«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. ING Banka Hesabı Kapatma

ING Banka Hesabı Kapatma

ing-banka-hesabı-nasıl-kapatılır

ING Banka Hesabı Kapatma Yöntemleri / İNG Hesap Kapatma

Sizler de ING Banka hesabı kullanıcısı iseniz fakat aktif kullanıcılık yapmıyor iseniz ING Banka hesabı kapatma işlemini öneririz. Kapatılan ING Banka hesapları kredi notunuzda bir nebze de olsa iyileşme sağlayacaktır. ING Bankası uzun yıllardır varlığını sürdürmüş bir banka olarak ülkemizde yer almaktadır. Çok sayıda müşterisi bulunmaktadır. Aktif hesapların yanında açılıp kullanılmayan yani aktif olmayan ING Banka hesapları da yer almaktadır. Bu hesapların kişilerin kredi notunu düşürmemesi adına kapatılması gerekmektedir.

Bu sayede sizler de yeni banka hesabınız ile daha aktif bir şekilde finansal durumunuzu kontrol edebileceksiniz. Her açılmış banka hesabı kişilerin finansal durumları üzerine getirmiş olduğu bir yükten ibarettir. Bu nedenle kullanılmayan fakat açılmış bir köşede duran banka hesaplarının kapatılması demek kişinin yüklerinden kurtulması anlamına gelmektedir. ING Bank Banka hesabı kapatma isimli yazımızdan yararlanarak sizler de hesabınızı nasıl kapatmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

ING Şubelerinden Banka Hesabı Kapatma

ING Bankası şubelerine giderek hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesap kapatma talebinde bulunmak için açtığınız şubeden talepte bulunmanız gerekebilir. Eğer şehir dışında iseniz adres değişikliği ile hesap kapatma talebinde bulunabilirsiniz. Şehir dışında olduğunuza air bir belge imzalayabilirsiniz. ING Bank hesabınızda paranız bulunuyorsa ING ATM ‘lerinden paranızı çekebilirsiniz. Diğer bir yol olarak ING bank mobil uygulamasından paranızı farklı bir banka hesabınıza aktarabilirsiniz.

Hesabınıza ait borç bulunmuyorsa şubelerden hesap kapatma talebi oluşturabilirsiniz. Hesap kapatmadan önce gerekli işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra ING Bank hesabınızı kapatabilirsiniz. ING Bank hesap kapatma talebinden 7 gün gibi bir süreçte hesabınız kapatılacaktır. Bu askıya alınan 7 gün içerisinde banka kartınızı kullanamazsınız. ING Banka hesabınıza ait telefon ya da e-mail hesabınıza hesabınız hakkında bilgi gelecektir. Eğer ‘hesabınız kapatılmıştır’ diye mesaj gelmediğiyse şubelere gidip hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz.

ING Mobil Bankacılık ile Hesap Kapatma Nasıl Yapılır

ING mobil, ING Bankasının mobil bankacılık hizmetidir. Bankanızı yanınızda taşımanızı ve kolayca finansal işlemlerinize sağlamanıza yardımcı olabilir. Mobil uygulaması  iPad , iPhone  ve Android cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Mobil uygulamasını Windows Store ‘a göre uyumlu değildir. ING mobil uygulamasına internet şubesi kullanıcı kodunuz ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı kodunuzu ve şifrenizi hatırlamıyorsanız ING Bank adresinden edinebilirsiniz. Eğer mobil bankacılığa ilk defa girecekseniz bahsedeceğim belirli adımlarını takip edebilirsiniz. ING Bank sitesine girerek sağ tarafta cep şifreye tıklamalısınız. Bilgisayar ekranınızda tek kullanımlık şifre oluşacaktır.

Kullanıcı adınız ve bu şifre ile siteye giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra telefonunuza bildirim gelebilir. Telefonumdaki bildirime ‘evet ‘ diyerek otomatik olarak telefonunuzdan sisteme girebilirsiniz. Uygulamanın şifre bölümünden size özel 6 haneli şifrenizi oluşturabilirsiniz. Uygulamaya güvenli bir şekilde giriş çıkış yaptıktan sonra her türlü para giriş çıkış işlemlerinizi halledebilirsiniz. Sadece parasal işlemlerinizi değil, hesap açma – kapatma işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz. Hesaplarım bölümünden hesap kapatma talebinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Talebinizi oluşturduktan sonra 7 gün içerisinde banka hesabınız kapatılacaktır.  Bu askıya alınan 7 gün içerisinden ING Mobil uygulamasından işlem yapamazsınız.

ıng mobil şube url: https://www.ing.com.tr/tr/ing/7-24-bankacilik/ingmobil

ıng-banka-hesabı-nasıl-kapatılır
İNG Mobil İle Banka Hesabı Kapatma

Telefon Bankacılığı ile Hesap Kapatma İşlemleri

0850 222 0 600 numaralı ING bankası çağrı merkezini arayarak müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz. ING Bank müşteri temsilcileri 7 gün 24 saat iletişime geçebilirsiniz. Müşteri hizmetlerine bağlanarak hesap kapatma talebi oluşturabilirsiniz. Hesap kapatma talebiniz için kullanıcı kodunuzu ve şifrenizi bilmelisiniz. Eğer bu bilgilere sahip değilseniz en yakın ING Bank şubesinden temin edebilirsiniz. Kurumsal işlem gerçekleştirecekseniz şubelere gitmenize gerek yok. Kurumsal internet şifrenizi www.ıngbank.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Sitede ‘Anında Şifre ‘ menüsünden ‘kurumsal şifre ‘ menüsünü seçebilirsiniz. Seçtiğiniz tek kullanımlık kurumsal şifreyi ING mobil uygulamasından değiştirmelisiniz. Size özgü bir şifreyle işlem yapabilirsiniz. Size verilen tek kullanımlık şifreyle hesabınızı kapatma talebinde bulunamazsınız. Bulunduğunuz talepten 7 gün içerisinde hesabınız kapatılacaktır.

İnternet Bankacılığı ile Hesap Kapatma

ING Bankası resmi internet sitenize girerek banka hesabınızı kapatabilirsiniz. Hesaplarım bölümünden ING Hesap kapatma talebi oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz talep doğrultusunda 7 gün içerisinde hesabınız kapatılacaktır. Hesabınız hesap kapatma talebine uygun değilse gerekli işlemlerden sonra kapatılacaktır. Bilgisayarınızda ve mobil cihazlarınızda aynı menü ve seçeneklerini bulabilirsiniz. İnternet bankacılığı hizmetini şifre veya QR kod aracılığı ile kullanabilirsiniz. Şifreye sahip değilseniz siteden ‘ Anında Şifre ‘seçeneğine girmelisiniz. ING banka kart numaranızı ve cep telefon numaranızla geçici şifreye sahip olabilirsiniz. QR kodu kullanmak için ING Mobil uygulamasını indirebilirsiniz. ING mobil uygulamasından QR kodu okutarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Sisteme girdikten sonra işleminizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Hesap Türleri ve Hesap Kapatma-Silme İşlemleri

ING Bankası hesap türleri vatandaşlarımız tarafından çok rağbet görmeye başlayan banka hesapları olmaya devam etmektedir. Özellikle ING Turuncu hesap ve ING E Turuncu hesap bu banka hesaplarının başında gelen banka hesap çeşitleri olmaktadır. Şimdi ING bankasının en çok kullanılan banka hesabı çeşitlerini sırası ile açıklayalım.

  1. ING Vadesiz TL Hesabı Kapatma
  2. ING Vadeli Mevduat Hesabı Kapatma
  3. ING Maaş Hesabı Kapatma
  4. ING Vadeli ve Vadesiz Altın Hesabı Kapatma
  5. ING Vadeli ve Vadesiz Döviz Hesabı Kapatma
  6. ING Turuncu Hesap Kapatma
  7. ING E-Turuncu hesap Kapatma
  8. ING Yatırım fonu hesabı Kapatma

Sizlerinde gördüğü gibi ING bankasının bir çok hesap türü bulunmaktadır. Bu hesaplardan en çok kullanılan Turuncu hesap ve ING E-Turuncu Hesap hakkında bilgi almak isterseniz eğer sitemizin haber arama kısmından bu hesaplara ulaşa bilir ve hesaplar hakkında bütün bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. ING  hesap kapatma işlemlerinde üst yazıda numaralı olarak belirtmiş olduğumuz banka hesaplarını aynı metotlar ile kapatmanız mümkün olmaktadır. ING banka hesapları içerisinde banka hesabı kapatma işleminde tek farklılık gösteren hesap ING maaş hesabı olmaktadır. Maaş hesabı kapatma hususunda bilmeniz gerekenleri bir alt yazı ile sizlere açıklamak istiyorum.

Maaş Hesabı Nasıl Kapatılır / ING Maaş Hesabı Kapatma

ING Maaş hesabı kapatma işlemleri bütün bankalarda olduğu gibi aynı yol ve yöntemler izlenerek kapatıla bilmektedir. ING maaş hesabı bulunan ve ING maaş hesabı kapatma işlemini gerçekleştirmek isteyen banka müşterileri Özel şirkette çalışıyorlar ise kendi maaş hesabı kapatma dilekçelerine şirketin muhasebecisi tarafından yazılan maaş kapatma üst yazısı ile şirketin anlaşmalı olduğu ING bankası şubesine giderek maaş hesabını kapata bilmektedirler. Kamu kurumunda çalışanlar ise yine kendilerine ait ING hesap kapatma dilekçelerine kurum mutebeti tarafından üst yazı ile bankaya yazılan maaş hesabı kapatma yazısını ekleyerek  anlaşmalı olunan ING bankası şubesine giderek ING Maaş Hesabı kapatma işlemlerini gerçekleştire bilmektedirler.

İletişim Hattı Üzerinden Hesap Kapatma Bilgilerini Alabilirsiniz

ING Banka hesabı kapatma, döviz hesabı kapatma, ING Maaş hesabı kapatma ve ING vadeli ve vadesiz hesap kapatma işlemleriniz için ING iletişim hattını arayarak bilgiler alabilitsiniz. ING iletişim hattı sizlere günün her saati hizmet ve destekler vermektedir. ING iletişim hattını arayarak bütün banka ve bankacılık işlemleriniz için destek ve bilgiler alabilirsiniz. İletişim hattı 365 gün 7/24 olmak üzere aktif olarak hizmetler sağlamaktadır.

ıng iletişim hattı : https://www.finanshaberi.net/banka-haberleri/ing-iletisim-hatti-ing-direkt-baglanma/.html

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *