«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

cardfinans_otomatik_fatura_ödeme_talimatı_kampanyası

CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası / Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ; Finansbank Ekim ayı için otomatik fatura
ödeme talimatı kampanyası düzenliyor. Sizlerin de bildiği üzere müşteriler bankalar için büyük önem arz ediyor. Aslında her işletme için müşteri kazanmak çok önemlidir. Çünkü işletmeyi ayakta tutan ve ticari faaliyetini sürdürmesini sağlayan müşteridir. Bu nedenle bütün bankalar kredi kartı ve kredi kampanyası düzenlemektedir. Yurdumuzun güzide bankaları arasında her zaman kendine yer bulan Finansbank’ta ekim ayına özel kampanya düzenliyor.

Banka tarafından düzenlenen kampanya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartınız ile ya da QNB Finansbank Vadesiz hesabınız ile vereceğiniz Otomatik Fatura Ödeme Talimatı üzerinedir. CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ile sizlerde 120 TL’ye varan Para puan fırsatından yararlanabilirsiniz. CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası hakkında aradığınız bilgiler haberimizin devamında yer almaktadır. Haberimizi okuyarak Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası hakkında çok daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.

CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası Şartları Nelerdir

Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ile CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası hakkında merak edilen detayları bu başlık altında bulabilirsiniz. Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası için katılım sağlamak isteyenlerin QNB First logolu kredi kartı ile CardFinans kredi kartı kullanıcısı olması gerekiyor. Ayrıca Kampanyaya katılım vadesiz banka hesabı ile vadeli banka hesabı üzerinden de katılım sağlanmaktadır.

finansbank_otomatik_fatura_ödeme_talimatı_kampanyası
QNB Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası Detayları

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası 1 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır. Gerekli şartlara sahip olan kişiler CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ile Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası’na anında katılım sağlayabilirler. Kampanya kapsamında her bir fatura ödeme talimatı 40 TL olarak belirtilmiştir. Ancak bankada otomatik ödeme talimatı olanlar yeni otomatik fatura ödeme talimatları ile katılabilirler. QNB Finansbank müşterisi olmayanlar istekleri dahilinde bankadan vadeli ya da vadesiz hesap açarak kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyasına dilerseniz Finansbank Kredi kartı başvurusu yaparak anında katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca söz konusu olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ile CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası hususunda dilerseniz bankanın resmi web sitesinden bilgiler alabilirsiniz. Bankanın resmi web sitesi adresinden bilgiler almak için url’ye https://www.cardfinans.com/kampanyalar/cardfinans-otomatik-fatura-odeme-talimati-kampanyasi-37334  tıklayınız.

Ayrıca konu hakkında çok daha detaylı bilgileri bankanın iletişim hattını arayarakta alabilirsiniz. Finansbank Müşteri Hizmetleri 365 gün boyunca 7/24 olarak sizlere hizmetler sunmaktadır. Bankanın iletişim hattını günün her saatinde arayabilirsiniz. İletişim hattına erişim sağladıktan sonra  müşteri temsilcilerinden Finansbank Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası ve CardFinans Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası hakkında en güncel bilgileri alabilirsiniz. Finansbank Müşteri Hizmetleri telefon numarası bilgileri için bilgi almak isterseniz url’ye https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html tıklamanız yeterli olacaktır.

İlginizi çekeceğini düşündüğümüz haberlerimiz için aşşağıda verilen url’ye tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Sitemizde günlük olarak yayımlanan ekonomi haberleri, finans haberleri, faktoring haberleri, faktoring şirket ve faktoring firma haberleri, banka haberleri ile altın / euro/ dolar/ BTC ve kripto para haberlerini bulabilirsiniz.

QNB Finansbank kolay adres nasıl tanımlanır : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-kolay-adres-tanimlama/.html

QNB Finansbank EFT saatleri eft ve havale ücretleri : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-eft-ve-havale-saatleri/.html

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.