı tüm işlemlerinizi kolayca ve ücretsiz bir şekilde yapmanıza olanak tanır. Aynı para birimleri arasında dilediğiniz zaman saat farkına takılmadan para transferi yapabilirsiniz.

Hesabınıza gelen dövizleri dilerseniz biriktirebilir, vadeli mevduat hesabı ile faiz ödemesi alabilir ya da istediğinizde Türk lirasına çevirebilirsiniz. Dönüşümlerde güncel döviz kurları üzerinden hesap yapılarak hiçbir kaybınız olmadan birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Sık sık yurtdışına gezmeye ya da iş gezisine gidiyorsanız da yanınızda nakit taşıma zorunluluğu olmadan Euro dolar hesabı açma sayesinde ihtiyaç duyduğunuzda para çekerek seyahatlerinizi daha güvenli bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda destekleyen ATM’lerden hesabınıza para da yatırabilirsiniz.

Albaraka Türk Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Albaraka Türk döviz hesabı açma işlemi için birden fazla seçenek bulunmaktadır. Bankanın müşteri olup olmamanıza göre hesap açma yönteminiz değişebilir. Tercih edebileceğiniz ve sizin için en kolay olan seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz. Halihazırda bir hesabınız varsa, internetten bireysel bankacılık hizmetlerini kullanarak döviz hesabı açabilirsiniz. İsterseniz günün 24 saati arayabileceğiniz 0850 222 5 666 numaralı çağrı hizmetleri üzerinden müşteri danışmanına bağlanarak da sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Bu iki seçenek dışında ve eğer henüz Albaraka Türk müşterisi değilseniz Euro dolar hesabı açma talebinizi herhangi bir şubeden iletmeniz gerekmektedir. Şubeye giderek yapacağınız başvurularda birtakım belgeleri sunmanız istenecektir.

albaraka Türk iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/albarakaturk-musteri-hizmetleri-direk-baglanma/.html

Albaraka Türk Döviz Hesabı Açmak İçin Gerekli Belgeler

İnternet ya da telefon bankacılığı üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge iletmeniz gerekmez. Ancak şubeye giderek bizzat Döviz hesabı açma başvurusunda bulunduğunuzda yanınızda geçerli bir kimlik belgesi, adınıza kayıtlı herhangi bir fatura bulunmasına dikkat etmelisiniz. Duruma göre banka tarafınızdan daha çok belge de talep edebilir. Ayrıca bankanın size sunacağı hizmetleri ve hesabınıza dair detayları kabul ettiğinize dair bir hesap sözleşmesini de Euro dolar hesabı açma sonrasında imzalamalısınız. Hesabınıza bağlı bir banka ya da kredi kartı istiyorsanız bunu da belirtmeyi unutmamalısınız. Çok daha detaylı bilgiler için bankanın resmi web sitesine giriş yapınız url: https://www.albaraka.com.tr/tr

Albaraka Türk Döviz Hesabı Özellikleri

Albaraka Türk döviz hesabı ile birçok bankacılık işlemini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İstediğiniz zaman havale, EFT ya da SWIFT yoluyla para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Türk lirası hesabınızla yaptığınız gibi vergi, fatura, kredi kartı, trafik cezası gibi borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Hesabınızla alışveriş yapabilir, bağış gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca çek ve senet işlemleriniz için de Euro hesabı ve dolar hesabı kullanılabilmektedir. Albaraka Türk tarafından desteklenen tüm para birimleri ise şöyledir:

  • Amerikan Doları (USD)
  • Avro (EUR)
  • Avustralya sıcaklığı (AUD)
  • Danimarka Kronu (DKK)
  • İngiliz Sterlini (GBP)
  • İsviçre Frangı (CHF)
  • İsviçre Kronu (SEK)
  • Japon Yeni (JPY)
  • Kanada sınırı (CAD)
  • Norveç Kronu (NOK)
  • Suudi Arabistan Riyali (SAR)
  • Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi (AED)
albaraka-türk-döviz-hesabı-nasıl-açılır
Albaraka Türk döviz hesabı nedir, Albaraka Türk döviz hesabı nasıl açılır
Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *