«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI VAKIF KATILIM BANKASI’ NA TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI VAKIF KATILIM BANKASI’ NA TAŞIMA 2020

VK

Emekli Maaşını Vakıf Katılım Bankası’na Taşıma

Katılım bankaları hayatımıza gireli birçok farklı durum söz konusu olmuştur. Katılım bankaları ile birlikte faiz işlemleri ortadan kalkmış ve bunun yerine kar payı limitleri hayatımıza girmiştir. Sistem aynı gibi görünse de katılım bankalarında her zaman durum daha farklı şekilde işlemektedir. Bir bankacılıktan beklenilen her şeyi yerinde sunan ve kararında yapan bir banka olarak Vakıf Katılım da faizden uzak durup, kar payı oranlarını her yılın başında açıklayan bir bankadır. Yılbaşında açıklanan kar paylarına ek olarak yıl sonlarında da genel bir değerlendirme söz konusu olmaktadır.

Emekli maaşını Vakıf Katılım Bankası’ na Taşıma 2020 başlıklı yazımızda belirtildiği üzere, Vakıf Katılım bankası ile çalışan emekliler her zaman karşı çıkmaktadır. Özellikle her bankanın emeklilere özel kredi vermediğini düşündüğümüzde, konut kredisi ve taşıt kredisinin kar payı üzerinden hesaplanarak emeklilere kolaylıkla sunulduğu bilinmektedir. Maaşı Vakıf Katılım Bankasında olan emeklilere daha farklı avantajlı paketler ve ürünler de sunulmaktadır. Bu sayede de Vakıf Katılım Bankası ile çalışmak ve emekli maaşınızı bu bankaya taşımak için sizler de beklemeden hareket edebilirsiniz. Tüm emeklilerin yararlanmış olduğu haklardan yararlanmak ve üstüne de Vakıf Katılım Bankası’ nın emeklilere sunmuş olduğu avantajlardan faydalanmak adına en kısa sürede yazımızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz.

vakıf-katılım-emekli-maaşı-taşıma
Emekli Maaşı Vakıf Katılım Bankasına Nasıl Taşınır

Emekli Maaşımı Vakıf Katılım Bankası’ na Nasıl Taşırım?

Emekli maaşını Vakıf Katılım Bankasına taşımak isteyen müşteriler, bulunduğu yerdeki en yakın Vakıf Katılım Bankası’ na ya da SGK İl Müdürlüğü’ ne gidip dilekçe verebilir. Bankaya gittiğiniz zaman dilekçe vermenize gerek yoktur. Direk TC kimlik belgeniz ile birlikte anında emekli maaşını taşıma işlemi yapmanız mümkün olacaktır. Bunun yanında da SGK İl Müdürlüğünde dilekçe vererek, belirtilen dilekçe içeriğinde mevcut emekli maaşı alığınız bankayı değiştirmeniz gerektiğini ve Vakıf Katılım Bankasına gitmek istediğinizi beyan etmek durumundasınız. Bu işlemin ardından da kısa süre içerisinde emekli  maaşınızı Vakıf Katılım Bankasına taşıma işlemi gerçekleşecektir.

Vakıf Katılım Bankası Emekli Maaşı Promosyonları

SSK, emekli sandığı ve BAĞKUR aracılığı ile emekli maaşını alan banka müşterilerine istedikleri banka ile çalışabilme hakkı tanınmıştır. Bunun için banka değişikliği yapabilir ve bu değişiklik kapsamında 3 yıl seçtiği banka ile çalışırsa SGK ve bankanın ortak anlaşması sonucunda verdikleri promosyondan yararlanma imkanına sahip olabilirler. Bunun için Vakıf Katılım Bankası nı tercih eden emeklilere özel de her banka gibi promosyon verilmektedir.

Maaşı 1000 TL ye kadar olan emeklilere 300 TL promosyon ; maaşı 1000 – 2000 TL arasında bulunan emeklilere 375 TL promosyon; maaşı 2000 TL den yukarıda bulunan emeklilere 450 TL promosyon değerinde emekli maaşı promosyonu sunulmaktadır. Vakıf Katılım Bankasını tercih ettikleri andan itibaren bir sonraki ay hesaplarına yansıtılacak olan bu tutarın ödemesi bir kerelik olacaktır. 3 yıl Vakıf Katılım Bankasında kalma sözü verildikten sonrasında bu ücret yatırılacak ve emekliler en az 3 yıl bankalarını değiştirmemeyi baştan kabul etmiş olacaktır. Vakıf Katılım emeklileri ayrıca; hesap işletim ücreti ödemesi yapmamaktadır. İnternet bankacılığı, mobil bankacılık ve telefon bankacılığı üzerinden yapılan para transferlerinde hesap kesim ücreti ya da ek ücret ödemesi yapmamaktadır.

vakıf katılım iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/vakif-katilim-iletisim-hatti-444-44-77/.html

vakıf katılım mobil şube : https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/subesiz-bankacilik/mobil-sube

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *