«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Burgan Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Burgan Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

burgantaşıt

Burgan Bank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Burgan Bank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası yazımız, Burgan Bank’ ın kendi müşterilerine özel olarak sunmuş olduğu taşıt kredisi kampanyasının 2020 yılına özel avantajlarından bahsetmektedir. Bu sayede Burgan Bank müşterileri ya da Burgan Bank müşterisi olmak isteyen kişiler taşıt kredisi başvurusunda bulunabilir. Kolay ödeme planı çıkarılarak, gerekli başvuru koşulları sağlandığı takdirde Burgan Bank müşterilerine özel olarak sunulan faiz oranları ve vade oranları ile birlikte artık bir araç sahibi olabilmeniz kesinleşecektir.

Özellikle araçların artık bir ihtiyaç haline geldiği günümüzde birikim yapmak da zorlaşınca herkesin başvurduğu yöntem olan taşıt kredisi ile birlikte her zaman uzun sürecek olan kampanyadan yıl boyunca yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

BURGAN Bank taşıt kredisi 0 km taşıt kredisi ve 2. El taşıt kredisi olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Her iki aşamada da farklı kredi faiz oranları işletilmektedir. Burgan Bank 0 km. taşıt kredisi ve Burgan Bank 2. El taşıt kredisi TL cinsinden değer kazanan ya da kaybeden, yani TL ye endeksli bir kredidir. 0 km. taşıt kredisi 2020 yılı için maksimum 60 ay vade ile kredilendirilmektedir. 3 ay ile 60 ay arasında taksitlendirme imkanı ile vade seçeneğinde bulunmak mümkündür. 0 km. satın alınacak aracın değeri 100.000 TL ye kadar olduğu zaman Burgan Bank 0 km. taşıt kredisi aracın değerinin % 70 oranını karşılamaktadır. 100.000 TL yi aşan durumlarda ise, aracın değerinin % 50 si taşıt kredisi kapsamında karşılanmaktadır. Burgan Bank adına alınmış olan araçlarda rehinli kasko sigorta işlemi de yapılmaktadır.

Burgan Bank 2. El araç için taşıt kredisi başvurusunda bulunan kişilerde de aracın fiyatı 100.000 TL ye kadar olduğunda taşıt kredisi aracın fiyatının % 70 oranında çıkmaktadır. Ancak 100.000 TL yi aşması durumunda da % 50 oranında kredi çıkmaktadır. Bu miktarlar göz önünde bulundurularak taşıt kredisi için çıkacak olan % 70 ya da  % 50 oranlarından geriye kalan limitler için ekstra ihtiyaç kredisi çekebilmeniz de mümkün olmaktadır.

Burgan Bank Taşıt kredisi faiz oranları 0 km. araçlarda 1, 74; 2. el araçlarda ise 1, 76 olarak değişiklik göstermektedir. Verilen faiz oranları kredinin çekileceği vade farkına oranla da değişim göstermektedir.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

BURGAN Bank taşıt kredisi hesaplama işlemi yapılırken çekilecek olan tutar ve kredi vade miktarı göz önünde bulundurularak hesaplama yapılmalıdır. 30.000 TL ile 100.000 TL ye kadar olan araçlar 0 km ya da ikinci el olma durumlarına göre farklı kredi faiz oranlarından değerlendirmeye alınmaktadır. Aracın değerinin 100.000 TL yi aşması durumunda ise, çekilen kredi taksit oranına göre farklı faiz oranından işleme alınmaktadır. Sizler de hesaplama araçları kullanarak hem Burgan Bank’ ın güncel sitesinden hem de şube aracılığı ile Burgan Bank taşıt kredisi hesaplama 2020 yılına özel avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Hesaplama araçlarının vadelendirme imkanına göre farklılaşması ve bu kapsamda sunulan seçenekler ile kredi ödeme limitlerinizi, kredi ödeme taksitlerinizi kendiniz hesaplama araçlarını kullanarak belirleyebilirsiniz.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

BURGAN Bank Taşıt Kredisi başvurusunda bulunabilmek için öncelikli olarak Burgan Bank hesabı açtırmanız gerekmektedir. Bu kredinin bağlı bulunacağı bir vadesiz hesabınızın olması gerekmektedir. İnternet bankacılığı, mobil bankacılık ve şube aracılığı ile BURGAN Bank Taşıt kredisi başvurusunda bulunulmaktadır. Başvurunun olumlu değerlendirilmesi halinde şubeye gelerek gerekli evraklar ile birlikte imza işlemleriniz tamamlayarak kredinizi çekebilmeniz mümkündür.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *