«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıfbank Emekli Promosyonu Ne Kadar

Vakıfbank Emekli Promosyonu Ne Kadar

vakıfbank_kaç_tl_emekli_promosyonu_veriyor

Vakıfbank Emekli Promosyonu Ne Kadar 2023 / Vakıfbank Emekli Promosyonu 2023 / Vakıfbank Emekli Promosyonu Kaç TL 2023

Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar sorularınızın yanıtını haberimizin akışı içerinsinde bulabilirsiniz. Bankaların düzenli olarak her yıl emekli promosyonu kampanyası düzenler. 2022 yılı içinde düzenlenen kampanyalar devam ediyor. Vakıfbank 2022 yılı emekli promosyonu kampanyası düzenlenyen bankalardan birisidir. Kamu bankası olması nedeniyle yurdumuzda en  çok tercih edilen bankaların başında gelir. Banka müşterileri ve emekliler tarafından 2023 Vakıfbank emekli promosyonu merak konusu olmuştur. Vakıfbank Ne kadar emekli promosyonu veriyor 2023 , Emekli maaşı Vakıfbanka nasıl taşınır, Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar, Vakıfbank emekli promosyonu Kaç TL 2023 , Vakıfbank emekli promosyunu şartları ve Vakıfbank emekli promosyonu kampanyası detayları haberimizin devamındadır.

Vakıfbank 2023 Emekli Promosyon Tutarları

Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar veriyor; Banka tarafından emekli kişiler için ödenecek promosyon tutarını bu başlık altında sizler için derledik. Vakıfbank emekli promosyonu maaş tutarına göre veriliyor. Emekli aylığı toplamı üzeriden belirlenen promosyonlar şu şekildedir. Bir aylık Emekli Maaşı 3 Bin 499 TL’ye kadar ise  3 Bin TL Promosyon, 3 Bin 500 TL ile 7 Bin 499 TL arasında ise 3 bin 500 TL Promosyon 7 bin 500 TL ile 9 Bin 999 TL  arasında emekli maaşına 4 Bin 500 TL Promosyon, 10 bin TL ve üzeri tutarlar için Vakıfbank 5 Bin TL Emekli Promosyonu veriyor.

vakıfbank-emekli-promosyonları-ne-kadar
Vakıfbank Emekli Promosyon Ödemesi

Vakıfbank Emekli Promosyonu Nasıl Alınır / Vakıfbank Emekli Promosyonu Şartları Nelerdir 2023 ?

2023 Vakıfbank emekli promosyonu almak isteyen kişilerin emekli aylıklarını Vakıfbank’a taşıması gerekir. Emekli maaşını taşıyan kişiler Vakıfbank emekli promosyonu alabilirler. SGK emeklileri, Bağ-Kur emeklileri, dul ve yetim aylığı alanlar ile Emekli sandığından aylık alan kişiler promosyon alabilirler.

18 yaşını henüz doldurmamış olan kişilerde Vakıfbank emekli promosyonu alabilir. 18 yaşından küçük olanların anne ya da babasının velayetinde olmaması gerekiyor. Anne veya babasının velayetinde olan kişilere kendi gelir/aylık tutarı ile banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne ya da babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alınır. Sonrasında ise velisine promosyon ödemesi yapılır.

2023 Vakıfbank emekli promosyonu ; Vakıfbank’ın sunmuş olduğu koşulları yerine getiren emekliler Vakıfbank emekli promosyonu alabilirler. Banka tarafından istenilen emeklilik promosyonu taahhütnamesi doldurulur. Emekli maaşını farklı bankadan alan kişilerde emeklilik promosyonu taahhütnamesi ile maaş taşıma dilekçesini doldurmalıdır.

Dilekçeler ile emekli aylıklarınızı 3 yıl süre ile Vakıfbank’tan alacağınızı taahhüt etmiş olursunuz. Ayrıca 3 yıl süre boyunca emekli aylığınızı başka bir bankaya taşımayacağınızıda taahhüt etmiş olacaksınız. Burada belirtilen şartları sağlayan her emekli Vakıfbank emekli promosyonu alabilirler.

Emekli Maaşı Vakıfbank’a Nasıl Taşınır 2023

Emekli maaşı Vakıfbank’a nasıl taşınır ; Emekli maaşını Vakıfbank’a taşımak isteyenler E-devlet üzerinden taşıma işlemlerini yapabilirler. Ayrıca Emekli maaşlarının bağlı olduğu kurumdan da taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirler. Bağlı oldukları kurumdan taşıma işlemlerini yapmaları için emekli maaşı taşıma dilekçelerinin eksiksiz olarak doldurulması ve kuruma verilmesi gerekir. Vakıfbank emekli promosyonu almak için emekli maaşını taşımak isteyenler bankanın dijital kanalları üzerinden taşıma işlemlerini kolaylıkla yapabilirler. Dijital kanallar Vakıfbank mobil şube  ve Vakıfbank internet bankacılığıdır. Dilerseniz size en yakın Vakıfbank şubelerine giderek emekli maaşı Vakıfbanka taşıma işlemlerinizi anında yapabilirsiniz.

vakıfbank mobil şube url: https://www.vakifbank.com.tr/mobil-bankacilik.aspx?pageID=415

İletişim Hattı Üzrinden Bilgi Alma

Vakıfbank iletişim hattını arayarak emekli maaşı taşıma işlemleriniz için bilgiler alabilirsiniz. Vakıfbank iletişim hattı 365 gün 7/24 hizmetler verir. Müşteri hizmetlerinden isterseniz bütün banka ve bankacılık işlemleri hakkında da bilgiler alabilirsiniz. Ayrıca haberimizin konusu olan Vakıfbank Ne kadar emekli promosyonu veriyor, Emekli maaşı Vakıfbanka nasıl taşınır, 2023 Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar, Vakıfbank 2023 emekli promosyonu Kaç TL, Vakıfbank emekli promosyunu şartları 2023 ve Vakıfbank emekli promosyonu kampanyası detayları hususu hakkında da bilgiler alabilirsiniz.

vakıfbank iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakifbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-724/.html

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.