«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

ziraattaşıt

Ziraat Bankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Ziraat bankası 2. el taşıt kredisi kampanyası, Ziraat Bankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası, Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları, Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama, Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu ve başvuru evrakları hakkındaki bütün detaylar haberin devamında bulunmaktadır.

Araç almak isteyen her kişi, artık bankalara müracaat ederek kredi çekim talebinde bulunmaktadır. Bu durum da banka müşterilerini alacakları araç ile ilgili olarak kredi çekim koşulları hakkında fikir sahibi olmaya yönlendirmektedir. Bilindiği üzere ziraat bankası en eski ve en köklü bankalardan bir tanesidir. Dolayısı ile bu kadar önemli bir bankanın da kredi kapsamında uygun kampanyaları bulunmaktadır. Her koşulda müşterisine kredi çekim imkanı sunabilen Ziraat Bankası 2020 yılında taşıt kredisi kampanyası ile müşterilerine kolaylıklar sağlamaya devam etmektedir.

Alacağınız taşıt ister 0 km olsun ister 2. El olsun Ziraat Bankası 2020 taşıt kredisi kampanyası seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Ziraat Bankası taşıt kredinizi başvuru öncesi faiz oranlarını ve hesaplama işlemlerinizin nasıl olacağını yazımızdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz. Başvuru sürecinizi yazımızdan edindiğiniz bilgilerle sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Ziraat Bankası taşıt kredisine başvurmadan önce faiz oranlarını incelemelisiniz. Ziraat Bankası taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılında yüzde 0,96 olarak belirlenmiştir. Belirlenen faiz oranı aylık ve brüttür. Uygulanan bu cazip faiz oranı ile ister 0 km aracınıza ister 2. El aracınıza sahip olabilirsiniz.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Ziraat Bankası taşıt kredisi hesaplama 2020 güncel işleminizi Ziraat Bankası web adresinden, mobil uygulamadan ve şubelerden yapabilirsiniz. Ziraat Bankası müşterisi olmadan taşıt kredisi hesaplama işleminizi Ziraat Bankası şubelerinden ve çağrı merkezinden yapabilirsiniz. Ziraat Bankası çağrı merkezine 0 850 220 00 00 numara ile arayabilirsiniz. Yoğunluğa göre Ziraat Bankası müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Müşteri temsilcinize vereceğiniz kredi tutarı ve belirlediğiniz vade seçeneğinizi söyleyerek taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. Ziraat Bankası müşterisi iseniz ‘Ziraat Mobil’ uygulaması ile kısa sürede taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. Ziraat mobil uygulamasına T.C. kimlik numaranız ve internet bankacılık şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kolay ara yüzü sayesinde ‘Kredi Hesaplama Aracını’ seçmelisiniz. Ziraat Bankası taşıt kredinizi 48 aya varan vade sürelerini seçebilirsiniz. Verilen bilgileri doğru bir şekilde girerek taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Ziraat Bankası taşıt kredisi başvurusu 2020 yılı başvuru kanallarından yapabilirsiniz. Bulunan başvuru kanalları 4 tanedir. Ziraat Bankası şubelerinden, web sitesinden ve Ziraat Mobil uygulamasından taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Taşıt kredisi başvurusunda bulunabilmek için Ziraat Bankası müşterisi olup 18 yaşını doldurmuş olmalısınız. Ziraat Bankası şubelerinden taşıt kredisi başvurunuzu yaparken gerekli belgeleri de yanınızda almalısınız. Nüfuz cüzdanınızı, çalışma durumunuza göre gelir belgesi ve sürücü belgenizi getirmelisiniz. Bu belgelerle birlikte Ziraat Bankası taşıt kredisi başvuru formunu doldurmalısınız. İşlemler tamamlandıktan sonra en kısa zamanda Ziraat Bankası taşıt kredinizi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası şubelerine gitmeyi zaman alıcı buluyorsanız Ziraat mobil uygulamasını, Ziraat Bankası web adresini ve çağrı merkezinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Ziraat web adresi ve Ziraat mobil uygulamasından aynı adımları izleyerek taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Öncelikle T.C. kimlik numaranız ve Ziraat Bankası internet bankacılığı ile bireysel giriş yapmalısınız. Ardından bireysel krediler bölümünden taşıt kredisi başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız.

Ziraat Bankası taşıt kredisi başvurusu 2020 yılı için oldukça kolaydır. Gerekli koşulları sağlamanız halinde krediniz size istediğiniz vade oranı ile sunulacaktır.

 

Ziraat bankası 2. el taşıt kredisi kampanyası, Ziraat Bankası 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası, Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları, Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Hesaplama, Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu ve başvuru evrakları hakkında merak ettiğiniz hususları ziraat bankası iletişim hattını arayarak kolaylıkla ögrene bilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *