«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. QNB Finansbank EFT ve Havale Saatleri

QNB Finansbank EFT ve Havale Saatleri

QNB finansbank eft ücretleri

QNB Finansbank EFT Saatleri EFT Ücretleri 2023 / Finansbank Havale Saatleri Havale Ücretleri 2023

Finansbank EFT saatleri ; Bütün banka müşterileri gibi QNB Finansbank müşterileri de Finansbank’ın para transferi saatleri hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Çünkü bütün bankaların EFT saatleri ve Havale Saatleri birbirinden farklılık gösterebilmektedir. Ayrıca bankaların yoğunluk oranına göre EFT nin hesaba aktarılma süresinde de farklılıklar olabilir. Finansbank ile para transferi gerçekleştirmek için Finansbank EFT saatleri ve Finansbank Havale saatlerini bilmek her banka müşterisinin yararına olacaktır. QNB Finansbank EFT ve saatleri, QNB Finansbank Havale saatleri, QNB Finansbank EFT ücretleri ve QNB Finansbank havale ücretleri hakkında merak edilen hususlar haberimizin akışı içinde yer alıyor.

QNB Finansbank EFT Saatleri 2023

Finansbank EFT saatleri 2023 ; QNB Finansbank’ın bütün müşterileri para transferlerini TL, USD veya EURO cinsinden yapabiliyor. EFT saatlerine değinmeden önce kısa bir EFT tanımı yapmamız gerekiyor. EFT’yi kısaca tanımlayacak olursak, EFT bankalar arası para gönderim işlemlerinde yoğunlukla tercih edilen bir metod olarak tanımlayabiliriz. EFT göndericisinin banka hesabı ile EFT alıcısının banka hesabının bağlı olduğu bankalar aynı değilse para gönderme işlemi EFT yöntemi ile kullanılır. EFT işlemleri QNB Finansbank’ın bütün şubeleri başta olmak üzere, QNB Finansbank internet şubesi, QNB Finansbank mobil uygulama veya Finansbank müşteri iletişim merkezlerinde olmak üzere iş günlerinde kolaylıkla yapılmaktadır.

QNB Finansbank vadesiz hesabınızda ya da KMH hesabınızda EFT işleminizi gerçekleştirecek kadar paranız var ise hafta içi mesai saatleri içinde EFT ile para transferinizi yapabilirsiniz.  QNB Finansbank EFT saatleri sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.15 içinde yapılabilmektedir. Hafta sonlarında yada resmi tatil ve bayram günlerinde T.C. Merkez Bankasının kapalı olması nedeniyle bu günlerde para transferi (EFT) işlemleri yapılmayacaktır. Fakat hafta sonları ileri bir zaman tarih ve saat belirleyip EFT işlemini yapabilirsiniz. QNB Finansbank EFT limiti 600.000 TL ile sınırlıdır olmaktadır. Üst sınır olarak belirlenen limite kadar günlük EFT işlemlerinizi basit bir halde yaparsınız.

QNB Finansbank’tan Başka Bankalara Para Transferi ve Finansbank EFT Ücretleri 2023

Finansbank EFT ücretleri 2023 ; Hafta günü iş saatlerinde başka hesaplara para transferini finansbank mobil bankacılık, finansbank telefon bankacılığı, finansbank internet şube ve Finansbank ATM’lerini kullanarak yapabilirsiniz. Finansbank’tan EFT işlemlerinizi sadece iş günlerinde ve EFT saatlerinde yapabilirsiniz. Fakat QNB Finansbank Havale işlemini günün her saatinde yapabilirsiniz. Finansbank’ta bulunan hesabınızdan başka bir bankanın hesabına para transfer işlemi ücretlidir. Bu transfer ücreti göndermek istediğiniz para miktarına göre değişebilir.

Finansbank EFT ücretleri 2023 ; Para miktarının 1000 Türk Lirası veya 1000 Türk lirası altında olması durumunda 0.78 TL, 1000 TL ile 50.000 TL arasında 1.55 TL, 50.000 TL ve üzeri para transferler işleminde ise 19.49 TL işlem ücreti kesiliyor. Finansbank’ta FAST ile para transferi işlemleri ise yanlızca 5000 TL’ye kadar günün her saati yapılabiliyor.

