«
  1. Anasayfa
  2. Banka Haberleri
  3. PTT Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Nasıl Açılır

PTT Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Nasıl Açılır

PTT Bank Kart Temassız Ödeme Nasıl Açılır

PTT Bank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma / PTT Bank Kredi Kartı Temassız Ödeme Nasıl Açılır

PTT Bank Türkiye üzerinden büyük kullanıcı kitlesine sahip olan bir bankadır. Bu özelliği ile her bankacılık yeniliğini kendi bünyesinde toplayabilmenin çalışmasını içermektedir. Sizler de PTT Bank müşterisi iseniz ve PTT Bank kredi kartı kullanımını yapıyor iseniz, son dönemin yeni özelliği olan temassız kredi kartınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle Korona döneminde biraz daha hız kazanmış olan temassız özellikli kredi kartlarının kullanımı ve bu dönemde limit artırımına gidilmesi ile birlikte profesyonel bir çalışma PTT Bank için de sizleri beklemektedir. PTT Bank Kredi Kartı Temassız Özelliği Açma hakkında merak ettiklerinizi sizler de yazımızda bulabilirsiniz. Size temassız özelliği kapalı şekilde gelen PTT Bankası kredi kartınızın temassız özelliğinin nasıl açılması gerektiği hakkındaki adımları takip ederek, kartınızı bu kullanıma açabilirsiniz.

PTT Bank Kart Temassız Özelliği Açma

PTT Bank; PTT şubeleri ya da PTT Bank ile daha kolay çalışma sağlayabilmek amacı ile ortaya çıkarmış oldukları bankacılık alanıdır. Bu alanda PTT Bank’ ın birçok alternatifi mevcuttur. Banka hesap kartı, PTT Bank ön ödemeli kart ürünleri ya da PTT Bank kredi kartı ürünleri bulunmaktadır. Her bankanın kredi kartı ürünü olduğu gibi TPTT Bank’ ın da bu ürünleri mevcuttur. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli özellik bu kredi kartı ürünlerinin sunmuş olduğu yeni özelliklerinin bilinmesidir. PTT Bank kredi kartı temassız özelliği bulunmaktadır. Yeni nesil PTT Bank kart olarak bilinen bu kartlar müşterilere sunulurken kredi kartı temassız özelliği kapalı halde gönderilir. Kredi kartlarını ister PTT Bank şubelerinden isterlerse de belirtmiş olduğu ev veya iş adreslerinden alabilirler. Bunun ardından zarfın içerisinde bulunan kredi kartının şifresini oluşturmak gerekir. Kredi kartı temassız özelliği kullanabilmek demek aslında şifre girmeden, kartın POS cihazına takılmadan güvenli şekilde kullanılabilmesidir. Ancak bunun için ilk kullanımda şifre girilmesi şarttır. Bunun dışında kapalı olarak gönderilen temassız özelliğinin de gene müşteriler tarafından kendilerinin açılması uygundur.

 

PTT Bank Kart Temassız Ödeme Özelliği Nasıl Açılır

PTT Bank Kart Temassız Ödeme Özelliği Açma İşlemleri çeşitli yöntemler ile yapılabilmektedir. Bunların en bilindiği, şube üzerinden, telefon bankacılığı ile ya da internet şubesi yolu ile temassız özelliğini açabilmek olmalıdır. PTT Bank şubesine giderek kartınızın temassız özelliğini açmak istediğinizi iletebilirsiniz. Bunun dışında şubeye gitmek istemediğiniz zaman PTT Bank sitesinin online işlemler bölümünde almış olduğunuz kartın temassız özelliğini kendiniz de açabilirsiniz. Ayrıca telefon bankacılığını kullanarak 444 1 788 nolu PTT Bank müşteri hizmetlerine erişim sağlayabilirsiniz. Buradan kartınızın temassız özelliğini açmak istediğinizi söyler ve bir kart şifresi belirlersiniz. İlk alışverişlerinizde kartı şifresi ile kullanmak durumundasınız. Ancak bir sonraki alışverişlerinizde PTT Bank kartınızı siz de temassız özelliğinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Temassız özelliğin kullanılması hem hijyen açısından hem de güvenlik açısından sizlere farklı bir kolaylık sağlayacaktır.

Bir Cevap Yaz

Uğur Aydın Hakkında

Uğur Aydın

2018 yılının ağustos ayında yayın hayatına başlayan finanshaberi.net sitesinin yönetisiyim. Güncel ekonomi haberlerini takip ederek makale hazırlıyorum.

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *