«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Vakıf Katılım EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Vakıf Katılım EFT Ücretleri ve Saatleri 2020

Vakıf katılım eft

Vakıf Katılım EFT Ücretleri 2020

Vakıf Katılım Bankası internet bankacılığı, mobil bankacılık işlemlerinde EFT yapıldığı zaman ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Vakıf Katılım Bankası Şube aracılığı ile yapılan EFT ücret kesintisi 5 TL ile 500 TL arasında değişen kesinti ile yapılmaktadır. %1 oranında EFT yapılan tutara bağlı olarak 5 TL den itibaren her yatırılan tutar için aynı oranda artış gösterilmektedir. ATM aracılığı ile yapılan EFT işlemlerinde ücretsiz EFT işlemleri sağlanmaktadır.

Vakıf Katılım Bankası EFT ücretleri BSMW kesintisi hariç tutularak EFT işlemlerine tabi tutulmaktadır. Bu nedenle özellikle şubeden yapılan EFT işlemlerinde BSMW masrafları eklendiği zaman EFT kesintileri % 1 oranından bir miktar daha fazla kesintiye maruz kalabilmektedir.

Vakıf Katılım EFT Saatleri 2020

Vakıf Katılım EFT işlemleri mesai saatleri içerisinde 09.00 ile 17.20 arası gerçekleşmektedir. Bu sayede olabildiğince hızlı şekilde gün içerisinde karşı tarafa para transferi yapabilirsiniz. Şube yolu ile EFT yaptığınız zaman öğle arasında bu işlemi gerçekleştiremezsiniz. Fakat diğer kanalları kullanmanız ile öğle arası zaman diliminde de EFT işlemi yapabilir ve bu zaman diliminde karşı tarafa geçmesini sağlayabilirsiniz. Sadece tatil günlerinde EFT işlemleri beklemeye alınmakta ve bir sonraki iş gününde işlem hesap üzerinden uygulanmaktadır.

Vakıf Katılım EFT Sorgulama 2020

Vakıf Katım EFT sorgulama ile yaptığınız EFT işlemleri güvenlik kazanmaktadır. Bu sayede yapılan EFT işlemlerine ek olarak aynı yaptığınız kanallar aracılığı ile işlemlerinizin takibini gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede de herhangi bir problem yaşanması durumunda anında müdahale etme şansına sahip olursunuz.

EFT Karşı Tarafa Ne Zaman Geçer?

EFT yapıldığı andan itibaren 10 dakika içerisinde iletilme süresi bulunmaktadır. Bazı dönemlerde, özellikle tatil günlerinden bir gün önce ya da özel günlerde bankalar arasında yoğunluk yaşanabilmektedir. Bu yoğunluk trafiğine takılan EFT işlemleri maksimum yarım saat içerisinde yerine ulaşmaktadır.
EFT Yanlış Hesaba Gitti, Ne Yapmalıyım?

EFT sorgulama bölümünden baktığınız zaman EFT işleminin yanlış hesaba yönlendirildiğini görebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken şey bankanın müşteri temsilcisine veya müşteri hizmetlerine ulaşım sağlamaktır. Bu sayede banka personelleri hem yanlış EFT işlemini hem de askıya alınan hesap işlemlerini kısa süre içerisinde düzeltecek ve EFT ücretini tarafınıza ileteceklerdir.

Vakıf Katılım’da EFT Nasıl Yapılır?

İnternet bankacılığı ile mobil bankacılık işlemlerinin kolaylık sağlaması sayesinde hayatımıza pratik ve rahatlık gelmiştir. Vakıf Katılım da EFT işlemleri uygulamasını gerçekleştirirken sizlere şube ve ATM işlemlerinin yanı sıra aynı zamanda da internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetleri de sunmaktadır. Bu sayede Vakıf Katılım EFT işlemlerini gerçekleştirirken tıpkı diğer bankalarda yaptığınız gibi burada da bütün kanalları kullanabilirsiniz.
Şubeden yapılan EFT işlemleri için Vakıf Katılım Şubesine giderek müşteri numarası ya da IBAN numarası ile bankodan işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

ATM, İnternet Şube ve Mobil Şube üzerinden yapılan EFT ile de finansal işlemler, para transferi, EFT işlemleri, tanımlı ya da tanımsız hesaba EFT seçenekleri yolu ile kolaylıkla IBAN numarasını veya banka müşteri numarası, şube kodu gibi bilgileri girdikten sonra yatırmak istediğiniz tutarı belirlemeniz gerekmektedir. Hesabınızda yeterli bakiye bulunmasının ardından EFT işleminiz gerçekleşecektir.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. Yücel Dalkılıç

    Vakıf katılım Bankası EFT saatleri ile ilgili yazinizdan çok faydalandım gerekli tüm bilgileri buldum yazıda çok teşekkür ederim

  2. Yücel Dalkılıç

    Vakıf katılım EFT saatleri konusunda paylastiginiz bilgiler çok olumlu faydalandım gerekli tüm bilgileri buldum yazıda çok teşekkür ederim

  3. Ömer Şahin

    Vakıf katılım Bankası EFT saatleri ve ücretleri konusundaki bilgilendirmeniz çok açıklamalı olmuş sagolun

  4. Ahmet Tekin

    Vakıf katılım Bankası EFT saatleri ile ilgili yazinizdan çok faydalandım gerekli tüm bilgileri buldum çok açıklayıcı paylaşım için teşekkür ederim