QNB Finansbank Havale Saatleri 2023

Finansbank Havale Saatleri 2023 ; QNB Finansbank havale saatleri ve QNB Finansbank havale ücretlerini açıklamadan önce kısa bir Havale nedir tanımını yapmamız gerekiyor. Havale nedir diye kısaca tanımlayacak olursak Havale, aynı bankalar arası yapılan para transferleri metotudur. Havale işlemlerinin onay süresi EFT işlemlerine göre çok daha kısadır bir zamanda gerçekleşir. Söz konusu olan QNB Finansbank havale yapma işlemi haftanın her günü ve her saati gerçekleştirilir.

Finansbank Havale ücretleri 2023 ; QNB Finansbank havale işlemi ücretsiz olarak yapılmaktadır. QNB finansbank müşterilerine sağladığı avantajlar ile havale işlemlerinizi ücretsiz olarak yapmanızı sağlamaktadır. Finansbank vadesiz hesabınızda veya KMH hesabınızda yeterli para miktarı olduğu takdirde yine aynı bankada hesabı bulunan başka bir hesap sahibine çok pratik ve güvenli şekilde Havale metodu ile para gönderebilirsiniz. Havale işlemlerinde EFT’nin aksine herhangi bir işlem ücreti alınmaz faakat bu havale işlemini KMH hesabınızdan yaparsanız sadece KMH hesabınızın faizini ödersiniz.

EFT Kaç Dakikada Hesaba Geçer?

QNB Finansbank ile yapacağınız EFT işlemleri yalnızca bankanın mesai saatleri içerisinde yapılabilir. Bu işlem bütün bankalarda geçerli olmaktadır. QNB Finansbank’ın Mesai saatleri içerisinde yapılan EFT işlemlerinde gönderilen nakitin alıcının hesabına geçmesi bankaların o zaman içerisindeki yoğunluğuna göre değişebiliyor. EFT işlemleri bankalar arasında olan para transfer işlemi olduğundan dolayı Merkez Bankası’nın onayı gerekiyor. EFT işleminde Merkez Bankasından onay gelmesi 5 ile 30 dakika arasını bulabilmektedir.

QNB Finansbank EFT saatleri, QNB Finansbank EFT ücretleri, QNB Finansbank Havale saatleri ve QNB finansbank havale ücretleri hakkında detaylı bilgiler almak için Finansbank iletişim hattını arayarak bankanın müşteri temsilcilerinden bilgiler alabilirsiniz. Dilediğiniz takdirde www.finanshaberi.net olarak yayımladığımız QNB EFT ve Havale saatleri, QNB Finansbank EFT ve Havale ücretleri başlıklı haberimizin altında bulunan yorum bölümünden bizlere sorularınızı iletebilirsiniz.

QNB Finansbank EFT Sorgulama 2023

QNB Finansbank EFT sorgulama işlemlerini yapmış olduğunuz para transferi işlemleriniz gerçekleştirilemediği zaman yapmak daha uygun olacaktır. Eğer yapmış olduğunuz EFT işlemi 30 dakikayı geçmesine rağmen ve hafta içi mesai saatleri içerisinde bu işlemi yapmış olmanıza rağmen hala gelemediyse sizler de QNB Finansbank EFT sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. QNB Finansbank mobil bankacılık ya da internet şubesi bankacılığı yolu ile para transferleri EFT sorgulama bölümü kullanılarak yapmış olduğunuz EFT işleminin gidişat durumunu öğrenebilirsiniz.

Bunun ile uğraşmak istemiyor iseniz direkt olarak telefon bankacılığını kullanarak QNB Finansbank müşteri hizmetlerini aradığınız zaman EFT işleminizi yönlendirmeler sonucunda sorgulayabilirsiniz. Bunun sonucunda yanlışlık var ise düzeltilmesini veya hesabınıza paranın tekrar iade edilmesini takip ettiğiniz zaman müşteri hizmetlerinde yer alan yetkililer EFT işlemleriniz için size kısa süre içinde yardımcı olacaklardır.

finansbank kredi kartı temassız ödeme özelliği : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-kredi-karti-temassiz-ozelligi-acma/.html

finansbank mobil temassız ödeme açma: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/finansbank-kredi-karti-mobil-temassiz-odeme-acma/.html

finansbank iletişim hattı: https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/qnb-finansbank-musteri-hizmetleri-0850-222-0-900/.html

qnb finansbank mobil şube: https://www.qnbfinansbank.com/724-bankacilik/qnb-mobil

 

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.