«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. EMEKLİ MAAŞINI İNG BANK’ A TAŞIMA 2020

EMEKLİ MAAŞINI İNG BANK’ A TAŞIMA 2020

ing-emekli-maaşı-nasıl-taşınır

Emekli maaşını ING Bank’a taşıma; İNG Bank çalışanına, öğrencisine ve emeklisine oldukça değer veren banka olarak bilinmektedir. Sadece maaş söz konusu değildir. Aynı zamanda kredi çekme, nakit avans, kredi kartı taleplerinde bulunma, eksi hesap taleplerinde bulunma gibi birçok avantajı her eksime de sağlamaktadır. Kişinin kendi bireysel imkanına uygun olarak emekliye ve öğrenciye bile kredi kartını ya da kredileri çekinmeden veren emeklinin ve öğrencinin yüzünü güldüren banka olarak bilinmektedir.

Emekli Maaşını ING Bank’ a Taşıma

Emekli maaşını ING Bank’a taşıma; Bütün bu bonkörlüklerin yanında İNG Bankası 2020 yılında da yeni sistemini açıklayarak profesyonel bir adım daha atmıştır. Emekli maaşını İNG Bank’ a Taşıma 2020 isimli yazımızda, emekli maaşını bu bankaya taşımak isteyen kişilere özel olarak sunulan avantajlardan bahsedilmektedir. Bu sayede İNG li emekli olmak ve bunu ister toplu ister bireysel şekilde yapabilmek mümkün olmaktadır. Konu ile ilgili tüm detaylara yazımızdan ulaşabilmeniz mümkün hale gelmiştir.

Maaşımı İNG Bank’ a Nasıl Taşırım?

Emekli maaşını ING Bank’a taşıma; En yakın İNG Bankası şubesini ziyaret ederek emekli maaşı taşınma işlemi anında yapılabilmektedir. Bunun yanında emeklilerin mevcut İNG Bankası hesapları bulunuyor ise, bu hesaplarını emekli maaşı olarak tanımlama işlemi yapabilmeleri de mümkündür. İnternet bankacılığı, mobil bankacılık ya da telefon bankacılığı aracılığı ile mevcut İNG Bankası emekli hesabı tanımlanabilir. Bütün bunlara ek olarak şube aracılığı ile de yeni bir İNG Bankası emekli hesabı açılarak mevcut emekli maaşı hesabı buraya taşınabilir. Bunun için 3 yıl İNG Bankasında kalma sözü verilerek taahhütname imzalanmalıdır. Bu nedenle şube aracılığı ile maaş taşıma işlemi yapılması daha sağlıklı olacaktır.

ing-emekli-maaşı-taşıma
Emekli Maaşı İNG’ye Nasıl Taşınır

ING Emekli Maaşı Promosyonları

Emekli maaşını İNG Bankası’ na taşımak isteyen müşteriler almış oldukları maaşın limitine uygun olarak SGK promosyon limit almaktadır. 1000 TL ye kadar emekli maaşı alımı olan emeklilerin 300 TL promosyon; 1000 – 2000 TL arasında emekli maaşı alanların ise 375 TL promosyon almaları mümkündür. 2000 TL ve üzeri rakamda emekli maaşı alan kişilerin ise, TL değerinde promosyon almaları mümkün olmaktadır. Bu sayede emekli maaşlarının yattığı ilk ay içerisinde promosyon yansıtılması da yapılacaktır.

Emekli Maaşını İNG Bankası’ na Taşımak İsteyen Müşterilere Sunulan Ayrıcalıklar
İNG Bank emeklilere özel ihtiyaç kredisi çekileceği zaman 0,94 faiz oranı üzerinden müşterilerine yardımcı olmaktadır. Hem kredi kartı faiz oranlarında hem de İNG Bank faiz oranlarında uygunluk sağlanmaktadır.
0212 328 28 28 nolu iletişim numarasından özel sağlık asistanım ile İNG emeklileri ücretsiz olarak bilgilenme ihtiyacı almaktadırlar.

İNG Bank emeklileri vadesiz emekli maaşı hesapları üzerinden hiçbir ek ücret veya hesap işletim ücreti ödemesi yapmadan para transferi işlemi ve nakit para çekim işlemi gerçekleştirmektedir.
Nakit ihtiyacı bulunan İNG Bank emeklilerine eksi hesap avantajı ile uygun faiz oranlarında avans verilmektedir.

ing mobil şube : https://www.ing.com.tr/tr/ing/7-24-bankacilik/ingmobil

ing iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-iletisim-hatti-ing-direkt-baglanma/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *