«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Halkbank Kredi Kartı Borçlarını Yapılandırıyor

Halkbank Kredi Kartı Borçlarını Yapılandırıyor

Kredi Kartı Mağdurlarına Halkbank’tan Müjdeli Haber

Değerli okuyucularımız kredi kartı borçlusu iseniz veya daha açık yazacak olursak eğer sizlerde kredi kartı olmuş iseniz bu haber sizler için çok büyük önem taşımaktadır. Bunda önce kredi kartı borçlarını yapılandırma adımını ilk atan banka T.C. Ziraat Bankası olmuştu. Ziraat Bankasını takiben yine ülkemizin önde gelen bankalarından birisi olan Vakıfbank’ta kredi kartı mağdurları için yapılandırma kararı aldığını duyurmuştu.

Şimdi ise yine Ülkemizin en köklü Bankalarından hatta bir Devlet Bankası olan Halkbank kredi kartı mağduru vatandaşlarımız için kredi yapılandırma kararı alarak alınan bu kararı ilk olarak kendi sitesinden yayımlamış daha sonra ise görsel medya ve yazılı medya yolu ile kredi kartı borcuna ilişkin açıklama yaparak kamuoyuna duyurmuştur. Yine Devlet Bankası olan Halkbankın kredi kartı yapılandırma yoluna gitmesi ile bu hususta kredi mağduru vatandaşlarımıza elini uzatan Banka sayısı 3 olurken bu üç bankanın da Devlet Bankaları olması vatandaşlar tarafından da memnuniyet ile karşılanmış ve bir çok kredi kartı mağduru olan vatandaşımızın tabiri caizse imdadına yetişmiştir. Sizlerinde bildiği üzere kredi kartı mağduru olan vatandaşlarımızın sayısı geçim sıkıntısından kaynaklanan sebeplerden dolayı son bir yılda %25 daha fazla artış göstermiştir.

Halkbank 1.10 Faiz Oranı İle Kredi Kartı Borçlarınızı Yapılandırıyor

Değerli okuyucularımız Ziraat Bankası ve Vakıfbank 36 aya kadar 1.10 faiz 60 aya kadar ise 1.20 faiz oranı ile kredi kartı borçlarınızı yapılandırma kararı almıştı. Halkbank’ta kredi kartı mağduru olan vatandaşlarımız için kredi yapılandırması yaptığını açıkladı. Bankadan yapılan açıklamaya göre diğer bankalara oranla 36 ayın üstüne de 1.10 faiz uygulamaktadır. Halkbank’tan yapılan açıklama doğrultusunda kredi kartı mağduru olan vatandaşlarımız borçları 60 aya kadar 1.10 faiz oranı ile yapılandırılacaktır. Bu işlem için gelir göstermeniz yeterli olacaktır.

Kredi Yapılandırma Ve Kredi Alımı

Göstermiş olduğunuz gelir doğrultusunda Halkbank sizin adınıza borlu olduğunuz kredi kartı borcunu ödeyerek sizlere sağlayacağı krediyi ihtiyaç kredisi olarak yansıtacak eve 60 aya kadar 1.10 faiz uygulayacaktır. Banka sizlere parayı nakit olarak vermeyecek sizin gösterdiğiniz kredi kartı borcunu borçlu olduğunuz bankaya ödeyecektir. Sizlerde kredi kartı borçlusu iseniz mutlaka Halkbank’a uğramalı ve muazzam olan imkandan yararlanmalısınız. Yoksa bu günün geçim şartları altında kredi kartı mağduru olduktan sonra bu borcu düzenli ödemek veya kapata bilmek gerçekten çok zor bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *