«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım Emekli Promosyonu Ne Kadar

Vakıf Katılım Emekli Promosyonu Ne Kadar

vakıf-katılım-ne-kadar-promosyon-veriyor

Vakıf Katılım Emekli Promosyonu Ne Kadar 2022, Vakıf Katılım Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor 2022

Vakıf katılım emekli promosyonu ne kadar; Katılım bankacılığı öncülerinden olan Vakıf katılım bankası emeklilere özel promosyon veriyor. Vatandaşlar arasından en çok merak edilen husus emekli promosyonunun helal olup olmadığıdır. Ayrıca 2022 yılı için bankanın ne kadar promosyon vereceğidir. Bütün bankalar gibi Vakıf Katılım Bankası da emekli müşterileri ile emekli maaşını bankaya taşıyan müşterilerine promosyon ödemesi yapıyor. Sizlerde bankanın sağladığı avantajlardan faydalanmak isteyebilirsiniz.

Sadece promosyon değil katılım bankacılığının sizlere sağlamış olduğu katılım bankası hesaplarından da yararlanırsınız. Bu hesaplar Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı, TL dönüşümlü döviz hesabı ve Altın Dönüşümlü TL hesabıdır. Bankanıza otomatik ödeme talimatı verebilir havale ve EFT işlemlerinizi ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Ayrıca Katılım bankacılığı hesaplarının özellikleri ile tasarruflarınızı koruma altına almış olursunuz.

Vakıf Katılım Emekli Promosyonu Şartları

Emekli maaşları için ödenen promosyonlara bankalar koşul getirmiştir. Hangi bankadan emekli maaşı promosyonu almak istiyorsanız o bankaya emekli maaşınızı aktarmanız gerekir. Vakıf katılım bankasından promosyon almak isteyenler emekli maaşlarını bankaya taşıması gerekir. Bankadan promosyon almak için 3 yıl süre için taahhüt verilir. Bu taahhüt verildikten sonra emekli kişi maaş hesabını başka bir bankaya taşımamayı da taahhüt etmiş olur. Birden fazla maaş hesabı olanlar maaş tutarlarına göre promosyon alırlar.

Maaş promosyonu almak için SGK emeklisi, Bağ-Kur emeklisi, Emekli sandığı emeklisi ya da dul ve yetim aylığı alıyor olması gerekmektedir. 18 yaşından küçük olanlarda promosyon alabililer. Ancak 18 yaşından küçük olanların anne veya babasının velayetinde olmaması gerekir. Anne ya da babasının velayetinde olan kişilere ise kendi gelir/aylık tutarı ile Banka aracılığıyla gelir/aylık alan anne veya babasının gelir/aylıkları tutarı toplamını esas alarak velisine promosyon ödemesi yapılır. Banka tarafından istenilen koşulları yerine getiren emekliler promosyan almaya hak kazanır.

Vakıf Katılım Ne Kadar Emekli Promosyonu Veriyor

Bankalar promosyon tutarlarını maaş tutarları üzerinden değerlendirmeye alırlar. Banka müşterisi olarak bankanın sağladığı avantaşlar sadece promosyon değildir. Her banka müşterilerine ayrı avantajlar sağlar. Vakıf katılım bankası da müşterilerine promosyondan önce katılım hesapları ve kredi kartı avantajları ile büyük avantajlar sağlamaktadır. Bu nedenle sadece promosyon avantajı bir bankaya müşteri olmak adına geçerlilik taşımaz. Örnek vercek olursak çok yüksek promosyon aldığınız bankanın kredi kartı aidatı yüksek olabilir, EFT ve havale işlemleri ücretli olabilir.

Promosyon değerlendirmesi yapılırken ilk hedef bankanızın güvenliği ve sizlere sağladığı imkan ve olnaklar olmalıdır. Vakıf Katılım Emekli Promosyonu ödemesi; 1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 1.750 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 1.875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 2.000 TL emekli promosyon ödemesi yapmaktadır. Sizlerde emekli maaşlarınızı Vakıf Katılım Bankasına taşıyarak bankanın emekli promosyon ödemelerinden faydalanabilirsiniz.

vakıf-katılım-emekli-maaşı-taşıma
Vakıf Katılım Emekli Promosyonu

Emekli Maaşını Vakıf Katılıma Taşıma / Vakıf Katılım İletişim Hattı

Emekli maaşı vakıf katılım bankasına nasıl taşınır; Bankanın mobil şubesi üzerinden, İnternet bankacılığı üzerinden ve E-Devlet üzerinden maaş taşıma işlemleri kolaylıkla yapılmaktadır. Dilerseniz size en yakın Vakıf Katılım şubelerine giderek emekli maaşınızı anında taşıyabilirsiniz. Emekli maaşını taşıma işlemleri sırasında emekli maaşı taşıma dilekçesi doldurulur. Daha sonra emekli maaşı taşıma taahhütnamesi doldurularak taşıma işlemleri tamamlanır. Emekli maaşı taşıma dilekçesini Bankanın dijital kanallarında bulabilirsiniz. Dilerseniz Emekli aylığı aldığınız kuruma dilekçe vererek emekli maaşınızı Vakıf Katılım bankasına taşıyabilirsiniz. Konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz aşağıda verilen url’ye tıklayınız.

Vakıf katılım iletişim hattı müşterilerine en sıkıntısız hizmetler sağlayan ve en hızlı çözümler üreten iletişim hattı olmaktadır. Vakıf Katılım iletişim hattını arayan banka müşterileri bütün banka ve bankacılık işlemlerini anında yapabilmektedir. Ayrıca bankacılık hizmetleri için destek ve hizmetler almaktadır. Sizlerde haberimizin konusu olan; Vakıf katılım emekli promosyonu ne kadar, Vakıf katılım ne kadar emekli promosyonu veriyor, Vakıf katılım emekli promosyonu veriyor mu, vakıf katılım emekli promosyonu şartları ve emekli maaşını vakıf katılıma taşıma işlemleriniz için destek ve bilgiler alabilirsiniz.

vakıf katılım iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-iletisim-hatti-444-44-77/.html

emekli maaşını vakıf katılım bankasına taşıma : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/emekli-maasini-vakif-katilim-bankasi-na-tasima-2020/.html

vakıf katılım mobil şube : https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/subesiz-bankacilik/mobil-sube

Emekli Promosyonu Helal Mi? Emekli Promosyonu Haram Mı ?

Vakıf katılım emekli promosyonu için araştırma yapan kişilerin bir çoğu Emekli Promosyonu Helal Mi yoksa Emekli Promosyonu Haram Mı sorusunu araştırıyor. Bu hususta bizim bir açıklama yapmamız doğru olmayacaktır. Yaptığımız araştırmalara göre bir çok kişi tarafından Helal olarak kabul görse bile yine bir çok kişi tarafından helal olmadığı yönünde yorumlar yapılıyor. Bizim esas olan işimiz ekonomi, finans ve bankacılık sektörü alanında okurlarımıza doğru bilgiler vermektir. Fakat bu husus için açıklama yapmamız gerekirse, yani Helal mi ve Haram mı konusuna gündemi değerlendirerek açıklama yapmak gerekir. Siz okurlarımızında bildiği üzere Konut alımları ve konut finansmanları için yetkili Din adamlarınca caiz olarak yorum yapılmıştı. Bu hususta bilgi almak isteyenlerin bulundukları il ve ilçelerin müftülüklerine danışmaları çok daha faydalı olacaktır.

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.