«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. Enpara Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

Enpara Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma

enpara temassiz özelliği açma

Enpara Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / En Card Temassız Ödemeye Nasıl Açılır

Enpara 2012 yılında kurulmuş olan dijital bankadır. QNB Finansbank garantörlüğünde kurulmuş olan online bankacılık anlayışına yeni bir bakış açısı getiren bu hizmet ile birlikte sizler de Enpara üzerinden işlem sağlayabilirsiniz. Enpara.com bankacılık alanına yeni bir bakış açısı getirmiştir. Hem vadeli hesap hem de vadesiz hesaplarda farklı işlemler yapabilmek mümkündür. EFT ve havale işlemlerinde ayrıca sunulan birçok bankacılık işlemlerinde bankacılık hizmet ücreti almaması ile bilinmektedir. Bu nedenle birçok müşteri de enpara üzerinden işlem yapmaktadır. Enpara’nın sahip olduğu birçok kredi kartı ürünü bulunmaktadır. Bu ürünler yeni yasal bankacılık anlayışına uygun temassız özelliği ile çıkarılmaktadır. Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma ile birlikte sizler de bu alandan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Sizlere Enpara kredi kartı ürünleri ve bu kredi kartı ürünlerinin nasıl temassız özelliği açılabilir diye bilgi verilmektedir.

Enpara Kredi Kartı Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Açılır

Enpara dijital bankacılığa getirilmiş olan yeniliği ifade etmektedir. Bu yenilik içerisinde de kredi kartı bulunmaktadır. Sizler de enpara kredi kartı kullanıyor iseniz, ilgili kredi kartlarının temassız özelliğinin var olduğunu bilmelisiniz. Bu sayede sizler de en para kredi kartı temassız özelliği ile tüm kredi kartlarının dünya genelindeki sahip olduğu ayrıcalıkları anında yakalamış olursunuz. Enpara kredi kartı ile kartınızı POS cihazına takmadan temassız özelliğini kullanabilirsiniz. Bunun için ilk alışverişi güvenlik imkanı ile şifreli yapmanız gerekir. Diğer tüm işlemleri şifre girmeden de gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Enpara kredi kartı ile birlikte sizler de maksimum 90 TL ye kadar olan limitler ile şifre girmeden acil ihtiyaçlarınızı, anlık ihtiyaçlarınızı kartınızın temassız özelliğini kullanarak yapabilirsiniz.

Enpara Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma Yöntemleri

Enpara kredi kartı temassız özelliği açma işlemleri için birçok yöntem bulunmaktadır. Bunlar şube aracılığı ile, müşteri hizmetleri aracılığı ile ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile oluşan hizmetlerdir.

Şube aracılığı ile Enpara kredi kartı temassız özelliği açabilmek için size en yakın QNB Finansbank’ a gidebilirsiniz. Bildiğiniz üzere Enpara bankasının herhangi bir şubesi bulunmaz. Bu nedenle şubeden yapılacak olan tüm işlemler için QNB Finansbank garantörlüğünde hizmet sağlamaktadır. Burada kredi kartınızın temassız özelliğini açtırabilirsiniz.

Enpara müşteri hizmetlerini arayarak sesli yanıt sistemi ile yapmanız gereken işlemi; Enpara kredi kartı temassız özelliği açma şeklinde ifade edebilirsiniz. Ya da kredi kartı temassız özelliği – açma şeklinde ifade edebilirsiniz. Hızlı bir şekilde sizleri ana menü üzerinden yapılması gereken işleme yönlendireceklerdir.

Enpara mobil bankacılık ya da internet bankacılığı aynı sistem ile çalışır. Bunun için bireysel hesabınız ile giriş yapmalı ve kredi kartı bölümüne gelmelisiniz. Burada Enpara temassız özelliği açma kapama butonları vardır. Kapalı olan butonu açık haşine getirdiğinizde temassız özelliği de anında açılacaktır. Bu kadar çok yöntem ile birlikte sizler de kendiniz için en uygun olan ve en ideal yöntemi bulabilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *

Yorumlar

  1. cen

    Bilgiler için tşk ederim.