«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Türkiye Finans EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Türkiye Finans EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Türkiye Finans EFT

Türkiye Finans EFT Ücretleri 2020

Şubeden yapılan EFT işlemleri için 1000 TL ye kadar olan EFT gönderimlerinde 5 TL; 1.000 TL ile 50.000 TL aralığında olan EFT gönderimleri için 10 TL 50.000 TL EFT gönderimleri için de 100 TL EFT ücret kesintisi uygulanmaktadır. Şubeden yapılan geç EFT işlemlerinde ise bu limit aralığı 7, 5 TL ile 150 TL arasında yapılan kademeli kesinti olmaktadır. Geç EFT zaman aralığı 16.00 dan sonrasını kapsamaktadır.

Türkiye Finans Bankası internet şubesi ile mobil bankacılık şubesinden yapılan EFT işlemlerinde ücret kesintisi alınmamaktadır.

Türkiye Finans Bankası çağrı merkezi EFT işlemleri ile 5 TL ile 100 TL aralığında EFT ücret kesintisi yapılmaktadır. 1000 TL ye kadar olan EFT işlemleri için 5 TL, 1000 TL – 50.000 TL aralığındaki EFT işlemleri için 10 TL ve 50.000 TL üzeri için de 100 TL EFT kesintisi uygulanmaktadır. Havale işlemleri ATM aracılığı ile yapılırken, EFT işlemleri ATM aracılığı ile yapılmamaktadır. EFT kesinti tutarları için BSMW masrafları hariç tutulmuştur.

Türkiye Finans EFT Saatleri 2020

Türkiye Finans Bankası EFT işlemleri 09.00 ile 17.15 arasında gerçekleştirilmektedir. Bazı bankalarda erken EFT ve geç EFT olarak ikiye ayrılan zaman dilimleri bulunmaktadır. Türkiye Finans Bankası hem zamanı hem de ücretleri bu şekilde bölmez. Ayrıca şube dışındaki tüm bankacılık kanallarından EFT yapmak istediğiniz zaman mesai saatlerinin öğle arası zaman dilimini de kullanabilirsiniz. Özellikle telefon bankacılığı, internet bankacılığı, ATM, mobil bankacılık kanallarını kendiniz kullandığınız için öğle arası zaman diliminde de gerçekleştirdiğiniz EFT ler kısa süre içerisinde yerine ulaşacaktır.

Türkiye Finans EFT Sorgulama 2020

Türkiye Finans Bankası EFT Sorgulama işlemlerini size verilen EFT kodu ile gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için mobil bankacılık, internet bankacılığı, ATM ve telefon bankacılığı kanallarını kullanabilirsiniz. Bu sayede kısa zaman içinde gerçekleşecek olan EFT işlemlerinizin durumunu da öğrenmiş olursunuz.

Türkiye Finans EFT Nasıl Yapılır?

Türkiye Finans bankası üzerinden EFT işlemi gerçekleştirmek isteyen müşterilere özel olarak Türkiye Finans EFT nasıl yapılır? konusundaki yazımızdan yararlanabilirsiniz. Bu sayede Türkiye Finans bankası kullanıcısı olarak EFT saatleri hakkında, EFT ücretleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. EFT işlemlerinin nasıl yapıldığına kapsamlı bir tecrübe edinebilirsiniz. Bunun için yazımızı okumanız yeterlidir.

Türkiye Finans EFT işlemleri 4 farklı kanal aracılığı ile yapılmaktadır. Bunlar şubeden EFT, ATM’ den EFT, mobil bankacılık ve internet bankacılığından EFT, Türkiye Finans Telefon Bankacılığı EFT işlemleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

Şubeden EFT yapabilmek için EFT bilgileriniz ile size en yakın şubede bulunmanız halinde kısa süre içerisinde banka şubelerinden işleminiz gerçekleşecektir.

Telefon bankacılığı EFT işlemleri yapmak için Türkiye Finans müşteri hizmetlerini aradığınız zaman ilgili adımları takip ettiğinizde kısa sürede işlemleriniz gerçekleşecektir.

Mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanalı aracılığı ile EFT işlemi yapmak aynı oranda değerlendirilebilmektedir. Bunun için bir adet internet bankacılığı şifresine sahip olmanız gereklidir. Aynı şifre ile hem internet şubesini hem de mobil şubeyi kullanabilirsiniz. İki işlemde de ana menü üzerinde bulunan Para Transferleri bölümü – EFT işlemleri bölümü adımlarını izlemeniz gerekmektedir. Tanımlı bir hesap ise tanımlı hesaba EFT, eğer IBAN numarası ya da müşteri numarasını yeni yazacaksınız tanımsız hesaba EFT işlemlerini seçerek göndermek istediğiniz tutarı belirleyip onay tuşuna basmanız gerekmektedir. Ekranda onaylandı yazısını görmeden işleminiz tamamlanmayacaktır. EFT işleminiz gerçekleştikten sonra size bir onay kodu verilecektir. EFT sorgulama ve EFT takip işlemlerini bu onay kodu ile yapabilirsiniz.

Türkiye Finans EFT Karşı Tarafa Ne Zaman Geçer?

Türkiye Finans Bankası ile EFT işlemi gerçekleştirdiğiniz zaman para transferlerinizin karşı tarafa geçiş süresi 5 dakika ile 30 dakika arasında işlem yoğunluğuna göre sınırlandırılmıştır. Bu işlem trafiği belirlenirken hem Türkiye Finans Bankasının hem de karşı tarafta para transferi gerçekleştirilecek olan bankanın işlem yoğunluğuna bakılmaktadır. 30 dakika geçmesine rağmen EFT işlemleriniz gerçekleşmediyse bu işlemlerinizi verilen kod ile gerekli alanlardan sorgulayabilirsiniz.

Türkiye Finans EFT Yanlış Hesaba Gitti Ne Yapmalıyım?

Türkiye Finans bankasını kullanıyorsanız ve yanlış hesaba EFT işlemi gerçekleştirdiyseniz bu durumu ancak müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğiniz zaman çözebilirsiniz. Bu nedenle Türkiye Finans müşteri hizmetlerine kısa sürede bağlanmanız sonucunda paranızı iade edeceklerdir. Para iade etme şartları belirli kriterlerde gerçekleşmektedir. Bunun ilki paranız eğer bir hesaba transfer edilmediyse bankanın askı işleminde görünecek ve buradan kolayca anında vakit kaybetme durumu yaşamadan paranızı çekebileceksiniz. Para iadesi yapılırken sadece EFT tutarı yapılmaktadır. EFT kesinti ücreti iadesi mümkün değildir. Ayrıca paranız yanlış bir hesaba ulaştıysa banka personelleri sizin adınıza bu kişi ile iletişime geçmektedir. Bu sayede paranızı geri iade etmesi için karşı taraf ile görüşme yapılarak kısa süre içerisinde banka personelleri tarafından bu işlem çözümlenmektedir.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Yücel Dalkılıç

    Türkiye finans katılım Bankası EFT saatleri ile ilgili yazinizdan çok faydalandım gerekli tüm bilgileri buldum yazıda çok teşekkür ederim