«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Fibabanka’nın Anlaşmalı Olduğu Kurumlara Sağladığı Avantajlar

Fibabanka’nın Anlaşmalı Olduğu Kurumlara Sağladığı Avantajlar

FİBA

Değerli okuyucularımız bankalar kurumlarla anlaşmalar yaptığı takdir de bazı avantajlar saplamaktadır. Fakat Fibabanka’nın anlaşmalı olduğu kurumlar bize bazı bankaların anlaşmalı olduğu kurumlardan daha şanslı ve avantajlı gibi geldiği için bu konuda sizlerin de bilgilenmesi için bugünkü yazımız da Fibabanka’nın anlaşmalı olduğu kurumlara sağladığı avantajlardan bahsetmek istedik.

Fibabanka Hangi Kurumlarla Anlaşmalı

Fibabanka’nın anlaşma yaptığı kurumlar Türkiye Sigorta Acenteleri Federasyonu, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Düzce ve Gebze Ticaret Odaları, Farklı esnaf odaları ile Meslek Odaları, Ekonomi Bakanlığı, Multinet ve Kosgep bulunmaktadır. Bu kurumların üyeleri ile personelleri Fibabanka’nın sağlamış olduğu avantajların hepsinden yararlana bilmektedir. Şimdi Fibabanka’sı bu kurumların üye ve personellerine ne tür avantajlar sağlamış onları bütün ince ayrıntısına kadar yazalım.

Fibabanka’nın Sağladığı Avantajlar Nelerdir

Fibabanka yapmış olduğu anlaşma kapsamın da TESK üyelerini, TESK Kart ile destekliyor. Tüsaf üyesi olan sigorta acenteleri de bu anlaşma kapsamın da Fibabanka’nın kendilerine özel uyguladıkları destek ve olanaklardan  fayda sağlaya bilmektedir. Aynı zaman da Meslek odaları, esnaf ve sanatkar odası üyesi durumun da bulunan KOBİ’ler çok uygun kredi türlerinden ve bol niteliği ile özelliği olan temel bankacılık hizmetlerinin tümünden  yararlana bilmektedirler. Fibabanka’nın yapmış olduğu anlaşmaya istinaden TİM üyesi ile personellerine özel bankacılık ürünleri ve bankacılık hizmetleri de Fibabanka tarafından sağlanmaktadır. Söz konusu olan anlaşma hususun da Gebze ve Düzce Ticaret Odalarının üyeleri olan işletme sahipleri de Fibabanka’nın sunmuş olduğu ayrıcalıklar ve bütün bankacılık hizmetlerinin hepsinden yararlanmaktadır. T.C. Ekonomi Bakanlığı’na bağlı Teşvik ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü’nün sağladığı Fibabanka aracılığıyla sunuluyor. KOSGEB’İn Eş Finansman Kredi Programı adındaki ürünü ile Fibabanka daha önce KOSGEB’Den destek almış olan KOBİ’lere uygun faizli kredi kullanılmasını sağlamaktadır. Söz konusu olan anlaşma doğrultusun da Multinet ile yapılan işbirliği kapsamında üye işyerlerine özel olarak avantajlı hale getirilen fiyatlar veriliyor.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *