«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Akbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

Akbank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası

garantitaşıt

Akbank Taşıt Kredisi 2020

Akbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları, Akabank 2020 Taşıt Kredisi Kampanyası, Akbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020, Akbank Taşıt Kredisi Başvurusu, Akbank 2. el taşıt kredisi kampanyası ve taşıt kredisi başvuru evrakları hakkındaki bütün bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Akbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2020

Araç sahibi olabilmek artık herkesin ihtiyacı ve bu ihtiyaç doğrultusunda da hayallerini süsleyen gereksinimidir. Sizler de 0 ya da ikinci el bütçenize uygun olarak bir araç alabilmek için para birikimi yapamıyor musunuz? O halde bankaların sunmuş olduğu taşıt kredisi imkanlarından yararlanmalısınız. Kredi notunuza uygun olarak araç alabilmek için bankaların taşıt kredisini karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca ister kendi bankanızın imkânlarından yararlanarak isterseniz en düşük kredi notu ile ya da kredi faiz oranı ile kampanya sunan bankadan hesap açtırarak sizler de 2020 taşıt kredisi kampanyası hakkında bilgi edinebilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

Hayallerinizdeki arabaya Akbank taşıt kredisi ile sahip olabilirsiniz. Taşıt kredinize uygulanacak cazip faiz oranlarınızın yanında taşıt kredisi kampanyalarından yararlanabilirsiniz. AKBANK taşıt kredisi için merak ettiklerinizi ‘AKBANK 2020 TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI’ adlı bu yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Akbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2020

Akbank Taşıt kredisi faiz oranları 2020 yılındaki geri ödemeli kredi tutarınızın vade sürelerine bağlı değişiklik göstermektedir. Akbank taşıt kredinizi 60 aya varan vade seçenekleri ile ödemenizi yapabilirsiniz. Taşıt kredinizin ilk 48 ayınıza kadar yüzde 1,05 oranında faiz uygulanmaktadır. Vade aralığınız 48 ay üzerinde seçtiyseniz yüzde 1,06 oranında faiz uygulanacaktır. Akbank taşıt kredisi tutarınız 120.000 TL’ sinden fazla ise kredi tutarınıza yüzde 1,05 oranında faiz uygulanmaktadır.

Akbank Taşıt Kredisi Hesaplama 2020

Taşıt kredisi hesaplama işleminizi Akbank web adresinden ve kredi hesaplama araçları bulunan siteler üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kredi hesaplama aracı bulunan siteler üzerinden yapıyorsanız Akbank taşıt kredisi hesaplama 2020 yılına ait güncel faiz oranınızı bilmelisiniz. Taşıt kredisi faiz oranlarınızı bilmiyorsanız Akbank web adresini tercih edebilirsiniz. Bireysel giriş yapmadan veya Akbank müşterisi olmadan taşıt kredinizi hesaplayabilirsiniz. Akbank web adresi üzerinden ‘Akbank Kredi Hesaplama Aracı’ yazan menüyü seçmelisiniz. Taşıt kredinizi hesaplamadan önce kategoriler bölümünden ’Taşıt Kredisi’ seçeneğini seçmelisiniz. Bu seçeneğinize uygun vade aralığı ve faiz oranları otomatik olarak belirlenecektir.

Akbank Taşıt Kredisi Başvurusu 2020

Size en yakın Akbank şubelerine giderek taşıt kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Taşıt kredisinde başvuru da bulunmadan önce Akbank taşıt kredisi başvurusu 2020 şartlarını sağlamalısınız. Başvuru şartlarında bir gelirinizin olması ve 18 yaşını doldurmuş Akbank müşterisi olmalısınız. Bu şartlarınızın banka tarafından doğrulanması için şubelere giderken nüfus cüzdanınızı ve maaş bordronuzu yanınıza almalısınız. Akbank şubelerinde bu belgelerinizin fotokopisi çekilmektedir. Belgelerinizin bir kopyasının yanında size verilecek taşıt kredisi başvuru formunuzla başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

Taşıt kredisi başvurunuzu daha hızlı gerçekleştirmek istiyorsanız Akbank direkt uygulamasından veya Akbank web adresini seçebilirsiniz. Akbank direkt uygulamasından ilk önce T.C. kimlik numaranız ve bankacılık şifrenizle giriş yapmalısınız. Uygulama üzerinden ‘Krediler / Başvurular’ kısmına gelmelisiniz. Açılan başvuru formu üzerinden formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalısınız. Başvuru formunuzu kontrol ettikten sonra formunuzu onaylamalısınız. AKBANK TAŞIT KREDİSİ başvurunuz onaylandıktan sonra bilgilendirme e- postası alacaksınız. Akbank web adresine giriş yaptıktan sonra sağ tarafta bulunan ‘Bireysel Giriş’ bölümünde bulunan yerden girişinizi yapmalısınız. Bireysel girişinizi yapmazsanız başvuru formunuzu onaylayamazsınız. Mobil uygulama üzerindeki aynı adımları buradan da takip ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *