«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ICBC Bank 2019 Yılı Hesabı Avantajları

ICBC Bank 2019 Yılı Hesabı Avantajları

icbc-

ICBC Bank Altın Hesabı Açmanın Önemi

Değerli okuyucularımız son zamanlarda giderek artan hırsızlık olaylarına karşı sizlerde yapmış olduğunuz veya bundan sonra yapacak olduğunuz birikimlerinizi veya altınlarınızı güvence altına almak sıfır risk ile garanti altında korumak istiyorsanız eğer bu zamana kadar yapmış veya yapacak olduğunuz altın birikimlerinizi evde tutmak veya yastık altında saklamak yerine bankaların altın hesaplarına yatırarak hem çok daha güvenli olarak saklayacaksınız hemde internet üzerinden yapacağınız alım ve satımlar dahilinde kazancınıza çok daha fazla kazanç ekleye bilirsiniz.

Bu hususta bütün mevduat hesaplarında bankalar arasında en yüksek mevduat faizi veren bankaların başında gelen ICBC’ de yapmış olduğunuz veya yapacak olduğunuz birikimlere en yüksek faizi veren Bankaların başında gelmektedir. Ülkemizde bütün mevcut il ve ilçelerde şubesi bulunan banka bilindiği üzere bir çin bankası olmakla beraber dünyanın en çok nakit parası olan bankalardan bir kaçının içinde başı çekmektedir.

ICBC Bankasının altın hesabı çok yönlü olmakla beraber en bilinenleri vadesiz olan altın hesabı birde vadeli mevduat altın hesabıdır. Vadesiz olan altın hesabınız da faiz alamazsınız fakat bankanın size sağladığı bütün bankacılık işlemlerinde ücretsiz fayda sağlaya bilirsiniz. Vadeli mevduat altın hesabında ise bankanızın size vermiş olduğu yüksek faizden fayda sağlaya bilir ayrıca bankanızın sağladığı bütün bankacılık işlemlerini ücretsiz yapabilir ayrıca internet bankacılığını kullanarak altın alım ve satımı yaparak kazancınıza çok daha yüksek tuta bilirsiniz.

ICBC Bank’ta Altın Hesabı Nasıl Açılır?

ICBC Bankasından altın hesabı açmanız için öncelikle bankadan TL hesabı açmanız gereklidir. Bankanızdan TL hesabı açtıktan sonra dilediğiniz altın hesabını açtırarak aktif edersiniz. Son işleminiz ise eğer altın alıp satarak kazancınıza kazanç eklemeniz için Bankanızın internet bankacılığı şifresini almanız gereklidir. Bu husus ta yatırım yapmak isteyen kişilere şimdiden bol kazançlı günler dileriz…

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *