«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Anadolubank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Anadolubank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

anadolubanktüketici

Anadolubank Tüketici Kredisi 2020

Anadolu bankası 1961 yılından beridir 170 şubesi ile hizmet vermektedir. Kolay bankacılık hizmeti sayesinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz, uygun faizli kredi çekimlerinden faydalanabilir ve çeşitli kampanyalarla birikiminizi yapabilirsiniz. Son zamanlarda Anadolu Banka müşterilerinin acil ihtiyaçlarına çare olmak için tüketici kredisi imkânı sunmaktadır. Tüketici kredisinden nasıl yararlanabileceğinizi, kredi hesaplamalarınızı ve faiz oranlarını bu yazımıza detaylı bir şekilde bulabilirsiniz.

Anadolu Bank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

AnadoluBank tüketici kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız önce kredinizi hesaplamalısınız. Hesaplamanızı Anadolu Bank şubelerinden, mobil uygulamadan ve resmi internet adresi üzerinden hesaplayabilirsiniz. Anadolu Bankası müşterisi olmadan da şubelerden ve resmi internet adresi üzerinden hesaplayabilirsiniz. Mobil uygulamayı kullanarak hesaplama yapacaksanız Anadolu Bankası müşterisi olmalısınız. Size en yakın Anadolu Bankası şubelerine giderek ihtiyacınıza göre ve güncel faiz oranları ile kredi hesaplaması işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Anadolubank Tüketici Kredisi Faiz Oranları 2020

Anadolu Bankası müşteri temsilcinizden tüketici kredinize özel kampanyalardan da haberdar olabilirsiniz. Şube sayısının ülkemizde azlığından dolayı şubelerde çok sıra bekleyebilirsiniz. Sıra beklemek istemiyorsanız mobil uygulamadan ve resmi internet adresinden hesaplayabilirsiniz. Mobil uygulamayı ‘Anadolu Bank’ adıyla Google Play Store’ dan ve AppStore’ dan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra tüketici kredinizi hesaplamak için bireysel giriş yapmalısınız. T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle bireysel girişinizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Anadolu Bankası internet adresine ise www.anadolubank.com.tr adresinden giriş yapabilirsiniz. Anadolu Bankası tüketici kredisine başvuru da bulunmayacağınız için bireysel giriş yapmayabilirsiniz. Bundan sonra yapacağınız her işlem hem internet adresinden hem de mobil uygulama için geçerlidir. Sayfanın ana yüzündeki ‘Krediler/ Hesaplama’ sayfasına girmelisiniz. Karşınıza çıkan hesap makinesi görünüşlü Anadolu Bankası hesaplama aracından tüketici kredinizi kolayca hesaplayabilirsiniz.

Anadolu Bank tüketici kredisi limit aralığı 1.000 TL ile 100.000 TL arasında değişmektedir. Kredi notuna uygun olarak çıkabilen Anadolu Bank tüketici kredisi kredi faiz oranı %1, 18 olarak belirlenmiştir. 1 ay ile 60 ay arasında vade imkanı bulunmaktadır. Müşterilerin diledikleri şekilde vadelendirilen ve buna uygun taksitlendirme yapılarak aynı faiz oranı üzerinden kolay bir şekilde 2020 yılı için Anadolu bank tüketici kredisi hesaplama işlemi aylık ve toplam ödeme şeklinde yapılabilmektedir.

Anadolu Bank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Anadolu Bankası tüketici kredinizi sağlıklı bir şekilde hesapladıktan sonra başvuru da bulunabilirsiniz. Tüketici kredisi başvurunuzu Anadolu Bank şubelerinden ve Anadolu Bankası çağrı merkezinden gerçekleştirebilirsiniz. Anadolu Bankası şubelerine giderken yanınıza pasaportunuzu, kimlik belgenizi veya sürücü belgenizi alabilirsiniz. Müşteri temsilcinizin size verdiği başvuru formunu ve kişisel bilgi kağıdını eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız. Bu adımları tamamladıktan sonra tüketici kredinize kolayca başvuru da bulunabilirsiniz. Anadolu Bankası çağrı merkezi aracılığı ile daha kolay tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Anadolu Bankası çağrı merkezine 0 850 222 55 50 numara ile bağlanabilirsiniz. Yoğunluğu beklemeden direk başvuru yapmak için 4’ ü tuşlamalısınız. Müşteri temsilcinize direk bağlanarak Anadolu Bankası tüketici kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *