«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Şekerbank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

Şekerbank Tüketici Kredisi Faizleri 2020

şekerbanktüketici

Şekerbank Tüketici Kredisi 2020

Şekerbank Bankasından tüketici kredisine başvurmak istiyor ama nasıl yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Kredi hesaplamalarınızı, kredi faiz oranlarınızı ve nasıl başvuracağınızı ‘Şekerbank Tüketici Kredisi Faizleri 2020’ adlı bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Şekerbank Tüketici Kredisi Hesaplama 2020

Şekerbank tüketici kredinizi www.sekerbank.com.tr adresinden hesaplayabilirsiniz. Şekerbank müşterisi olmadan ya da Şekerbank bireysel giriş yapmadan ‘Şeker Hesaplama Aracından’ tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz.

Şekerbank tüketici kredisi minimum 1000 TL ile maksimum 50.000 TL limiti arasında tüketici kredisi sunmaktadır. Vade farkları hesaplanırken taksit ödemeleri vadelendirme işlemlerine bağlı olarak ve çekilen kredinin limitine bağlı olarak sunulmaktadır. Minimum 3 ay ile maksimum 60 ay arasında tüketici kredisi vadelendirme seçeneği işlemektedir. Şekerbank tüketici kredisi faiz oranı %1,79’ dan başlamaktadır.

Şekerbank Tüketici Kredisi Başvurusu 2020

Yukarıda bahsettiğimiz sorunları yaşıyorsanız kolayca Şeker Bank tüketici kredisine başvuru da bulunabilirsiniz. Şeker Bank Tüketici kredisine nerelerden ve nasıl başvuru yapacağınızı bilmiyorsanız yazımın bu bölümünden adım adım takip ederek kolayca tüketici kredisinde başvurabilirsiniz. Öncelikle Şekerbank tüketici kredinizi çağrı merkezinden, şubelerden, internet üzerinden ve son olarak Şeker mobil uygulamasından yapabilirsiniz. Şekerbank çağrı merkezine bağlanmak için 0 850 222 78 78 numarasını aramalısınız.

Şekerbank çağrı merkezine 7 gün 24 saat boyunca arayabilirsiniz. O günkü yoğunluğa bağlı olarak Şekerbank müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Şekerbank müşteri temsilcinize bağlandıktan sonra Şekerbank tüketici kredisi başvuru isteğinizi dile getirmelisiniz. Müşteri temsilcinizin sizden istediği kişisel bilgilerinizi söylemelisiniz. Ardından tüketici krediniz hakkında kredi faiz oranlarınızı öğrenebilirsiniz. Faiz oranlarınıza göre, seçtiğiniz vade süreleri ile tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Son olarak müşteri temsilciniz sizden Şekerbank telefon bankacılığı şifrenizi istemektedir. Telefon Bankacılığı şifrenizi sadece Şekerbank şubelerinden alabilirsiniz.

Eğer Şekerbank telefon bankacılık şifrenizi unuttuysanız müşteri temsilcinizin güvenlik sorularına doğru cevap vermelisiniz. Telefon bankacılık şifrenizi doğru bir şekilde söyledikten sonra Şekerbank tüketici kredisi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Telefon bankacılık şifrenizi ilk defa alacaksanız Şekerbank şubelerine gitmelisiniz. Şekerbank şubelerinden de Tüketici kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Şekerbank müşteri temsilcinize Kimlik fotokopinizi ve Şekerbank kartınızı vermelisiniz. Sizden istenen tüketici kredi başvuru formlarınızı doldurmalısınız. Formlarınızı doldurduktan sonra anında Şekerbank Tüketici kredisine sahip olabilirsiniz.

Bu adımların yanında çevrimiçi olarak anında Şekerbank tüketici kredinizi açabilirsiniz. Kredinizi açarken aynı zamanda kredi hesaplamanızı yapabilirsiniz. Bu yolla tüketici kredisine başvuru da bulunmak istiyorsanız Şeker mobil uygulamasından veya Şekerbank resmi internet adresinden giriş yapmalısınız. İki yolu da kullanırken bireysel bankacılık şifresine sahip olmalısınız. Bireysel bankacılık şifrenizi ‘Şifremi Unuttum’ bölümünden alabilirsiniz. İlk defa Şekerbank bankacılık şifrenizi alıyorsanız yine aynı sayfa üzerinden almalısınız. Sisteme giriş yaptıktan sonra ‘Krediler’ sayfasını açmalısınız. Krediler sayfasında sol en alt bölümden tüketici kredinizi hesaplayabilirsiniz. Sayfanın sağ tarafında ise online olarak Tüketici kredisine başvurabilirsiniz. Sağ tarafa tıklayarak Şekerbank tüketici kredinizi doldurarak kolayca kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *